Villi luonto: Pohjolan rengastien kesäkuu on täynnä tapahtumia

Tiesitkö sinä, että Pohjolassa on yhteensä kahdeksan vuodenaikaa? Juuri nyt elämme alkukesää, jolloin villi luonto herää jälleen eloon pitkän talven jälkeen. Löydät tästä artikkelista alkukesän villeimmät, viileimmät, idyllisimmät ja kiinnostavimmat tapahtumat ja elämykset Pohjolan rengastiellä.

Kemi – Merellistä tunnelmaa ja kesäfestivaaleja

Kemin LumiLinna-alue on avoinna läpi vuoden ja kesällä linnalla tapahtuu viikoittain. LumiLinnan ravintolassa ja terassilla järjestetään läpi kevään ja kesän musiikkitapahtumia. Ravintola palvelee ke-la kesän a la carte listalla. SnowExperience365 lumen ja jään elämystilassa pääsee viilentymään helteelläkin!

Seaside Glass Villa -majoitus on tarjolla päivittäin meren rannalla kesän tarjoushintaan. LumiLinnan Camping alue palvelee meren ympäröimänä, lähellä on uimaranta ja keskustan palvelut.

Merellisessä Kemissä on rantaviivaa kilometreittäin ja mukavia ulkoilureittejä ja uimarantoja. Leila-laiva kuljettaa pitkin kesäviikkoja läheisiin saariin rentoutumaan ja tutustumaan Kemin Sisäsatamaan, jossa toimii useat kesäkahvilat ja ravintolat. Perämeren kansallispuistoon pääsee purjelaiva Jähtillä etukäteisvarauksella.

Lue lisää

Syöte – Pyöräretkiä ja kesähetkiä kiireen pohjoispuolella

Hiihtokeskuksestaan tuttu Syöte tarjoaa unohtumattomia kokemuksia myös kesällä! Syötteen kansallispuiston maastopyöräreitit tarjoavat upeat maisemat ja monipuolisia haasteita. Voit yhdellä pyöräretkellä kokea nopeita alamäkiä, teknisiä polkuja ja upeita näköaloja Syötteen ympäröiville tuntureille ja vaaroille. 

Syöte NUTs polkujuoksu 15.6.2024 kerää juoksun harrastajat kokeilemaan kestävyyttään henkeäsalpaavissa tunturimaisemissa. Yöttömät yöt tuovat oman taikansa, kun aurinko ei tunturissa laske lainkaan.

Myös alamäkiajo Bike Parkissa tarjoaa pyöräharrastajille vauhdikkaita hetkiä. MTB Enduro SM-kisa 15.6.2024 on kesäinen tapahtuma alamäkiajon ystäville. Syötteen alueella järjestetään myös 20.6. Pohjantähti Games, joka kokoaa yleisurheilun ystävät yhteen Suojalinnan urheilukentälle.

Lue lisää

Rokua UNESCO Global Geopark – Hyvinvointia, kulttuuria ja luontoelämyksiä

Rokua UNESCO Global Geopark tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää luonnossa liikkuminen ja kulttuurielämykset. Bussikuljetukset suoraan Oulun keskustasta Rokuan kansallispuistoon tekevät alueeseen tutustumisen helpoksi.

Alueen tapahtumista kannattaa huomata ainakin Muhoksen Musiikkipäivät 6.–9.6., joka on kattaus monipuolisia musiikkielämyksiä keskellä kaunista luontoa. Rokuan Health & Spa Hotelissa voit osallistua jooga- ja pilateskursseille sekä rentoutua kylpylän palveluissa. Kesän erikoisuuksiin Rokua Geoparkin alueella kuuluu myös Ivana Helsinki 25-juhlavuoden näyttely Kankarin Taidehuvilassa 12.5.–1.9.2024.

Lue lisää

Raahe – Historian havinaa ja kulttuuritapahtumia

Raahen viehättävä kaupunki tarjoaa alkukesästä useampia kiinnostavia tapahtumia, kuten Pekanpäivät ja Raahe Festival -tapahtumat kesäkuun lopulla 26.–30.6. Pekanpäivillä pääset kokemaan paikallista perinnettä markkinoiden, tanssien ja yhteislaulun merkeissä. Samalla viikolla järjestettävä Raahe Festival tuo lavalle suomalaisia huippuartisteja, kuten Erika Vikmanin, Maija Vilkkumaan ja Aikakoneen.

Raahen saaristoristeilyt alkavat kesällä, tarjoten mahdollisuuden tutustua kaupungin edustalla olevaan saaristoon. Wanha Raahe vie kävijän aikamatkalle 1800-luvun merimaisemiin opastetuilla kierroksilla.

Lue lisää

Lumijoki – Kesäkahvila kauneimmillaan

Lumijoki on kiehtova, piilotettu kesäinen helmi meren äärellä. Lumijoen Varjakasta löytyy viehättävä kesäkahvila Hailuotolaiva, jossa voi nauttia muun muassa herkullisista pannukakuista ja jäätelöstä, samalla ihastellen pienen sataman rauhaa. Laivan kannella on mahdollista majoittua pieniin hytteihin. Varjakasta löytyy rauhallinen matkaparkki, uimaranta, kalasatama, venepaikkoja paikallisille sekä vierailijoille.

Varjakassa järjestetään kesän mittaan myös monipuolisia tapahtumia, kuten juhannusjuhla 21.6. perinteisine tansseineen ja kokon polttoineen.

Lue lisää

Hailuoto – Leppoisaa kesänviettoa luodolla

Seikkailu Hailuodon saarelle alkaa jo lauttamatkan aikana, leppeän merituulen osuessa kasvoille ja lintujen kaarrellessa kohti horisonttia. Idyllinen saari on viime vuosina tullut tunnetuksi Bättre Folk -festivaalista, joka järjestetään luodolla heinäkuussa. Marjaniemen ihastuttava kalastajakylä pienine punaisine mökkeineen ja majakkoineen meren äärellä on varmasti saaren suosituin vierailukohde. Matka Marjaniemeen on ikimuistoinen kesäkokemus: matkailijan toivottavat tervetulleeksi kalasavustamosta kantautuva tuoksu, meren kohina ja lokkien kirkuna.

Hailuodon kesäkauden avajaisia vietetään tänä kesänä 8.6. jo kymmenettä kertaa. Ohjelmaa riittää aamusta iltaan ympäri saarta!

Lue lisää

Liminka – Kulttuuria ja suuria tunteita

Liminka tunnetaan paitsi lintukosteikostaan ja luontokeskuksestaan, myös kulttuuritapahtumistaan ja historiallisesta ympäristöstään. Limingan Kamarisoitto kajahtaa ilmoille Heikki Sarvela -salissa jälleen tänä kesänä 14.-16.6.2024!

Kolmipäiväinen festivaali tarjoaa avajaiskesän tapaan neljän konsertin kokonaisuuden, tällä kertaa teemalla ”Suuria tunteita”. Festivaalin klassisten konserttien ohjelmisto koostuu pääasiassa romantiikan ajan teoksista sisältäen useita tunnetuimpia ja soitetuimpia sävellyksiä. Tarjolla on myös konsertillinen ikivihreitä iskelmiä niin ikään teemaan sopien.

Vilho Lampi -museo ja Wanha Liminka tuovat esiin alueen rikasta kulttuuriperintöä.

Lue lisää

Ii – Juhlavuosi täynnä tapahtumia

Iissä juhlitaan tänä vuonna 650-vuotisjuhlavuotta monin eri tapahtumin. Iin kotiseutuviikkoa vietetään 24.-30.6., ja ohjelmassa on muun muassa yhteislaulua, stand upia ja IiLove-konsertti. Kotiseutuviikon päätteeksi pidetään Iin 650-vuotisjuhlavuoden pääjuhla 30.6. Huilingin näyttämöllä.

Art Ii Biennaali 13.–16.6. tuo esille taidetta ja kulttuuria Iin historiallisessa ympäristössä. Nykytaidetapahtuman tämän vuoden teema on tuli. Teokset ovat esillä 31.7. saakka.

Saariretket Iin Röyttään tarjoavat mahdollisuuden tutustua alueen kauniiseen saaristoon avovesikauden aikana. Hiastinhaaran luontopolulla puolestaan voi ihastella töissä olevia lampaita.

Lue lisää

Kempele – Kesäteatteria ja joogaa alpakoiden kanssa

Kempele on vilkas ja monipuolinen kesäkohde aivan Oulun kainalossa! Pirilänpuiston tapahtumateltta on tänä kesänä täynnä hauskaa kesäteatteria ja tunnelmallisia keikkoja! Kesäkuussa lavalle astelee Ismo Alanko kiertueellaan ja juhannuksen jälkeen vuorossa on Jamppa Tuominen -musiikkinäytelmä.

