Luovuuden virtaa: 9 ideaa kevään seikkailuihin Pohjolan rengastiellä

Juuri nyt Pohjolassa eletään kevättä ja nautitaan luovuuden virrasta! Kevään tullen Pohjolan rengastien kohteet heräävät eloon ja vilkkain tapahtumakausi on käynnistymäisillään. Lintujen kevätmuuttoa pääsee ihastelemaan useissa eri kohteissa, ja myös kulttuurin ystäville on reitin varrella rutkasti nähtävää ja koettavaa. Kokosimme yhteen ideat kevään retkiin ja seikkailuihin Pohjolan rengastiellä!

1. Lintujen kevätmuuttoa ihastellaan Liminganlahdella

Liminganlahti on Suomen kuuluisin lintukosteikko. Koko perheen retkikohde houkuttelee tutustumaan lintujen lumoavaan maailmaan. Liminganlahti on kansainvälisesti tunnettu ja arvokas lintuvesi sekä tärkeä muuttolintujen levähdysalue, johon voit tutustua kelillä kuin kelillä, vuoden ympäri. Erityisesti keväällä Liminganlahti on täynnä elämää, kun linnut palaavat pohjoiseen! Suomen parhaassa lintuluontokeskuksessa voit perehtyä kiehtovaan Lintujen kahdeksan vuodenaikaa -näyttelyyn, joka kertoo vuoden kulusta lintujen näkökulmasta.

Keväinen Liminka on myös täynnä tapahtumia musiikin ja kulttuurin ystäville! Heikki Sarvela -salissa esiintyvät kevään mittaan muun muassa Suvi Teräsniska ja Dave Lindholm. Lisäksi tarjolla on lastenteatteria ja Minttu sekä Ville -improvisaatioduetto Minttu Mustakallion ja Ville Virtasen seurassa.

Lue lisää

2. Keväinen Kempele houkuttelee pyöräilijöitä ja lintubongareita

Kempeleen Köykkyri on upea luontokohde vain parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta! Köykkyrin retkireitistöllä voi patikoida tai pyöräillä pitkin hyvin merkittyjä luontopolkuja. Alueella on kumpuilevaa metsämaastoa, kuivaa kangasta ja suo-osuuksia. Kempeleestä löytyy myös useampia toimijoita, jotka vuokraavat fatbike-pyöriä ja järjestävät ohjattuja safareita.

Lintujen kevätmuuttoa pääsee puolestaan seuraamaan Kempeleenlahdella, Vihiluodon lintutornilla.

Lue lisää

3. Hiastinhaaran luontopolku on keväinen retkikohde Iissä

Noin 10 000 asukkaan Iin kunta sijaitsee Oulun kaupungin naapurissa Perämeren rannalla. Ii on tunnettu erityisesti historiallisesta Wanhasta Haminastaan, mutta lisäksi Iistä löytyy upeita luonto- ja retkeilykohteita vesistöjen äärellä. Hiastinlahden alue kuuluu Natura 2000 -luonnonsuojelualueeseen ja on valtakunnallisesti merkittävä lintuvesikohde. Hiastinhaaran luontopolku ja lintutorni onkin erinomainen paikka seurata lintujen kevätmuuttoa!

Alueella kulkee kaksi luontopolkureittiä Hiastinhaaran reitti (2 km) ja Patakarin reitti (0,7 km). Patakarin reitti sijaitsee alueen loppupäässä lintutornin ja laavupaikan ympärillä. Molemmat reitit kulkevat pitkospuita pitkin ja reitit soveltuvat maastoltaan hyvin lapsiperheille.

Lue lisää

4. Syötteen kansallispuistossa siirrytään kohti kesäaikaa

Syötteellä lunta riittää pitkälle kevääseen ja hiihtämään sekä laskettelemaan pääsee vappuun asti! Laskukausi huipentuu huhtikuun viimeiselle viikonlopulle. Tuolloin laskukauden päättymistä juhlistetaan tapahtumien merkeissä: Legendaarisessa lätäkön ylilaskussa pukeudutaan mielikuvituksellisiin asuuihin ja ylitetään lätäkkö tyylillä. Parhaat asut ja laskut palkitaan lauantaina 27.4. Vappuriehaa snowparkissa puolestaan vietetään 28.4. hauskan skabailun ja rennon jamittelun merkeissä!

Sen jälkeen Syötteen kansallipuistossa siirrytäänkin kesäaikaan ja reiteillä retkeillään pyöräillen ja patikoiden.

Lue lisää

5. Inspiraatiota viherpeukaloille Pohjois-Suomen Puutarhamessuilta

Mitä jos yhdistäisit reissuusi jonkin paikallisen tapahtuman? Viherpeukaloiden kannattaa suunnata toukokuussa Ruukkiin, jossa pidetään Pohjois-Suomen Puutarhamessut 18. toukokuuta! Näillä messuilla taimia, tietoa ja tunnelmaa riittää! Ruukin hevoskeskuksen maneesi ympäristöineen muuttuu päiväksi vihreäksi keitaaksi, kun myyjiä tulee läheltä ja kaukaa. Tasatunnein on luvassa tietoiskuja eri aiheista. Lisäksi tarjolla on pientä oheisohjelmaa mm. hevoskärryajelutusta sekä tikkupullan paistoa.

Lue lisää

6. Tarinoiden taikaa Oulu2026-kulttuurireiteillä!

Tiesitkö, että Oulu on valittu Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuodelle 2026? Oulu2026-alue on tarinoita tulvillaan! Merkityksellistä historiaa, ihmiskohtaloita, ilmiöitä ja mullistavia tapahtumia. Ouluun onkin juuri julkaistu kaksi tositapahtumiin pohjautuvaa tarinareittiä, joita voit seurata mobiililaitteellasi kartalta.

Tervatarinoiden reitti ja Pohjoisen soundi ovat Oulun kulttuurisäätiön toteuttamia kävelyreittejä, joita pitkin voit kulkea Oulun keskustassa, samalla paikalliseen elämään tutustuen ja tarinoista inspiroituen. Mikäpä olisikaan parempi tapa nauttia kevätpäivästä kuin aistia keväistä tunnelmaa kaupungin kaduilla auringossa paistatellen?

Lue lisää

7. Lumen ja jään elämystila ihastuttaa Kemissä

Miltä kuulostaisi kevätretki Kemiin, joka sijaitsee Lapissa, mutta meren äärellä, vain tunnin ajomatkan päässä Oulusta? Kemissä ympärivuotinen SnowExperience365 on keväälläkin avoinna päivittäin! SnowExperience365-elämystilassa voit astua talven ihmemaahan, kävellä lumisilla lattioilla ja ihailla upeita jääveistoksia. Jääveistosten teema vaihtuu aika ajoin, nyt teemana on satulinna. Pidä hauskaa jääliukumäellä, istu jääpöytien ääressä ja ota parhaita selfieitä lomallasi Lapissa. SnowExperience365 sijaitsee Lumilinnan alueen päärakennuksessa.

Kemissä kevättä vietetään myös tapahtumien merkeissä! Vappuhulinoita juhlitaan koko perheellä, ja aurinkoisesta tunnelmasta pääsee nauttimaan paikallisilla markkinoilla.

Lue lisää

8. Lauttaelämys ja lintuharvinaisuuksia Hailuodossa

Tule kokemaan ainutlaatuinen elämys matkustamalla lautalla Hailuotoon. Lauttamatkan aikana voit heittää huolet tuuleen ja nauttia luonnon rauhasta. Kuuntele ulkona silmät kiinni lauttaan osuvien jäiden rauhoittavaa kolinaa ja anna auringon lämmittää kasvoja. Lauttamatka on elämys, jota et pääse muualla pohjoisessa kokemaan!

Keväällä voit nauttia Hailuodon uusitusta Hannuksenlammen retkeilyreitistä, jolla pystyt kulkemaan niin kävellen kuin vaikka pyörälläkin. Reitin varrelta löydät myös kuvaukselliset, käkkyräiset tarrimännyt. Pysähdy reitin varrella Hannuksenlammen laavulle nauttimaan nuotiokahveista ja kuuntele samalla, miten monta eri lintulajia tunnistat metsässä. Takaisin Marjaniemeen palatessasi voit nauttia majakan ympäristön monista eri ravintolaelämyksistä.

Hailuodosta löytyvät Suomen toiseksi rikkaimmat lintuvedet heti Liminganlahden jälkeen. Kirkkosalmen lintutorni on lintubongarille erinomainen paikka kevätmuuton seuraamiseen, sillä salmelle kerääntyy keväisin satoja vesilintuja. Taivalla kaartelevat petolinnut ja puissa laulavat pikkulinnut luovat Hailuodon ainutlaatuista keväistä äänimaisemaa.

9. Geopark-viikkoa vietetään Rokualla 27.5.-9.6.

Rokua Geopark on Suomen ensimmäinen matkailualue, joka on saanut UNESCO Global Geopark -statuksen! Kesäkuun ensimmäisellä viikolla Rokua Geoparkissa vietetään Geopark-viikkoa, jonka aikana voit tutustua opastetusti tai omatoimisesti geoparkin upeimpiin luonto- ja kulttuurikohteisiin sekä palveluihin! Aiempina vuosina tarjolla on ollut muun muassa lähiruokaelämyksiä, opastettuja näyttelykierroksia ja retkiä, avoimia ovia sekä kansallispuistojuhla. Ohjelma tarkentuu lähempänä tapahtumaa.

Lue lisää

Lajittele vinkit

Hotel Iso-Syöte Aurora Suite Aurora View

Aurora-sviitit

Syöte
Hulhava mökkialue Syöte

Mökit Hulhavan alueella Syötteellä

Syöte
Turkansaari museum church.