Suomen Tivoli saapuu Kempeleeseen 25.5. – 17.8. Kyseessä on Suomen suurin kiertävä tivoli, josta löydät takuulla hauskat ja hurjat laitteet huvittelupäivän viettoon.

Kenties kaikkien aikojen sympaattisin kesäkokemus on kempeleläinen alpakkajooga, jossa voit joogata alpakoiden seurassa maaseudun rauhassa kesäkuun kursseilla.

Lue lisää

Oulu – Kaikkien aikojen tapahtumakesä

Euroopan kulttuuripääkaupunkivuoden 2026 lähestyessä Oulussa ja lähiseuduilla vietetään kaikkien aikojen tapahtumakesää! Suurien festareiden, kuten Qstockin lisäksi kaupungista ja lähialueilta löytyy lukuisia pienempiä festivaaleja ja tapahtumia, jotka ovat osa Oulu2026-kulttuuripääkaupunkiohjelmaa.

Kesällä Oulu onkin eläväinen kaupunki, josta löytyy vähintään yksi tapahtuma jokaiselle päivälle. Puistopiknikeistä konsertteihin ja festareihin, AC Oulun jalkapallo-otteluista ruokatapahtumiin, kaupungin tarjonnasta löytyy joka makuun jotakin!

Maailmankuulut Ilmakitaransoiton MM-kisat pidetään Rotuaarilla 21.-23.8. Tapahtuma on osa Oulun juhlaviikkoja, jotka järjestetään tänä vuonna 31.7. –31.8.2024.

Lue lisää

Lajittele vinkit

Kierikin muinaistaidot: kivenhionta

Oulu

Go Arctic tapahtumatuotanto - Somistukset tuotantoihin

Oulu
Kuva Praatista ulkoapäin

Praati-Palveluiden olohuone

Raahe
Pieniä leluautoja

Raahe-kyyti

Raahe
Frans&Camille indoors

Frans&Camille Bistro

Oulu
Kemin taidemuseo

Kemin Taidemuseo

Kemi
Kujalan ruokarekka

Kujalan Burgeri

Hailuoto

Ohjattu sup-lautailu Iissä

Ii

Hotelli Liminganlahti

Liminka

Vihannin Härkäjuhlat 2024

Raahe
Kesäteatterin katetusta katsomosta

Raahen Teatteri

Raahe
Koivurannan iglut Oulussa.

Koivurannan Iglut

Oulu
Saunallinen kahden hengen parivuoteellinen hotellihuone 10 kpl

Best Western Hotel Apollo, Oulu

Oulu
Poika ajaa punaisella polkuautolla lasten liikennepuistossa Raahessa

Lasten liikennepuisto

Raahe

Kahvila Kaari

Oulu
Utuan myymälä sijaitsee Raahen vanhan kaupungin ytimessä.

Utua Myymälä & Showroom

Raahe

Pyörävuokraus kesällä

Syöte
Vilho Lampi museum building at summer.

Vanha Liminka

Liminka
View from the northern side, Hourunkoski rapids and fish steps in Pyhäjoki

Pyhäjoen Hourunkosken Koskipuisto

Pyhäjoki

Go Arctic aktiviteetti - Perinnekisat

Oulu
Varjo Festival 2022 was held in Kuusisaari.

Kuusisaaren virkistyspuisto

Oulu

Syöte Camping, kausipaikka

Syöte
The Table, Amarillo

Amarillo Restaurant Oulu

Oulu
Fall in love with our new menu!

Raahen Hovi Ravintola

Raahe
Zeppelin has plenty of parking space, without time limits and free of charge.

Kauppakeskus Zeppelin

Kempele

Avis Oulu

Oulu
Exterior

Scandic Oulu City

Oulu

Kokoustilat yrityksille

Syöte
Oulu market square policeman.

Oulun Toripolliisi-patsas

Oulu
Paddling at sea

Melontaa Oulun jokisuistossa ja merellä

Oulu

Kierikin muinaistaidot: melonta

Oulu
Pöllän Mökkimajoitus Hailuoto

Vuokramökit, Loma-asunnot, Mökki majoitus

Hailuoto
Sauna

Pärjä Ski Suites

Syöte

Go Arctic - kokoustilat ja -palvelut

Oulu
Manamansalon Portin camping-alueen ranta

Manamansalon Portin leirintäalue ja lomahuoneistot

Manamansalo
take-away coffee

Kahvila Kiikku

Oulu

Wanha Apteekki

Raahe
Järvelänjärven Grilli-Cafe rannalta kuvattuna

Järvelänjärven Grilli-Cafe

Raahe
Hiihtokeskus Iso-Syöte lumilautailu

Talvikauden hissiliput

Syöte
desingmuoti, taide, kulttuuri, uniikki

Ivana Helsinki 25-juhlavuoden näyttely

Vaala
Lapsi uimarannalla Olkijoella Raahessa

Olkijokisuun uimaranta

Raahe
Authentic soy sauce ramen

Pure maku

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Citymelonta päivällä tai yöllä

Oulu
Kids favorite roller coaster ride in amusement park Vauhtipuisto.

Vauhtipuisto

Oulu
Näkymä Iso-Syötteelle Luokkavaaran mökkialueelta

Mökit Syötekylän tuntumassa

Syöte
Kertun Kammari

Gunnarin Kartanon majoituspalvelut Lampinsaaren kylämiljöössä

Raahe
The Särkkä's Perennialnursery grow more than 1000 different perennials.

Särkän Perennataimisto

Raahe
Kujalan Tilan löökikastikkeet

Kujalan Tilan lähiruokatuotteita Hailuodosta

Hailuoto
Yrttiaitta

Pohjois-Suomen ruokailuelämykset

Oulu

Piilopaikka - tapahtumatila ja sauna Muhoksella

Muhos

Perinteinen verkkokalastusretki Iissä

Ii

Vetouistelusafari - 4 tuntia

Rokua

Arkkukarin siirtolapuutarha

Raahe
Sea Oulu m/s Crescendo

Sea Oulu | m/s Crescendo

Oulu
Maaginen suppalampi Rokuan kansallispuistossa.

Jääkauden jäljillä - Harjun tarina

Rokua
Reenis is a creative gym for versatile training. With us, you train purposefully in the gym and develop coordination and have fun on the trampolines.

Kertalippu Reenikselle

Oulu
Brownish Oulu city hall with three main doors and two little towers. Background blue sky.

Opastettu kuljetus Oulun lentoasemalta Ouluun

Oulu
Icebreaker Sampo & snowmobiles

Jäänmurtaja Sampo risteily Kemistä

Kemi

Panorama-kokoustila

Syöte
De Gamlas Hem meetings and events Ester.

De Gamlas Hem kokoukset ja juhlat

Oulu
Juna Ruukin rautatiesillalla Siikajoki

Ruukki-Siikajoki rautatieasema

Siikajoki
Mountain biking , Köykkyrin retkireitistö

Köykkyrin retkireitistö

Kempele

Kirkkosalmen lintutorni

Hailuoto

Jumpru Patio Live!

Oulu
Manamansalon rantaviivaa

Oulujärven retkeilyalue

Vaala
SnowExperience365 jääliukumäki

SnowExperience365 elämystila

Kemi
Hotel Iso-Syöte Arctic Spa Sauna

Arctic Spa

Syöte

PattU - Hamina Superpesis

Raahe

KIDE Hotellin ravintola

Syöte
Lapsi ja tehtäviä metsässä

Ympäristökasvatus / Metsäluontokoulu Rokualla - Naturest Oy

Utajärvi
Rosso seating area

Ravintola Rosso Kauppakeskus Valkea

Oulu
Olohuone ja tupakeittiö

Villa Sinipursi 9 kaksio Pikkulahden rannalla

Raahe

PattU Raahe - KPL Kouvola Superpesis perhepeli

Raahe
Veranta for private occasions

Aamiais- ja tilausravintola Veranta

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - pilkkikilpailut

Oulu
Kuva kauniista sisäpihasta

Wanhakulman Majatalo Wanhassa Raahessa

Raahe
A family of four with a guide walking in front of the Oulu City Hall

Kesän opastetut kävelykierrokset Oulussa

Oulu

Abrahamin kulttuuripuisto - Liminka

Liminka
A person wading in ice cold water in Tuira beach in winter. Foreground snow in the bank. Background buildings on the other side of the Oulu river. Sky is grey and clouded.

Ohjattu talviuinti

Oulu

Hop On - Hop Off -risteily Raahen saaristossa

Raahe
Nainen hiihtää ladulla husky-koiran kanssa. Taustalla luminen metsä ja sininen taivas. / A woman is skiing on a piste with a gray husky dog. In the background you can see a snowy forest and a blue sky. Kuva:Annu Tuohiluoto

Syötteen kansallispuisto

Pudasjärvi
Valkean Kesäkatu ilta-auringon paisteessa.