Turkansaaren museokirkko

Oulu
Fish tern at Bothnian bay

Koe suomalaisen luonnon ihmeet

Oulu

Voimala 1889

Oulu
Syöte - Iso-Syöte

Fatbike / E-fatbike vuokraus

Syöte

Go Arctic aktiviteetti - Kurvisen karsinnat

Oulu
Varessäikkä BestPark kioskikahvila

Säikän kahvilakioski Varessäikässä

Siikajoki
Hotel Iso-Syöte Reindeer Safari

Porosafari

Syöte

Moottorikelkkasafari

Pudasjärvi
Kujalan ruokarekka

Kujalan Burgeri

Hailuoto
Log cabin of Liisa Rehu.

Liisan Ihmemaa

Oulu
OTAXI Green and Zero Emission

Muhoksen paikallinen taksipalvelu

Muhos
Joogaaja joogakurssilla

Joogaleiri Rokualla

Rokua

Piilopaikka - tapahtumatila ja sauna Muhoksella

Muhos

Olavinpäivän Markkinat

Raahe
Lumihiutale ravintola

Näköalaravintola Lumihiutale

Kemi
The Table, Amarillo

Amarillo Restaurant Oulu

Oulu
Two men playing Disc Golf in the forest.

Limingan frisbeegolfrata

Liminka
Raahe Event House from outside.

Tapahtumatalo Raahe

Raahe

Päivä kivikaudella

Oulu

Heittokalastusretki merelle Iissä

Ii
A boy on a pedestrian street at Christmas time.

Raahen joulunavaus

Raahe

Venekalastusretki koko perheelle Iissä

Ii
Statue of Kekkonen in close

Presidentti Urho Kaleva Kekkosen patsas

Raahe
Syötteen Eräpalvelut Huskysafarit husky

Syötteen huskysafarit

Syöte
Hotel Iso-Syöte Hanhilampi Erämaaleiri

Hanhilammen eräleiri

Syöte
Ravintolamaailma seating area

Ravintolamaailma Linnanmaa

Oulu
The old stone arch bridge in Pattijoki is a national road museum site

Pattijoen kiviholvisilta

Raahe

Kalastusvälineiden vuokraus Iissä

Ii
SUPping is nice summer activity

SUPpailua Raahen Saaristossa

Raahe

Mestari-Heikin maja

Raahe
Windland – Ohjelmapalvelut luonnossa

Elämykset Tyrnävällä: opastettuja kierroksia, paikallisia elämyksiä, lumikenkäilyä

Tyrnävä
Joogaaja jooga-pilates-kurssilla

Jooga-pilateskurssi Rokualla

Rokua

Pronssivalukurssi

Raahe
A boulder resembling a pulpit in Alpua Raahe

Alpuan kirkkokivi

Raahe
juhlatila

Juhlat ja kokoukset Villa Kauppila

Ii

Kerkkä Cafe & Lunch

Pudasjärvi
Reflection of the pedestrian bridge in water.

Oulun vesipeilit kaupungin kuvastimena

Oulu
Exterior

Scandic Kemi

Kemi
Raahen Hovi - VIP-sviitti - VIP-suite

Hotelli Raahen Hovi

Raahe
Iso-Kraaseli daymark and sail sheds

Iso-Kraaselin Pooki Raahen saaristossa

Raahe
Icebreaker Sampo & snowmobiles

Jäänmurtaja Sampo risteily Kemistä

Kemi
Pikisaari island from air.

Pikisaaren puinen vanhakaupunki

Oulu

Kempeleen paikallinen taksipalvelu

Oulu
Hiastinhaaran suisto.

Hiastinhaaran luontopolku ja lintutorni

Ii

Poljettava kajakki

Rokua

Kurttilan Lomamökit

Utajärvi
Tilava ja tyylikäs olohuone

Villa Sinipursi 8 saunallinen kaksio Pikkulahden rannalla

Raahe

PattU - Hamina Superpesis

Raahe
Meijerikatu ja Myllykirjasto

Historian havinaa Tyrnävän tunnelmallisella Meijerikadulla

Tyrnävä

Kruununmakasiinimuseo

Raahe

Pyörävuokraus kesällä

Syöte
Luotsisali

Luotsihotellin kokoukset ja tilaisuudet

Hailuoto
Finnish design is sold by Taito Shop Oulu.

Taito Shop Oulu

Oulu

Pekanpäivät, Raa­hen ko­ti­seu­tu­päi­vät

Raahe
People resting in Finnish woods

Luontoelämykset Sanginjoella - Naturest Oy

Oulu
Vilho Lampi Museum building.

Vilho Lampi museo - Liminka

Liminka

Pytky Ranch Catering

Syöte

Revontuliretki autolla Syötteellä

Pudasjärvi
Old pilot building Torni

Hailuodon Majakkapiha

Hailuoto
Syöte Cottage

Syöte Cottage

Syöte
Pronsin kaato muottiin

Valurin Opissa - Pronssivalu Työnäytös

Raahe

Olkijoen Rauhanpirtti

Raahe

Soveliuksen Talo

Raahe
Sea Oulu Water Taxi

Sea Oulu Vesitaksi

Oulu
Snowboarding in Finland

Laskettelua ja lumilautailua tykkylumipuiden seassa

Syöte
Kahvihetki talvisessa maisemassa

Talvielämäkyset Sanginjoella - Naturest Oy

Oulu

Kruunukabinetti neuvotteluhuone

Syöte
Old artifacts related to local history.

Kotiseutumuseo Liminka

Liminka
Ice fishing at Bothnian bay

Pilkkireissu koiravaljakolla

Oulu
Hotel Iso-Syöte Eagle View Suite

Kotkanpesä-sviitti

Syöte
Robson's Lunch

SuperPark Ravintola

Oulu
Kuva kauniista sisäpihasta

Wanhakulman Majatalo Wanhassa Raahessa

Raahe
Eini esiintymässä Raahesalin lavalla.

Raahesali Konsertti- ja Konfrenssisali

Raahe

Manamansalon muistomerkkikirkko

Vaala
Zemppi Areena

ZEMPPI AREENA Konferenssit&Messut

Kempele
Revonlahti village house in Siikajoki, 50 km from Oulu and 25 km from Raahe.

Revonlahden kotiseututalo

Siikajoki
Paddling at sea

Melontaa Oulun jokisuistossa ja merellä

Oulu

Rollaattorikapina

Raahe
Puistokahvila Makia

Puistokahvila Makia

Oulu

Erämaakahvila Ahmatupa

Syöte
Lapland Hotels Oulu Kuvernööri

Lapland Hotels Oulu kokous-, kongressi- ja juhlatilat

Oulu
Rekiretki

Rekiretki Talvisessa Raahen Saaristossa

Raahe

Parhalahden kyläpäivä

Pyhäjoki

Hotelli-Ravintola Liminganlahden kokouspaketit

Liminka

Nuorisokeskus Pikku-Syöte

Pudasjärvi

Rekiretki Raahen saaristoon jääröyseille

Raahe
Vanha Pirtti, max kapasiteetti 40 henkilöä

Kokous tai virkistyspäivä Merilän Kartanossa

Utajärvi

Akupunktio ja energiahoito

Kempele
Kotakahvion etupuoli

Kelosyöte/Kotakahvio

Syöte
Traditional sailing ships anchored on the shore of the Packhouse museum on a summer day.

Pooki Flakkaa - Raahen Meripäivät

Raahe
Wishing at the Oulu river.

Kalaonnea Oulussa kesällä ja talvella

Oulu
group excursion in Syöte national park

Maastopyöräily Syötteen kansallispuistossa

Syöte

Go Arctic aktiviteetti - Revontulia Koitelissa, Revontuliluento

Oulu
Rentoutuskellunta

Rentoutuskellunta

Oulu

Koitelin Koskikipparin kokouskämppä

Oulu
Puikkari julkisivu.

Virkistysuimala Puikkari

Pudasjärvi
Northern lights.

Ravintola Nallikari

Oulu

Arkeologinen näyttely

Oulu
Policeman Statue in front of the Market Hall.

Oulun kauppahalli on torin helmi

Oulu
teltta-alue, camping

Ailaston Matkaparkki

Hailuoto

Vuokraa lumikengät Syötteellä

Pudasjärvi

Go Arctic tapahtumatuotanto - Teemajuhlat

Oulu
Beach at Pikkulahti Raahe

Pikkulahden uimaranta

Raahe

Go Arctic - kiertoajelut Oulussa ja lähikunnissa

Oulu
Panimoesittely ja tasting yläkerran tiloissa

Kokoustila Ravintola Mallassauna

Oulu
Luotsivahdinhuone

Historiallinen Luotsitupa Iso-Kraaselin Saaressa

Raahe
Maikkula Mansion´s courtyard.

Tilausravintola Maikkulan Kartano

Oulu

Hotelli-Ravintola Liminganlahden kokous- ja juhlapalvelut

Liminka
AlpuanharjuROCK 2023

AlpuanharjuROCK 2023

Raahe

SuperPark Oulu

Oulu
Pariisin muotiviikot syksyllä 2023

Ivana Helsinki 25-juhlavuoden näyttely

Vaala
Oulu market square and market hall.