Kauppakeskus Valkea

Oulu
Vilho Lampi Museum building.

Vilho Lampi museo - Liminka

Liminka
Raahen Rantajatsit

Raahen Rantajatsit

Raahe
Maikkula Mansion´s courtyard.

Tilausravintola Maikkulan Kartano

Oulu

Rautiperän Ulkoilualue Frisbeegolf ja Uimapaikka

Pyhäjoki

Monipuolinen kalastuspäivä Iissä ryhmille

Ii

Go Arctic aktiviteetti - Sisäkisa

Oulu

Syötteen keskusvaraamo

Syöte

Mon Chou - Ranskalaiset leivonnaiset

Oulu

Koitelin Koskikipparin kokouskämppä

Oulu

Fatbike- vuokraus

Kempele

Raahentienoon Golf

Siikajoki

Hietamaan vapaa-aikakeskus

Siikajoki
Lapset leikkivät kauppaa, etuallal vanhanaikainen vaaka.

Vekaravintti

Oulu
Floating Cafe.

Kelluva Kahvila

Oulu
A boulder resembling a pulpit in Alpua Raahe

Alpuan kirkkokivi

Raahe
Nallikari Aalto located By the Sea

Nallikarin Aalto-huoneistot

Oulu
Aloita matkasi Otaxin kyydissä.

Oulun paikallinen, perinteisin taksipalvelu

Oulu
Suomen Tivoli

Suomen Tivoli

Kempele
Snowboarding in Finland

Laskettelua ja lumilautailua tykkylumipuiden seassa

Syöte
Birdwatching tower at Liminka Bay and people watching the birds.

Geokätköile Limingassa

Liminka
Iso-Syöte Bike Park at the top

Iso-Syöte Bike Park

Syöte
Old Town Raahe advent calendar window

Wanhan Raahen Joulukalenteri

Raahe
A family looking at the scale model of a sailing ship.

Pohjois-Pohjanmaan museo

Oulu
group excursion in Syöte national park

Maastopyöräily Syötteen kansallispuistossa

Syöte

Skywalk-kattoterassi

Syöte

Kalastusvälineiden vuokraus Iissä

Ii
Juhlat ravintolassa

Juhlatilat Rokualla

Rokua
Lännenpirtin kahvilan pihapiiriä.

Lännenpirtin kesäkahvila

Lumijoki
Babista interior

Babista Oulu

Oulu

Liukulumikenkien ja lumikenkien vuokraus Liminka

Liminka
Puikkari julkisivu.

Virkistysuimala Puikkari

Pudasjärvi
Isosilta bridge in summer.

Pyhäjoen Etelänkylän Isosilta

Pyhäjoki
Biking at Hupisaaret City Park.

Pyöräillen Oulussa

Oulu

Kokoustila Tupa - Syötteen luontokeskus

Pudasjärvi

Venekalastusretki koko perheelle Iissä

Ii

Voimala 1889

Oulu
Majoitushuone

Idyllinen kartanohotelli Iissä Iijoen rannalla

Ii

Raahen linja-auto- ja taksiasema

Raahe
Air view of the island from the daymark

Taskun saari ja vierassatama

Raahe
Fatbike Montta

Koe joen tarina

Muhos
Bird-watching tower in Vihiluoto. Kempele, Finland

Vihiluoto - merenranta ja lintutorni

Kempele

Automuseo

Raahe

Taikalooran majoitukset

Vaala

Ohjattu sup-lautailu Iissä

Ii
Kahvihetki talvisessa maisemassa

Talvielämäkyset Sanginjoella - Naturest Oy

Oulu

Bike Park -liput

Syöte
Hotel Iso-Syöte Reindeer Safari

Porosafari

Syöte
Radisson Blu Hotel Oulu ulkoa kuvattuna

Radisson Blu Hotel Oulu

Oulu
Laaja valikoima eläintarvikkeita Puuilosta

Puuilo Rusko

Oulu
Hotelli Pohjankievari

Hotelli Pohjankievari

Kempele
Pilpasuo nature scenery.

Pilpasuon suojelualue ja retkeilyreitit

Oulu
Two men playing frisbee golf

Rantakylän virkistysalue - Liminka

Liminka
Kotakahvion etupuoli

Kelosyöte/Kotakahvio

Syöte

Raahe | Hertz Autovuokraamo

Raahe
juhlatila

Juhlat ja kokoukset Villa Kauppila

Ii
Vanha tuulimylly.

Pudasjärven kotiseutumuseo

Pudasjärvi
ZROCK

ZROCK 2023

Kempele
Ihminen seisomassa Suomen pisimmän seinän edustalla

Suomen pisin seinä

Raahe

Yksityistilaisuus: Viiniä ja muotia

Oulu
Puistokahvila Makia

Puistokahvila Makia

Oulu
Room of Aittahotelli

Maaseutuhotelli Merilän Kartano

Utajärvi

Taidekeskus KulttuuriKauppila

Ii
A boy on a pedestrian street at Christmas time.

Raahen joulunavaus

Raahe
Aparment Kievarinhovi

Apartment Kievarinhovi

Kempele
A large old forking pine grows by the monument. The unusual shape of the tree is due it being split by a cannonball during the Finnish War.

Siikajoen Taistelun Muistomerkki

Siikajoki

Perinteinen verkkokalastusretki ja ruokailu Iissä

Ii

Iin kotiseutumuseo

Ii

1bar

Oulu
Lapland Hotels Oulu Comfort Room.

Lapland Hotels Oulu

Oulu
one corner of Pekkatori square with old wooden houses in white, yellow and blue

Pekkatori Wanhassa Raahessa

Raahe
Hotel Iso-Syöte Eagle View Suite

Kotkanpesä-sviitti

Syöte

Helppo pilkkiretki merelle Iissä

Ii

Museonrannan vierasvenepaikat

Raahe

Utajärven kotiseutumuseo

Utajärvi

Pekanpäivät, Raa­hen ko­ti­seu­tu­päi­vät

Raahe

Rokuanhovin mökit

Utajärvi
Varessäikkä BestPark kioskikahvila

Säikän kahvilakioski Varessäikässä

Siikajoki
Väki kokoontuu Tiistaitorille Pyhäjoella

Tiistaitorit Pyhäjoella

Pyhäjoki

Iisland SUP-laudat kesän seikkailuihin

Ii
Joogaaja jooga-pilates-kurssilla

Jooga-pilateskurssi Rokualla

Rokua
Yellow Oulu Cathedral church tower against blue sky in summer.

Oulu nopiasti kävelykierros

Oulu
Picnic shelters in Virpiniemi sport area

Virpiniemi

Oulu

Lähde! -puisto

Ii

Kempeleen paikallinen taksipalvelu

Oulu

Heittokalastusretki merelle Iissä

Ii
Hulhava mökkialue Syöte

Mökit Hulhavan alueella Syötteellä

Syöte

Pytky Ranch Catering

Syöte

Jakkukylän Purusaari ja riippusilta

Ii

Utajärven kirkko

Utajärvi
Guest harbour

Vierassatama

Hailuoto

Syöte Taxi

Syöte

Ohjattu polkupyöräretki

Pudasjärvi
Kylpylän monitoimiallas

Rokuan Kylpylä

Rokua
Liukulumikenkäretki Marjaniemi, Hailuoto

Ohjatut liukulumikenkäretket Hailuoto

Hailuoto
Mökki sijaitsee saaressa

Kallan saari ja vierasvenepaikka

Raahe

Go Arctic tapahtumatuotanto - Teemajuhlat

Oulu
Grandma's cottage

Maatilamajoitus mummonmökki

Hailuoto

Oulun taidemuseo

Oulu

Tuba Food & Lounge

Oulu
Burger and country fries

Vanhatien Ravintola, Smoked burgers & BBQ

Tyrnävä

Pakkahuoneen Museo

Raahe

Go Arctic Live - tapahtumatuotanto

Oulu

Läskipyöräilyä sähköfateillä tai tavallisilla fatbikeilla

Muhos
Iso-Kraaseli daymark and sail sheds

Iso-Kraaselin Pooki Raahen saaristossa

Raahe

Lumikenkäretki Syötteen kansallispuistossa

Pudasjärvi

Liisa Rehu Design

Oulu
Lepohetki talvisessa maisemassa

Talvielämäkyset Rokualla - Naturest Oy

Utajärvi
Virkkula Birdwatching tower from bird perspective.