Eloisa Oulun Kauppatori

Oulu
Kankarin taidehuvila, ateljee, työpaja, näyttely, taide

Kankarin Taidehuvilan kesänäyttely 2023

Vaala
Luontolautta Montta Oulujoki

Geo-x-on välinevuokraus

Muhos

Terässataman vierasvenesatama

Raahe
Court yard of the Annala Local History Museum with traditional red wooden houses

Annalan kotiseutumuseo

Pyhäjoki
Hotel Iso-Syöte Snowshoe Safari Views

Lumikenkäsafari

Syöte
Paavola church with white wooden walls.

Paavolan kirkko

Siikajoki
Welcome!

Nallikari Bakery & Bistro

Oulu
We recommend preordering when arriving to the airport.

Lentokenttäkyyti Oulussa

Oulu

Kuumailmapallo ryhmälento 4-12 matkustajaa

Oulu
Veranta for private occasions

Aamiais- ja tilausravintola Veranta

Oulu
Kuusiluoto presents heritage of wood building in Finland.

Monien aikakausien Kuusiluoto

Oulu

Lampinsaari Camping

Raahe
Rokua Health & Spa Hotel

Kylpylähotelli Rokualla

Rokua

Rautiperän Ulkoilualue Frisbeegolf ja Uimapaikka

Pyhäjoki

Erämaahotelli Rokuanhovi

Utajärvi
A family of four with a guide walking in front of the Oulu City Hall

Kesän opastetut kävelykierrokset

Oulu
Red tulips surround one of Kari Juva's sculptures in Raahe.

Kari Juvan veistospuisto

Raahe

Go Arctic -aktiviteetti

Oulu

Saloisten Punainen Tupa

Raahe

Perinteinen verkkokalastusretki Iissä

Ii
Olohuone ja tupakeittiö

Villa Sinipursi 9 kaksio Pikkulahden rannalla

Raahe
Koirien kanssa luontopolulla.

Markkuun luontopolku 10 km – Peukaloisen polku

Tyrnävä
Laaja valikoima eläintarvikkeita Puuilosta

Puuilo Rusko

Oulu
Kaksi alamäkipyöräilijää Rusko Bike Parkissa ajamassa helppoa reittiä alaspäin.

Rusko Bike Park

Oulu
Zeppelin has plenty of parking space, without time limits and free of charge.

Kauppakeskus Zeppelin

Kempele
Viiluna produces laser-cut and engraved design products from Finnish birch plywood.

Viiluna

Raahe
Pöllän Mökkimajoitus Hailuoto

Vuokramökit, Loma-asunnot, Mökki majoitus

Hailuoto

Säräisniemen kirkko, Vaala

Vaala
Loppulan tulisija

Kokous- ja tapahtumatila Loppula Sanginjoella

Oulu

Kierikin opastukset

Oulu

Rokuanhovin mökit

Utajärvi
Syötteen Eräpalvelut kesäsafarit river tubing

Opastetut kesäsafarit Syötteellä

Syöte
Hotel Iso-Syöte Phoenix Suite Winter View

Feeniks-sviitti

Syöte
Yrttiaitta

Pohjois-Suomen ruokailuelämykset

Oulu

Kahvila Kaari

Oulu

Monipuolinen kalastuspäivä Iissä ryhmille

Ii

Panorama-kokoustila

Syöte
Lapset leikkivät kauppaa, etuallal vanhanaikainen vaaka.

Vekaravintti

Oulu
Bar / lobby area, entrance to restaurant

Ravintola Hilltop

Syöte

Limingan paikallinen taksipalvelu

Liminka
Tähtitorni cafe.

Vanhan merikoulun tähtitorni

Oulu

Syötteen Taksipalvelu

Syöte
Farmyard. A red log building in the background.

Turkan­saaren ulkomuseo

Oulu
Maaginen suppalampi Rokuan kansallispuistossa.

Jääkauden jäljillä - Harjun tarina

Rokua
Grandma's cottage

Maatilamajoitus mummonmökki

Hailuoto
Varjakka island fire station.

Varjakan saari ja luontopolku

Oulu

Oulun taidemuseo

Oulu

Juhla- ja kokoustila Kopsan Kyläseuran talo

Raahe

Vuokravälineet: Laskettelu ja lumilautailu

Syöte
Fall in love with our new menu!

Raahen Hovi Ravintola

Raahe
A unique restaurant in idyllic Pikisaari in Oulu.

Ravintola Mallassauna

Oulu
Hotel Iso-Syöte Kelomökki kesä

Kelomökit / Iso-Syötteen huippu

Syöte
Pyhäluodon uimarannalla Pyhäjoella

Pyhäluodon uimaranta

Pyhäjoki

Go Arctic aktiviteetti - 7-ottelu

Oulu

Saloisten Kotiseutumuseo

Raahe
Mustasalmi Oulu 1

Melontasafari Oulujokisuistoon

Oulu
Picnic shelters in Virpiniemi sport area

Virpiniemi

Oulu
Sea Oulu Black Lady

Sea Oulu tilausristeilyt

Oulu
Exit Oulu Room Escape Games

Pakopelit

Oulu
Glamping in Hailuoto. Mosquito net is all over tent.

Glamping Hailuodossa

Hailuoto
Accommodation double room.

Ailaston huonemajoitus

Hailuoto

Maisemareitti Merimiehen polku

Ii
Hemmotteleva rentoutus

Hemmotteleva rentoutus (1-2 henkilölle)

Oulu
Raahen Rantajatsit

Raahen Rantajatsit

Raahe
Yellow Oulu Cathedral church tower against blue sky in summer.

Oulu nopiasti kävelykierros

Oulu

Muhoksen kotiseutumuseo

Muhos
Rantakortteli block seen from above.

Oulun historiallinen rantakortteli

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Tarinoita Oulusta

Oulu

Hop On - Hop Off Risteily

Raahe

Yhdessä-teos, Kirkkosaaren silta

Muhos

SUP-lauta Deep Sea

Hailuoto
Manamansalon Portin camping-alueen ranta

Manamansalon Portin leirintäalue ja lomahuoneistot

Manamansalo

Viikinkiravintola Harald

Oulu
Iisi-areena liikuntakeskus.

Iisi-areena sisäliikuntakeskus

Ii
Manamansalon rantaviivaa

Oulujärven retkeilyalue

Vaala
Natural white sandy beach of Tauvo in Siikajoki with white

Tauvon uimaranta ja pienvenesatama

Siikajoki
Sarkkiranta sports centre

Sarkkirannan urheilukeskus

Kempele
Sofia Magdalena Church of Vihanti

Vihannin Sofia Magdalenan kirkko

Raahe

Fatbike- vuokraus

Kempele
Aikamatka näyttely

Rokua Geopark Aikamatka-näyttely Vaalassa

Vaala

Elojazz

Oulu

Tunturi Pub

Syöte

Välinehuolto

Syöte
CanAm Outlander MAX 570 XU+

Mönkijävuokraus

Pudasjärvi
people laughing and listening to storytelling at a fantasy tavern

Tonttu - kotilieden henkiä

Oulu
Pyhäjoki church is over 20 meters high.

Pyhäjoen Kirkko

Pyhäjoki
Mountainbiking

Ohjattu maastopyöräretki Rokua Geoparkissa

Rokua

Liukulumikenkäseikkailu Syötteen kansallispuistossa

Pudasjärvi

Kierikin muinaistaidot: jousiammunta

Oulu
Inside Oulujoki church.

Oulujoen kirkko

Oulu
Hotel Iso-Syöte Arctic Spa Sauna

Arctic Spa

Syöte
Hotel Iso-Syöte Pyörävuokraamo

Pyörävuokraamo huipulla, kesä-syksy

Syöte
Hyllyssä on lukuisia eri lankamerkkejä (ei Novitan lankoja).

Kuutostiimi käsityö ja lahjamyymälä

Raahe
Utuan myymälä sijaitsee Raahen vanhan kaupungin ytimessä.

Utua Myymälä & Showroom

Raahe

Maikkulan Kartanon Saunat

Oulu

Skywalk-kattoterassi

Syöte

Kivikauden heimokilpa

Oulu

Vuokravälineet: Murtomaahiihto ja lumikengät

Syöte
Hotstone-hieronta

Day Spa

Rokua
Statue of Barkpullers in Siikajoki

Parkinkiskojan patsas

Siikajoki

Pohjois-Suomen puutarhamessut

Siikajoki
Superior room

Scandic Oulu Station

Oulu
Café Hilltop cakes pies smoothies

Cafe Hilltop

Syöte
Artist room at Hotel Lasaretti

Hotelli Lasaretti

Oulu

Kilonniemen gneissikalliot, Manamansalo

Vaala

Go Arctic aktiviteetti - Ilmakitaratyöpaja tai ilmakitarashow

Oulu
Rosso seating area

Ravintola Rosso Kauppakeskus Valkea

Oulu
raatausta

Wanha Raahe -kävelykierros

Raahe

Yksityistilaisuus: Viiniä ja muotia

Oulu
View from bird tower

Opastettu käynti lintutornille Liminganlahdella

Liminka
Liukulumikenkäretki Marjaniemi, Hailuoto

Ohjatut liukulumikenkäretket Hailuoto

Hailuoto
Ruokailut

Ohjelmapalvelut Syötteen keskusvaraamosta

Syöte
Poika ajaa punaisella polkuautolla lasten liikennepuistossa Raahessa

Lasten liikennepuisto

Raahe
Brownish Oulu city hall with three main doors and two little towers. Background blue sky.