Virkkulan lintutorni - Liminka

Liminka
Joo Hetki kahvila sisätila

Joo Hetki -kahvila

Oulu

Melontareitit Iissä

Ii
Ryhmä tekee tehtävää suon reunalla

Luontolähtöiset tyhy-päivät ja yritystapahtumat (Sanginjoki, Rokua)- Naturest Oy

Oulu
Kelosyöte Aten mökit/Satu 31

Kelosyöte/Aten mökit

Syöte
Meriholsti varattavissa sekä kokouksiin että tapahtumiin

Meriholstin kokoustila ja tilaussaunat Oulun Nallikarissa

Oulu
OTAXI Green and Zero Emission

Muhoksen paikallinen taksipalvelu

Muhos
Wishing at the Oulu river.

Kalaonnea Oulussa kesällä ja talvella

Oulu
OuluHostel AlliMaria

OuluHostel AlliMaria

Oulu

Syötteen matkailuinfo

Syöte
View of red buildings in the harbour.

Kellon Kiviniemen perinteinen kalasatama

Oulu
Kempele Local Museum

Kempeleen kotiseutumuseo

Kempele
Kanttien pihakuva

Majoitusta ja juhlatiloja Vihannin Kotiseutuyhdistys

Raahe
icelandic horses

Maastoratsastukset Islanninhevosilla Oulussa!

Oulu
Tasku island and historical daymark in the summer

Taskun saaren Pooki Raahen saaristossa

Raahe

Soveliuksen Talo

Raahe
Keskiniemi beacon tower in Autumn

Keskiniemen Pooki

Hailuoto
Pattijoki church and church yard.

Pattijoen kirkko Hiljaisuuden Kappeli

Raahe
Artist room at Hotel Lasaretti

Hotelli Lasaretti

Oulu

Oolannin luontopolku Vatungissa

Ii
Siikajoki Church

Siikajoen kirkko

Siikajoki
Tilava ja tyylikäs olohuone

Villa Sinipursi 8 saunallinen kaksio Pikkulahden rannalla

Raahe
SUPping is nice summer activity

SUPpailua Oulun suistossa

Oulu

SuperPark Oulu

Oulu
Thompsonin rannan vierasvenepaikat

Thompsonin rannan vierasvenepaikat

Raahe

Go Arctic aktiviteetti - Tervaolympialaiset

Oulu
Exit Oulu Room Escape Games

Pakopelit

Oulu

Syötteen Taksipalvelu

Syöte

Kierikin muinaistaidot: punamultamaalaus

Oulu

Kierikin muinaistaidot: jousiammunta

Oulu

Saarikuljetus Iin Röyttään

Ii
Lännentilan kotieläinpihan lammas.

Lännentilan kotieläinpiha

Lumijoki

Kastellin jätinkirkko

Raahe
Sleigh ready for guests in Ii

Retki moottorikelkalla ja reellä revontulia etsimään Iissä Perämeren rannikolla

Ii

Ranskalainen pyjama eli Älä pukeudu pävälliselle

Raahe
Mountainbiking

Ohjattu maastopyöräretki Rokua Geoparkissa

Rokua
Lomakoti Onnela

Perheiden syysloma: Irti Arjesta

Oulu
Reindeer in the snowy forest

Vierailu porotilalla

Pudasjärvi
Mies pilkkimässä

Isä-lapsi kalastusretki Rokualle

Rokua
White water swimming

Go Arctic aktiviteetti - Koskiuinti Koitelissa

Oulu
Auringonnousu

Aurora Hut Pytkyn iglu

Syöte
Kuvassa talvinen Pekka-patsas

Perinteikkäät Annanpäivän juhlallisuudet 9.12. tulevat jälleen!

Raahe

Erämaakahvila Ahmatupa

Syöte
Raahen Hovi - VIP-sviitti - VIP-suite

Hotelli Raahen Hovi

Raahe
Parikellunta

Parikellunta

Oulu
Beach of Kylmäniemi Raahe

Kylmäniemen uimaranta

Raahe
Toripolliisi statue in the Oulu Market Square.

Oulun top 5 nähtävyydet!

Oulu
Sunset by the sea

Seaside Glass Villas pienlasihuvilat

Kemi

Olkijoen Rauhanpirtti

Raahe
Main building

Laukanranta B&B

Muhos

Tilausajot

Syöte
Freedom / Vapaus 270 x 450 cm

Surrealisti Seppo Similän taidegalleria

Tyrnävä

Toppeliuksen muistokivi

Muhos

Kuuru Tunturilaakso sviitit

Syöte
Syöte Cottage

Syöte Cottage

Syöte

Elojazz

Oulu
KIDE Finland's Best Ski Hotel

KIDE Hotel by Iso-Syöte

Syöte

Photo North – Pohjoinen valokuvakeskus

Oulu
Hyllyssä on lukuisia eri lankamerkkejä (ei Novitan lankoja).

Kuutostiimi käsityö ja lahjamyymälä

Raahe

Syöte Camping, päiväpaikka

Syöte
Koivurannan saunalautta Risteilyllä Oulussa.

Koivurannan Saunalautta risteilyt

Oulu

Yökylässä Reeniksellä

Oulu
sauna

Budget Hotel Raahe, Pohjois-Pohjanmaa

Raahe
a man playing air guitar on Air Guitar World Championships stage

Oulun juhlaviikot

Oulu
montta, oulujoki, muhos

Active camping Montta

Muhos
Kivikkoinen rantaviiva

Smitin saari

Raahe
Robson's Lunch

SuperPark Ravintola

Oulu
Raahen Hovi - Brahe-kabinetti - Brahe cabinet

Raahen Hovi Kokouspalvelut

Raahe
Pikku-Syöte mökkialue keskusvaraamo talvi

Mökit Pikku-Syötteellä

Syöte
Coffee House seating area

Coffee House Oulu

Oulu

Erämaahotelli Rokuanhovi

Utajärvi
Eini esiintymässä Raahesalin lavalla.

Raahesali Konsertti- ja Konfrenssisali

Raahe

Go Arctic - kiertoajelut Oulussa ja lähikunnissa

Oulu
Varvin uimaranta Raahessa

Varvin uimaranta

Raahe
Poiju Villat huokuvat ulkoapäin merellistä tyyliä ja niissä on iso oma terassi

Modernit Poiju Villat Oulun Nallikarissa

Oulu

Lentokenttäkuljetukset

Pudasjärvi

Ympäristötaidepuisto Iissä

Ii

Kahvila Kaarna

Rokua

Go Arctic - Opastetut kävelykierrokset Oulussa ja lähikunnissa

Oulu

Rauhala ravintola-pâtisserie

Oulu
Hotstone-hieronta

Day Spa

Rokua
Lynx snowmobiles

Moottorikelkkavuokraus

Pudasjärvi

Oulun Taiteiden Yö

Oulu
De Gamlas Hem Hotel & Restaurant.

De Gamlas Hem Hotelli

Oulu

Yhdessä-teos, Kirkkosaaren silta

Muhos
Nuotiossa palaa tuli

Ämmä - Äijän Saari

Raahe
LumiAreena julkisivu

LumiAreena – tapahtumien sydän Syötteellä!

Syöte
Vihannin rautatieasema Raahessa

Vihanti-Raahen rautatieasema

Raahe
Hemmotteleva rentoutus

Hemmotteleva rentoutus (1-2 henkilölle)

Oulu
Cycling in Köykkyri

Köykkyrin virkistysalue

Kempele

KIDE Kuntosali

Syöte
Ihmisiä metsässä

Luontoelämykset Rokualla - Naturest Oy

Utajärvi
The Miss Sofia’s Chamber is decorated in the style 1840s.

Langin Kauppahuone Uniikki Historiallinen Hotellielämys Wanhassa Raahessa

Raahe
Pytkynharju mökkialue keskusvaraamo kohde

Mökit Pytkynharjun ja Arolan mökkialueella Syötteellä

Syöte
The Church of the Holy Trinity is made of granite stones

Raahen Pyhän Kolminaisuuden kirkko

Raahe

Välinehuolto

Syöte

Hietasaaren Seelari - kahvila ja ravintola

Oulu
Sup-lautailu Oulujärvi

Melontaa Rokua Geoparkissa

Muhos

Iijoen suisto ja jäätynyt meri moottorikelkan reestä koettuna

Ii

Fatbike- vuokraus

Liminka
Teoksia valokuvaaja Vesa Rannan näyttelystä.

Galleria Myötätuuli

Raahe
Retkeilijä hiihtää umpihangessa metsässä. Ympärillä puita ja aurinko paistaa takaa. / A hiker skis in the dead end of the forest. There are trees all around and the sun is shining from behind. Kuva: Eeva Mäkinen

Rokuan kansallispuisto

Rokua
In Syöte you can spend a winter day skiing or doing other winter sports.

Skibus Oulusta Syötteelle

Syöte
Kaupunkisoutuvene rannalla

Kaupunkisoutuvene Smitti

Raahe
Piispanletto Rajahauta nature trail.

Letonniemen suojelualue ja luontopolku

Oulu
raatausta

Wanha Raahe -kävelykierros

Raahe
Policeman Statue in front of the Market Hall.