Opastettu kuljetus Oulun lentoasemalta Ouluun

Oulu

Syötteen Mökit / uudet Tapio- ja Tellervo-mökit

Syöte

Kahvila Kaarna

Rokua

Lentokenttäkuljetukset

Pudasjärvi
Automatic belay

Oulun Kiipeilykeskus

Oulu

KIDE Kuntosali

Syöte
Musicians in the city centre

Oulun Päivät

Oulu

Bike Park -liput

Syöte
Paintball Värikuulasota Oulu Action Park

Paintball

Oulu
Park Hotel Liminka

Park Hotel Liminka - Skandinaavinen hotelli Limingassa

Liminka
Outside picture of the hotel

Luotsihotelli

Hailuoto
The Särkkä's Perennialnursery grow more than 1000 different perennials.

Särkän Perennataimisto

Raahe
Majakkapiha Caravan park

Matkaparkki

Hailuoto

Syöte Camping, kausipaikka

Syöte
Water park in Oulu

Lappis vesipuisto Oulu

Oulu

Lamminahon tila, Vaala

Vaala

Syöte Camping, päiväpaikka

Syöte
Kempeleen vanha kirkko

Kempeleen vanha kirkko

Kempele
kayaking is the best outdoor activity on summer time

Melonta tutuksi Oulujoen suistossa

Oulu

MajoitusYkkönen

Raahe

Ruukin luomu- ja lähituotemarkkinat

Siikajoki
Picture of the restaurant pointing towards the sunset

Ravintola Aava

Hailuoto

Hevospalvelut Syötteellä

Syöte

Laadukkaat kalastusvälineet pilkkiretkellesi

Ii

Oulun Taiteiden Yö

Oulu
Manamansalon Portin ravintola

Manamansalon Portin GEOfood-ravintola

Manamansalo
Enjoy your time in historic milieu.

Koe Elämää Langin Kauppahuoneella

Raahe

Abrahamin kulttuuripuisto - Liminka

Liminka
Room of Aittahotelli

Maaseutuhotelli Merilän Kartano

Utajärvi
Väki kokoontuu Tiistaitorille Pyhäjoella

Tiistaitorit Pyhäjoella

Pyhäjoki
Vene rannassa Ulkopauhan saaressa Raahessa

Ulkopauhan saari

Raahe
Makuupaikat kahdelle

Villa Sinipursi 3 yksiö Wanhassa Raahessa

Raahe
Sunset by the sea

Seaside Glass Villas pienlasihuvilat

Kemi

Kastellin jätinkirkko

Raahe
Vanhan pappilan sali, jossa pöytiä ja koristeellisia tuoleja.

Kesäkahvila Cafe Krypta

Oulu

Hietamaan vapaa-aikakeskus

Siikajoki

Hiihtokoulu: yksityistunnit

Syöte
Kujalan Tilan löökikastikkeet

Kujalan Tilan lähiruokatuotteita Hailuodosta

Hailuoto
Pekkatori square in old town raahe through a window with flowers

Historiallinen Wanha Raahe

Raahe
Biisikärpänen-musiikkivisa

Voltin Biisikärpänen -musavisa, Oulu

Oulu

Museonrannan vierasvenepaikat

Raahe
Hotel Iso-Syöte Skido Fell Nature

Moottorikelkkasafari

Syöte
Alpaca walking in a forest

Metsäretkitalutus alpakoiden kanssa - Tule tutustumaan alpakoihin ja metsäretkelle niiden kanssa!

Kempele

Bike Park -paketti

Syöte
The lady at the front desk, Päivi Takkunen, is happy to help you to select the right program when you come to the Tirsanurkka.

Rentouttava Neurosonic -hetki Tirsanurkassa

Raahe
Nainen hiihtää ladulla husky-koiran kanssa. Taustalla luminen metsä ja sininen taivas. / A woman is skiing on a piste with a gray husky dog. In the background you can see a snowy forest and a blue sky. Kuva:Annu Tuohiluoto

Syötteen kansallispuisto

Pudasjärvi
Children's Rokua day trip

Lasten retkipäivä Rokualla

Rokua
Abraham Ojanperä homemuseum building at summer.

Abraham Ojanperän kotimuseo - Liminka

Liminka
LumiAreena julkisivu

LumiAreena – tapahtumien sydän Syötteellä!

Syöte
Freedom / Vapaus 270 x 450 cm

Surrealisti Seppo Similän taidegalleria

Tyrnävä
Hotel Iso-Syöte Lumikenkävuokraus

Välinevuokraamo

Syöte
White water swimming

Go Arctic aktiviteetti - Koskiuinti Koitelissa

Oulu

Himmelipaja - Raahen Taitopaja

Raahe

Fatbike- vuokraus

Liminka
nuori henkilö ampumassa jousipyssyllä

Kierikki

Oulu

Tunturi Market

Syöte

Kurkisali

Pudasjärvi
Ruovikon takana on rakennus, jossa on torni.  Behind the beach grass is a building with a tower.