Oulun kauppahalli on torin helmi

Oulu
Fatbike lumessa

Fatbike vuokrausta Rokualla

Rokua

Arctic Edu-Tech - Työpajat ja elämykset

Oulu

Pohjolan Matka tilausajobussit Oulu

Oulu
Kaksi alamäkipyöräilijää Rusko Bike Parkissa ajamassa helppoa reittiä alaspäin.

Rusko Bike Park

Oulu
Hotel Iso-Syöte Lumikenkävuokraus

Välinevuokraamo

Syöte
Sunbathing at the Nallikari beach.

Uintia ja vesileikkejä vuoden ympäri

Oulu
Iso-Syöte huippu kelomökit talvi

Mökit Tunturimajakylän mökkialueella Iso-Syötteellä

Syöte
Have a fun ride in city train Kompiainen.

Kaupunkijuna Kompiainen

Oulu

Syötteen Mökit / uudet Tapio- ja Tellervo-mökit

Syöte
Jennamaria at sea

Risteilyt Raahen Saaristoon

Raahe
Two men playing Disc Golf in the forest.

Limingan frisbeegolfrata

Liminka
Roses bloom in the garden.

Ylimattila Arboretum

Pyhäjoki

Katariinan Kellari Willa Katariina Wanhassa Raahessa

Raahe

Vuokravälineet: Murtomaahiihto ja lumikengät

Syöte
Kukkia pyörän etukorissa Karinkanta Siikajoki

Siikajoen Pitäjäpäivät

Siikajoki
Old artifacts related to local history.

Kotiseutumuseo Liminka

Liminka

Go Arctic -aktiviteetti

Oulu
kennel visit

Vierailu huskyjen kotiin

Oulu
Traditional Finnish market day at Rantatori Raahe

Kevät- ja syysmarkkinat Raahessa

Raahe
Saaga Travel largest charter bus is a 79-seater double-decker.

Tilausajot Syötteelle

Syöte
Mourunki lake

Mourunkijärvi

Oulu
Portion boys

JYZÄRIFEST 2023

Kempele

Kuumailmapallo ryhmälento 4-12 matkustajaa

Oulu

Karsikkolammen savusauna

Syöte

Rumala-Kuvaja-Oudonrimmet, Vaala

Vaala

Go Arctic aktiviteetti - Tarinoita Oulusta

Oulu
Turkansaari museum church.

Turkansaaren museokirkko

Oulu
Court yard of the Annala Local History Museum with traditional red wooden houses

Annalan kotiseutumuseo

Pyhäjoki
Syötteen Eräpalvelut Huskysafarit husky

Syötteen huskysafarit

Syöte
Artisti Katr Ylander

Vihannin Härkäjuhlat

Raahe
Pekkatori square in old town raahe through a window with flowers

Historiallinen Wanha Raahe

Raahe
Revonlahti village house in Siikajoki, 50 km from Oulu and 25 km from Raahe.

Revonlahden kotiseututalo

Siikajoki
Reflection of the pedestrian bridge in water.

Oulun vesipeilit kaupungin kuvastimena

Oulu

Manamansalon muistomerkkikirkko

Vaala

Talvinen hauen täkykalastusretki Perämerellä

Ii

Saloisten Kotiseutumuseo

Raahe
Makuupaikat kahdelle

Villa Sinipursi 3 yksiö Wanhassa Raahessa

Raahe

Iso-Syötteen Lumimaa

Syöte
Wellamo kesä

Syötteen Mökit

Syöte

Iisland kokoustilat Iissä

Ii
Saaga Travel drivers are well-trained, polite and English speaking.

Tilausajot ja yksityiskuljetukset Oulun seudulla

Oulu
Paavola church with white wooden walls.

Paavolan kirkko

Siikajoki

Melontaretki Syötteellä

Syöte
Pyhäluodon uimarannalla Pyhäjoella

Pyhäluodon uimaranta

Pyhäjoki
Fish tern at Bothnian bay

Koe suomalaisen luonnon ihmeet

Oulu

Ojalan Kotiseutumuseo

Raahe

Pronssivalukurssi

Raahe

Koitelin Tunnelmatupa - ohjelma- ja kokouspalvelut

Oulu
Savusauna

Merilän Kartanon saunat

Utajärvi
Aappola, Old Liminka

Opastettu kierros Vanhassa Limingassa

Liminka

Saloisten Punainen Tupa

Raahe
Matkailuneuvonta

Matkailuneuvonnan kesäpiste

Raahe
Syötteen Eräpalvelut kesäsafarit river tubing

Opastetut kesäsafarit Syötteellä

Syöte
Inside Oulujoki church.

Oulujoen kirkko

Oulu
Lapsi kurkistaa Pihkan majaan

Pihkan temppurata lapsille

Rokua

Tuntinen

Oulu

Raahen Kebab Grilli

Raahe

Zivago

Oulu
Nallikari Holiday Village tent site

Nallikari Lomakylä - Telttailualue

Oulu
Alpaca walking in a forest

Metsäretkitalutus alpakoiden kanssa - Tule tutustumaan alpakoihin ja metsäretkelle niiden kanssa!

Kempele
Ruokailut

Ohjelmapalvelut Syötteen keskusvaraamosta

Syöte
Kirjaostoksilla Karhun kirja & paperissa

Karhun kirja & paperi

Raahe
Clear sunshiny summer day in Raahe Archipelago

Raahen saaristo

Raahe

Go Arctic aktiviteetti - Kurvisen karsinnat

Oulu
Scottish fountain in front of Oulu City Hall in summer. Background Oulu Cathedral and clear blue sky.

Opastettu pyöräretki Nallikarista Oulun keskustaan

Oulu
Outside picture of the hotel

Luotsihotelli

Hailuoto
We recommend preordering when arriving to the airport.

Lentokenttäkyyti Oulussa

Oulu

Ahmaksen Kalevalainen perinnekylä

Utajärvi

Liukulumikenkäseikkailu Syötteen kansallispuistossa

Pudasjärvi
Oulujärvellä on upeita melontapaikkoja.

Jääkauden jäljillä - Järven tarina rengasreitti

Vaala
fatbiking is nice summer activity

Fatbikeretki Oulussa

Oulu
Liminka church at summer.

Limingan kirkko

Liminka

Go Arctic aktiviteetti - Wärkätään wanahasta - tuunauspaja

Oulu
Perioululainen ömeisingreis

Go Arctic aktiviteetti - Perioululainen ömeisingreis

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Ilmakitaratyöpaja tai ilmakitarashow

Oulu

Terässataman vierasvenesatama

Raahe
Rekiretki

Rekiretki Talvisessa Raahen Saaristossa

Raahe
Long sandy beach of Nallikari in Hietasaari island

Monipuolinen Hietasaari

Oulu
Liukulumikengät rokua geopark

Liukulumikenkien vuokraus Rokua Geoparkin alueella

Muhos
Sea Oulu Terwaluoto lounge

Sea Oulu | Staycation Terwaluodossa

Hailuoto
Log cabin of Liisa Rehu.

Liisan Ihmemaa

Oulu
Bar and Cafeteria. Coffee to go. Hailuoto brewery beers from the bar. Alcohol licence. Meeting, weddings, and events.

Ailaston kahvila ja paikallisten tuotteiden myymälä

Hailuoto
Six rental bikes in a row.

Vuokraa pyörä matkailuneuvonnasta!

Oulu
VENN Oulu, seating area

Ravintola ja viinibaari VENN

Oulu

Tomun tieto 26.6.–27.10.2024

Oulu
Farmyard. A red log building in the background.

Turkan­saaren ulkomuseo

Oulu
Rosso seating area

Ravintola Rosso Kauppakeskus Zeppelin

Kempele
Oulu market square and market hall.

Eloisa Oulun Kauppatori

Oulu
Park Hotel Liminka

Park Hotel Liminka - Skandinaavinen hotelli Limingassa

Liminka

Rokuan Unelma-lomamökki

Rokua
Loppulan tulisija

Kokous- ja tapahtumatila Loppula Sanginjoella

Oulu

Muhoksen kirkko

Muhos

Ruukin luomu- ja lähituotemarkkinat

Siikajoki
Hotel Iso-Syöte Phoenix Suite Winter View

Feeniks-sviitti

Syöte
Fell Top Cottage

Tunturimökit / Iso-Syötteen huippu

Syöte
Red tulips surround one of Kari Juva's sculptures in Raahe.

Kari Juvan veistospuisto

Raahe
Romekievari's famous salmon soup

Ravintola Romekievari

Syöte
Kelosyöte

Kelosyötteen mökkialue Syötteellä

Syöte

Lamminahon tila, Vaala

Vaala
Nallikari beach on sunset.

Nallikari - Pohjolan Riviera

Oulu
Lomakoti Onnela

Senioreiden loma: Irti Arjesta

Oulu

Design Shop Proto

Oulu

Maisemareitti Merimiehen polku

Ii

Päivä kivikaudella

Oulu
Nainen laiturilla Kirkkojärven rannalla Raahen Vihannissa

Kirkkojärven uimaranta

Raahe
Pariskunta kävelee talvisessa maisemassa Kaukonrannassa, kuvassa myös koira.

Kaukonrannan kalasatama

Pyhäjoki

Manamansalon Portin kyläkauppa

Manamansalo
Design Center Proto

Muotoilukeskus Proto

Oulu
PIMIÄ10 juoksutapahtuma Raahessa 31.8.2024

PIMIÄ10 juoksutapahtuma Raahessa

Raahe
Majakkapiha Caravan park

Matkaparkki

Hailuoto
Heimopäällikkö Go Arctic

Go Arctic aktiviteetti - Heimopäällikkö

Oulu

Olavinpäivän Markkinat

Raahe
Miner statue in Vihanti Raahe

Kaivosmiehen patsas

Raahe

Tunturi Pub

Syöte
Aikamatka näyttely

Rokua Geopark Aikamatka-näyttely Utajärvellä

Utajärvi
Katariina´s Chambers entrance

Katariinan Kamari Willa Katariina Wanhassa Raahessa

Raahe
Aate kokoustila

Gunnarin Kartanon kokous- ja juhlatilat Lampinsaaren kylässä Raahen seudulla

Raahe

Oulun Musiikkivideofestivaalit

Oulu

Muhoksen kotiseutumuseo

Muhos
Pookivaaran näkötorni

Pookivaaran näkötorni

Utajärvi
OTAXI VIP is available also for groups and disabled.

OTAXI VIP - taksipalvelua Oulun alueella

Oulu
Paintball Värikuulasota Oulu Action Park

Paintball

Oulu
Meetings, weddings, parties and events.

Ailaston kokoustilat ja juhlatilat

Hailuoto
Hiking in Syöte

Syötteen patikointireitit

Syöte
Luontolautta Montta Oulujoki

Geo-x-on välinevuokraus

Muhos
Varjakka island fire station.

Varjakan saari ja luontopolku

Oulu

Arkeologinen näyttely

Oulu
Greenhouses Romeo ja Julia.

Oulun yliopiston kasvitieteellinen puutarha

Oulu
Hiastinhaaran suisto.

Hiastinhaaran luontopolku ja lintutorni

Ii
Lumihiutale ravintola

Näköalaravintola Lumihiutale

Kemi
a girl plays the violin, a picture on the wall in the background

Oulunsalo Soi

Oulu
Enjoy your time in historic milieu.

Koe Elämää Langin Kauppahuoneella

Raahe

Go Arctic tapahtumatuotanto - Perioululainen kummitusillallinen

Oulu
Main area

Kokous- ja juhlapalvelut Original Sokos Hotel Arina Oulu

Oulu
Annalan museon pihapiirissä vanha kaivo ja sinkkiämpäri

Pyhäjoen kotiseutuviikko

Pyhäjoki
Riihikummun mökit Syötteen keskusvaraamo

Riihikumpu

Syöte

Kivikauden heimokilpa

Oulu

Ravintola Hugo

Oulu

Koitelin Tunnelmatupa Kahvila

Oulu
Hotel Lasaretti, Pato-Hall

Hotelli Lasaretti, kokous- ja juhlatilat

Oulu

Poljettava kajakki

Rokua
Ulkokuva Cortenkadun ja Kauppakadun kulmasta

Villa Sinipursi 1 yksiö Wanhassa Raahessa

Raahe

Go Arctic tapahtumatuotanto - Esiintyjät tuotantoihin

Oulu
Two dogs on the bridge.

Alakestilän Arboretum Liminka

Liminka
Otaxi Green and Zero Emission cars

Paikallinen taksi tapahtumiin, kokouksiin ja retkille

Oulu

Vuokraa kanootti tai kajakki Syötteellä

Syöte
Facade of OSH Arina

Original Sokos Hotel Arina, Oulu

Oulu
Kumilauttapoolo

Go Arctic aktiviteetti - Kumilauttapoolo

Oulu
Koirien kanssa luontopolulla.

Markkuun luontopolku 10 km – Peukaloisen polku

Tyrnävä

Kansalaistalo Konsti ry

Raahe
Pyhäjoki church is over 20 meters high.

Pyhäjoen Kirkko

Pyhäjoki
Puuilo Vasaraperästä löydät laajan valikoiman työkaluja

Puuilo Vasaraperä

Oulu

Kerkkä Cafe & Lunch

Pudasjärvi
CanAm Outlander MAX 570 XU+

Mönkijävuokraus

Pudasjärvi
Kuusiluoto presents heritage of wood building in Finland.

Monien aikakausien Kuusiluoto

Oulu

Bike Park -paketti

Syöte
Beach at Pikkulahti Raahe

Pikkulahden uimaranta

Raahe
Raahe Event House from outside.

Tapahtumatalo Raahe

Raahe
Bacaro Doppio indoors

Kahvila Bacaro Doppio

Oulu
Kempeleen vanha kirkko

Kempeleen vanha kirkko

Kempele

Rekiretki Raahen saaristoon jääröyseille

Raahe

Kruunukabinetti neuvotteluhuone

Syöte
Restaurant Rousku

Ravintola Rousku

Rokua

Hotelli-Ravintola Liminganlahden kokous- ja juhlapalvelut

Liminka
Pilot's hut and historical daymark on Iso-Kraaseli island Raahe archipelago

Iso-Kraaselin saari ja vierassatama

Raahe
Illinsaaren hiihtomaja.

Illinsaaren frisbeegolf rata

Ii
The Blue Moment at the Old Seminar Area.

Seminaarin joulu

Raahe
KIDE hotellilla pyöräilijöitä Iso-Syötteellä

Kesäaktiviteetit ryhmille

Pudasjärvi
Ruovikon takana on rakennus, jossa on torni.  Behind the beach grass is a building with a tower.

Liminganlahden luontokeskus

Liminka
Cafe Hanna is a small cafe close to the Oulu Train station.

Kahvila Hanna

Oulu

SuklaaTasting

Oulu
Kyyhkylä 2

Syötteen keskusvaraamon mökit Rokualla

Utajärvi
Marjaniemi lighthouse

Marjaniemen majakka

Hailuoto
Hotel Iso-Syöte Skido Fell Nature

Moottorikelkkasafari

Syöte
Dinner in Oula Kitchen & Bar.

Oula Kitchen & Bar

Oulu
View from the Hupisaaret City Park.

Hupisaarten kaupunginpuisto

Oulu
Dining room of the Koiteli Residenssi.

Koitelin Residenssi

Oulu
Syöte - Iso-Syöte

Fatbike / E-fatbike vuokraus

Syöte
Sea Oulu Black Lady

Sea Oulu tilausristeilyt

Oulu
Zemppi Areena

ZEMPPI AREENA Konferenssit&Messut

Kempele
Brain Relief®

Brain Relief® -Kosketushoito

Siikajoki
Welcome!

Nallikari Bakery & Bistro

Oulu
Ollukka mökkialue Syöte rinteet

Mökit Ollukan alueella Iso-Syötteellä

Syöte
Iisi-areena liikuntakeskus.

Iisi-areena sisäliikuntakeskus

Ii
Hotel Iso-Syöte Snowshoe Safari Views

Lumikenkäsafari

Syöte
Brewery introduction and tour in the production rooms

Hailuodon Panimon Pubi & Puoti

Hailuoto
Ice fishing at Bothnian bay

Pilkkireissu koiravaljakolla

Oulu
Skating on the on the frozen sea in Kempele

Retkiluistelu ja hiihto jäätyneellä merellä Vihiluodossa

Kempele
View from bird tower

Opastettu käynti lintutornille Liminganlahdella

Liminka
teltta-alue, camping

Ailaston Matkaparkki

Hailuoto
SUPping is nice summer activity

SUPpailua Raahen Saaristossa

Raahe

Säräisniemen kotiseutumuseo, Vaala

Vaala
Pikkulahden uimaranta

Rantakahvila Raikas

Raahe
Abraham Ojanperä homemuseum building at summer.

Abraham Ojanperän kotimuseo - Liminka

Liminka

Käsitöitä ja perinteitä vanhan valimon tunnelmassa

Raahe

Päiväretket ja safarit

Pudasjärvi
Lapsi tekee tehtävää metsässä

Ympäristökasvatus / Metsäluontokoulu Sanginjoella - Naturest Oy

Oulu
Windland – Ohjelmapalvelut luonnossa

Elämykset Tyrnävällä: opastettuja kierroksia, paikallisia elämyksiä, lumikenkäilyä

Tyrnävä
Syvyydenkaivo

Syvyydenkaivo - Suomen suurin suppa

Utajärvi

Kankarin Isokivi

Vaala

MajoitusYkkönen

Raahe
Picture of the restaurant pointing towards the sunset

Ravintola Aava

Hailuoto
Helmi

Radisson Blu Oulu kokous- ja juhlatilat

Oulu

Sokeri-Jussin Kievari

Oulu
Nallikari lighthouse in sunset.

Nallikarin majakka

Oulu
Lumijärven veneranta ja uimapaikka

Lumijärven uimapaikka

Raahe
Traditional sailing ships anchored on the shore of the Packhouse museum on a summer day.

Pooki Flakkaa - Raahen Meripäivät

Raahe

Utajärven kivipuisto

Utajärvi
Snowboarding and skiing at Iso-Syöte

Iso-Syötteen hiihtokeskus

Syöte
Sliding snowshoes

Liukulumikenkävuokraus

Hailuoto
The café is decorated in the style of the 1860s.

Langin Kauppahuone 1800-luvun Kahvila ja Ravintola Wanhassa Raahessa

Raahe
Pronsin kaato muottiin

Valurin Opissa - Pronssivalu Työnäytös

Raahe
people laughing and listening to storytelling at a fantasy tavern

Tonttu - kotilieden henkiä

Oulu

Kruununmakasiinimuseo

Raahe
Varjovalmennus

Varjovalmennus

Raahe

Ojan Rauta Areena

Kempele

Viikinkiravintola Harald

Oulu

Hotelli Pikku-Syöte

Pudasjärvi

LumiAreenan liikuntasali

Pudasjärvi
kayaking is the best outdoor activity on summer time

Melonta tutuksi Oulujoen suistossa

Oulu

Laadukkaiden läskipyörien vuokraus

Ii
Kakaravaaran Pirtti

Kakaravaaran loma-asunnot

Rokua

Iisland Uoma, hyvin varusteltu mökki saaren suojassa

Ii

Geokätköile ihanassa Iissä

Ii

Lampinsaari Camping

Raahe
Bar / lobby area, entrance to restaurant

Ravintola Hilltop

Syöte

Go Arctic aktiviteetti - Revontulia Koitelissa, Revontuliluento

Oulu
Meijerikatu ja Myllykirjasto

Historian havinaa Tyrnävän tunnelmallisella Meijerikadulla

Tyrnävä
Varvi Mast in Raahe pays tribute to old shipbuilders.

Varvin masto

Raahe
Team Path

Go Arctic aktiviteetti - Tiimipolku

Oulu
padel virpiniemi pikepadel

Pikepadel ulkokentät

Oulu
Cottages are yellow and very idyllic outside.

Perinteiset Lomamökit Oulun Nallikarissa

Oulu
Aikamatka näyttely

Rokua Geopark Aikamatka-näyttely Vaalassa

Vaala

Kurttilan Lomamökit

Utajärvi
Mies talvisessa maisemassa

Liukulumikenkäilyä Rokualla

Rokua
AlpuanharjuROCK 2024 schedule

AlpuanharjuROCK 2024

Raahe
Row of pastel colored houses in Raksila with autumn foliage.

Puu-Raksilan pastellinväriset puutalot

Oulu
Musicians in the city centre

Oulun Päivät

Oulu
Aikamatka näyttely

Rokua Geopark Aikamatka-näyttely Muhoksella

Muhos
Pariskunta lumikenkäilemässä

Lumikenkäilyä Rokualla

Rokua

Go Arctic aktiviteetti - Koitelin tiimipolku

Oulu
Montta treasure hunt luontopakopeli

Montta Treasure Hunt - luontopakopeli

Muhos
Pilkkiretki Oulun Nallikarissa 1

Pilkkiretki Oulun Nallikarissa

Oulu

SUP-lauta Deep Sea

Hailuoto
Tourist info sign in front of Market Hall.

Oulun kaupungin matkailuneuvonta

Oulu
Sea Oulu Water Taxi

Sea Oulu Vesitaksi

Oulu
Sarkkiranta sports centre

Sarkkirannan urheilukeskus

Kempele

Hotelli-Ravintola Liminganlahden kokouspaketit

Liminka
Superior room

Scandic Oulu Station

Oulu

Luontoretki kivikaudelle -näyttely

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - 7-ottelu

Oulu

SUP-lautojen vuokraus Iissä

Ii
Main door to Cafe

Cafe Hostel Huvila

Oulu
Pyöräilijät lähdössä pyöräilemään kaupunkipyörillä

Kaupunkipyörät

Raahe
Exterior

Scandic Kemi

Kemi
A unique restaurant in idyllic Pikisaari in Oulu.

Ravintola Mallassauna

Oulu
Hotel Iso-Syöte Aurora Suite Aurora View

Aurora-sviitit

Syöte
Visit Hailuoto, Hailuoto, Information point, info, Hailuodon Elinkeinotoimijat ry

Visit Hailuoto ja Hailuodon Matkailuneuvonta

Hailuoto
Koiravaljakko

Husky Spin

Oulu

Loppulan luontokahvila Sanginjoella

Oulu
Matti Lepistö's sculptures

Matti Lepistön veistospuisto

Raahe

Kurkisali

Pudasjärvi
De Gamlas Hem Restaurant.

De Gamlas Hem Ravintola

Oulu
Team

Saksetti Kampaamo ja Parturipalvelut

Raahe
Hotel Iso-Syöte Pyörävuokraamo

Pyörävuokraamo huipulla, kesä-syksy

Syöte
Pikisaari island from air.

Pikisaaren puinen vanhakaupunki

Oulu
Water park in Oulu

Lappis vesipuisto Oulu

Oulu

Pytky Cafe

Pudasjärvi
Small red wooden church of Revonlahti in Siikajoki

Revonlahden kirkko

Siikajoki
Voimauttava kuvaus miljöössä. @kuvasini www.sinisatu.net

Voimauttava Valokuvaus

Siikajoki

Vuokravälineet: Laskettelu ja lumilautailu

Syöte

Talvisia aktiviteetteja ryhmille

Syöte

Nallikarin Talvikylä

Oulu
Oulu Estuary and Pikisaari from above.

Oulujoen suistoalueen helmet

Oulu

Mökkialue Iso-Syötteen tunturin puolivälissä

Syöte

Ilmakitaransoiton MM-kisat

Oulu
The Church of Saloinen

Saloisten Pyhän Olavin kirkko

Raahe

Hiihtokoulu: ryhmätunnit

Syöte
Hotel Iso-Syöte Meeting room

Kokouspalvelut

Syöte
Old wooden houses in Karjasilta.

Rintamamiestalojen valtakunta Karjasilta

Oulu
Luotsisali

Luotsihotellin kokoukset ja tilaisuudet

Hailuoto

Kotailta

Rokua
The lady at the front desk, Päivi Takkunen, is happy to help you to select the right program when you come to the Tirsanurkka.

Rentouttava Neurosonic -hetki Tirsanurkassa

Raahe
Koiteli rapids area in summer. Blue water flowing between rocks. Foreground green grass on the bank. Background green spruces.

Retki Koitelinkoskelle

Oulu

Akupunktio ja energiahoito

Kempele
Ravintolamaailma Limingantulli seating area

Ravintolamaailma Limingantulli

Oulu

Vuokraa lasten lumikengät Syötteellä

Pudasjärvi

Kilonniemen gneissikalliot, Manamansalo

Vaala

Raahen Kirjamessut

Raahe
Nallikari Holiday Village - camping

Nallikari Lomakylä - Leirintäalue, Oulu

Oulu
Sofia Magdalena Church of Vihanti

Vihannin Sofia Magdalenan kirkko

Raahe
Hotel Iso-Syöte Kelomökki kesä

Kelomökit / Iso-Syötteen huippu

Syöte

Bike Park tutuksi -ohjaus

Syöte

Nuorisokeskus Pikku-Syöte

Pudasjärvi
Horseback riding with Finnhorses

Vietä unohtumaton päivä laadukkaan hevostoiminnan parissa maaseudulla

Tyrnävä

Revontuliretki autolla Syötteellä

Pudasjärvi

Maikkulan Kartanon Saunat

Oulu
Statue of Barkpullers in Siikajoki

Parkinkiskojan patsas

Siikajoki
Fire show at Raahen Pimiät Festival.

Raahen Pimiät

Raahe

KIPU

Oulu
Vanha Pirtti, max kapasiteetti 40 henkilöä

Kokous tai virkistyspäivä Merilän Kartanossa

Utajärvi

Go Arctic aktiviteetti - Fatbike-retki

Oulu
Seafood pasta.

Bistoria Iso-Syöte

Pudasjärvi

Kokouspäivä Maikkulan Kartanossa

Oulu

Säräisniemen kirkko, Vaala

Vaala
Panimoesittely ja tasting yläkerran tiloissa

Kokoustila Ravintola Mallassauna

Oulu
Mustasalmi Oulu 1

Melontasafari Oulujokisuistoon

Oulu

Lintukoto lastenvaateliike

Raahe

Tunturi Market

Syöte

Go Arctic aktiviteetti - lumikenkäily/liukulumikenkäily

Oulu
Lapland Hotels Oulu Kuvernööri

Lapland Hotels Oulu kokous-, kongressi- ja juhlatilat

Oulu
Northern lights.

Ravintola Nallikari

Oulu

Mestari-Heikin maja

Raahe
The white lighthouse in Hailuoto Marjaniemi against the blue sky.

Retki Hailuotoon

Oulu

Lasten syntymäpäivät veneillen ja kalastellen Iissä

Ii
Nallikari Lomakylässä on yhdeksän idyllistä kesämökkiä

Modernit Messi Kesämökit Oulun Nallikarissa

Oulu
Medi Yin joogaterapeuttinen chakra-valmennus

Medi Yin joogaterapeuttinen chakra-valmennus

Raahe
Maisema

Lammaslomat

Siikajoki
Rantakortteli block seen from above.

Oulun historiallinen rantakortteli

Oulu
Automatic belay

Oulun Kiipeilykeskus

Oulu

Laadukkaat kalastusvälineet pilkkiretkellesi

Ii

Kierikin opastukset

Oulu
Herkullinen juustokakku

CakePop Oy

Raahe

Opastettu Kalastusretki

Raahe
Olohuone

Majoitus lomahuoneistossa Muhoksenasemalla

Muhos
The old stone arch bridge in Pattijoki is a national road museum site

Pattijoen kiviholvisilta

Raahe

Lännenpirtin Juhannuskahvila

Lumijoki
Tähtitorni cafe.

Vanhan merikoulun tähtitorni

Oulu
Talvinen wanha Hamina.

Wanha Hamina

Ii
Viewing tower at Varessäikka Siikajoki

Varessäikän Uimaranta ja pienvenesatama

Siikajoki
Joogaaja joogakurssilla

Joogaleiri Rokualla

Rokua

Hevospalvelut Syötteellä

Syöte
Piirros, jossa vanhantyyliset kahvikuppi ja kahvipannu.

Kesäkahvila Cafe Krypta

Oulu
Accommodation double room.

Ailaston huonemajoitus

Hailuoto

Oulun Muusajuhlat

Oulu
Hotel Iso-Syöte Hanhilampi Erämaaleiri

Hanhilammen eräleiri

Syöte

Renkitupa Willa Katariina Wanhassa Raahessa

Raahe

Moottorikelkkasafari

Pudasjärvi
Fatbike mäntyä vasten metsästyssä

Fatbike vuokrausta Rokualla

Rokua
Vene rannassa Ulkopauhan saaressa Raahessa

Ulkopauhan saari

Raahe
Starter at Lasaretti's Bistro

Bistro, Hotelli Lasaretti

Oulu
Villiyrttikarkelot tapahtumakuva

Villiyrttikarkelot

Oulu
Fireplace summer

Tunturihotelli Iso-Syöte

Syöte

Hiihtokoulu: yksityistunnit

Syöte
Rokua Health & Spa Hotel

Kylpylähotelli Rokualla

Rokua

Vuokraa liukulumikengät Syötteellä

Pudasjärvi
Hotel Iso-Syöte Moottorikelkkasafari

Talven viikko-ohjelma

Syöte
Vene mahdollistaa myös liikuntarajoitteisen mukaan pääsyn

Esteetön kalastus- ja veneilyretki Iissä

Ii
Luotsivahdinhuone

Historiallinen Luotsitupa Iso-Kraaselin Saaressa

Raahe
Kuutos-Tiimin building

Tapahtumapäivä Vanhalla Asemalla

Raahe
The old red wooden church in Turkansaari in summer. Foreground green grass, background green birch trees.

Retki Turkansaaren ulkomuseoon

Oulu

Ravintola Liminganlahti

Liminka

Himmelipaja - Raahen Taitopaja

Raahe
Ryhmä lumikenkäilijöitä kulkee jonossa lumisessa metsässä. / A group of snowshoers walking in a line in snowy forest. Kuva: Harri Tarvainen.

Sanginjoki

Oulu
Lumisen metsän keskellä on hirsirakennus. /  In the middle of the snowy forest is a log building. Kuva: Sami Säily.

Syötteen luontokeskus

Pudasjärvi
nuori henkilö ampumassa jousipyssyllä

Kierikki

Oulu

Up hill swim Siikajokiuinti

Siikajoki

Juhla- ja kokoustila Kopsan Kyläseuran talo

Raahe
Viiluna produces laser-cut and engraved design products from Finnish birch plywood.

Viiluna

Raahe
Hotel Iso-Syöte Bear Cave Suite Hot tube

Karhunpesä-sviitti

Syöte
Lohikeitto

Raahen Kala&Kahvila

Raahe
Lomakoti Onnela

Idyllinen lomakoti Kiiminkijoen rannalla

Oulu
People resting in Finnish woods

Luontoelämykset Sanginjoella - Naturest Oy

Oulu

Pytkyranch poropalvelut

Syöte
Mikonkarin rannalla auringonpalvojia

Mikonkarin uimaranta

Raahe
Rentoutuskellunta

Rentoutuskellunta

Oulu

Vetouistelusafari - 8 tuntia

Rokua

Bistro Mesu

Oulu
Finnish design is sold by Taito Shop Oulu.

Taito Shop Oulu

Oulu
Kaksi hiihtäjää merenjäällä perässään ahkiot. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. /  Two skiers on sea ice with packs behind them. The sun shines from a cloudless sky. Kuva: Sini Salmirinne

Perämeren kansallispuisto

Kemi

Leppiniemen asuinalue, Muhos

Muhos

Vuokraa lumikengät Syötteellä

Pudasjärvi
Café Hilltop cakes pies smoothies

Cafe Hilltop

Syöte
Natural white sandy beach of Tauvo in Siikajoki with white

Tauvon uimaranta ja pienvenesatama

Siikajoki

Keramiikkapaja TiinaMari

Liminka
Glamping in Hailuoto. Mosquito net is all over tent.

Glamping Hailuodossa

Hailuoto
Oulu cathedral from outside.

Oulun tuomiokirkko

Oulu
Children's Rokua day trip

Lasten retkipäivä Rokualla

Rokua
Oulujoki on Suomen 7. suurin joki.

Jääkauden jäljillä - Jokilaakson tarina

Muhos
Oulu brand products on a shelf

Oulun matkailuneuvonnan Oulu Shop

Oulu
Ouluntullin uimaranta

Ouluntullin Kalliomonttu

Kempele

Parhalahden kyläpäivä

Pyhäjoki

Liminganlahti - Lintujen kahdeksan vuodenaikaa -näyttelyopastus

Liminka
Toripoliisi Statue 1

Kiertoajelu maastopyörillä Oulussa

Oulu

Island Hopping Retki Raahen Saaristossa

Raahe

Limingan paikallinen taksipalvelu

Liminka

Vuokravälineet: Fatbike, talvi

Syöte
Koivurannan saunalautta sauna Oulussa.

Koivurannan saunalautan yleinen saunavuoro

Oulu
Talvipuutarha kokoustila

Kokoustilat yrityksille

Rokua
Manamansalon Portin ravintola

Manamansalon Portin GEOfood-ravintola

Manamansalo

Digioppaasi Raahessa Glopas

Raahe
Handmade chocolate and local products.

Chocosomnia Tehdaskierros & tasting

Oulu
Biisikärpänen-musiikkivisa

Voltin Biisikärpänen -musavisa, Oulu

Oulu

Raahen Taitopaja

Raahe
Watersliding is great fun at Raahe Vesipekka

Kuntokeidas Vesipekka

Raahe
Old pilot building Torni

Hailuodon Majakkapiha

Hailuoto
Rock The City Adventure Game

Rock The City Oulu -kaupunkiseikkailu

Oulu

Pohjois-Suomen puutarhamessut

Siikajoki
Winter Olympics

Go Arctic aktiviteetti - Talviolympialaiset

Oulu

Taigalampi-mökki Syötteellä

Pudasjärvi

Go Arctic aktiviteetti - Melontaretki Oulu- tai Kiiminkijoella

Oulu

Go Arctic kokouspalvelut - Hietasaaren Seelari

Oulu
Hotel Iso-Syöte Souvenir Shop Local

Matkamuistomyymälä

Syöte
Ravintolamaailma seating area

Ravintolamaailma Linnanmaa

Oulu
Statue of Kekkonen in close

Presidentti Urho Kaleva Kekkosen patsas

Raahe