Liminganlahden luontokeskus

Liminka

Ravintola Hugo

Oulu

Go Arctic tapahtumatuotanto - Esiintyjät tuotantoihin

Oulu
Sleigh ready for guests in Ii

Retki moottorikelkalla ja reellä revontulia etsimään Iissä Perämeren rannikolla

Ii
Small red wooden church of Revonlahti in Siikajoki

Revonlahden kirkko

Siikajoki

Siikajoen pitäjäpäivät

Siikajoki
Kelosyöte Aten mökit/Satu 31

Kelosyöte/Aten mökit

Syöte

Island Hopping Retki Raahen Saaristossa

Raahe

Nallikarin Talvikylä

Oulu
Dinner in Oula Kitchen & Bar.

Oula Kitchen & Bar

Oulu
Long sandy beach of Nallikari in Hietasaari island

Monipuolinen Hietasaari

Oulu
Ice cup drinks

JääRavintola365

Kemi

Pytky Cafe

Pudasjärvi

Raahentienoon Golf

Siikajoki

Vetouistelusafari - 8 tuntia

Rokua
SnowExperience365 jääliukumäki

SnowExperience365 elämystila

Kemi

Go Arctic aktiviteetti - Citymelonta päivällä tai yöllä

Oulu

Liminganlahti - Lintujen kahdeksan vuodenaikaa -näyttelyopastus

Liminka

Keramiikkapaja TiinaMari

Liminka

Talvinen hauen täkykalastusretki Perämerellä

Ii

Liukulumikenkien ja lumikenkien vuokraus Liminka

Liminka
Seafood pasta.

Bistoria Iso-Syöte

Pudasjärvi
Liukulumikengät rokua geopark

Liukulumikenkien vuokraus Rokua Geoparkin alueella

Muhos

Käsitöitä ja perinteitä vanhan valimon tunnelmassa

Raahe

Talvisia aktiviteetteja ryhmille

Syöte

Rokuan Unelma-lomamökki

Rokua

Oulun Muusajuhlat

Oulu
Toripoliisi Statue 1

Kiertoajelu maastopyörillä Oulussa

Oulu
Hiihtokeskus Iso-Syöte lumilautailu

Talvikauden hissiliput

Syöte
Main building

Laukanranta B&B

Muhos
Cottages are yellow and very idyllic outside.

Perinteiset Lomamökit Oulun Nallikarissa

Oulu

Raahen Kirjamessut

Raahe

Hietasaaren Seelari - kahvila ja ravintola

Oulu

Kankarin Isokivi

Vaala
Majoitushuone

Idyllinen kartanohotelli Iissä Iijoen rannalla

Ii
Mourunki lake

Mourunkijärvi

Oulu
Pariskunta kävelee talvisessa maisemassa Kaukonrannassa, kuvassa myös koira.

Kaukonrannan kalasatama

Pyhäjoki
Reenis is a creative gym for versatile training. With us, you train purposefully in the gym and develop coordination and have fun on the trampolines.

Kertalippu Reenikselle

Oulu

Saarikuljetus Iin Röyttään

Ii
KIDE Finland's Best Ski Hotel

KIDE Hotel by Iso-Syöte

Syöte

Kirkkosalmen lintutorni

Hailuoto
ZROCK

ZROCK 2023

Kempele
Keskiniemi beacon tower in Autumn

Keskiniemen Pooki

Hailuoto
The Church of Saloinen

Saloisten Pyhän Olavin kirkko

Raahe
Rock The City Adventure Game

Rock The City Oulu -kaupunkiseikkailu

Oulu
Sea Oulu Terwaluoto lounge

Sea Oulu | Staycation Terwaluodossa

Hailuoto
Tourist info sign in front of Market Hall.

Oulun kaupungin matkailuneuvonta

Oulu
The café is decorated in the style of the 1860s.

Langin Kauppahuone 1800-luvun Kahvila ja Ravintola Wanhassa Raahessa

Raahe

Vuokraa kanootti tai kajakki Syötteellä

Syöte
A person wading in ice cold water in Tuira beach in winter. Foreground snow in the bank. Background buildings on the other side of the Oulu river. Sky is grey and clouded.

Ohjattu talviuinti

Oulu
Nainen laiturilla Kirkkojärven rannalla Raahen Vihannissa

Kirkkojärven uimaranta

Raahe

Toppeliuksen muistokivi

Muhos

Syöte Taxi

Syöte

Bike Park tutuksi -ohjaus

Syöte
Savusauna

Merilän Kartanon saunat

Utajärvi
Reindeer in the snowy forest

Vierailu porotilalla

Pudasjärvi
The white lighthouse in Hailuoto Marjaniemi against the blue sky.

Retki Hailuotoon

Oulu
Sea Oulu m/s Crescendo

Sea Oulu | m/s Crescendo

Oulu
Babista interior

Babista Oulu

Oulu
De Gamlas Hem Hotel & Restaurant.

De Gamlas Hem Hotelli

Oulu
Ryhmä lumikenkäilijöitä kulkee jonossa lumisessa metsässä. / A group of snowshoers walking in a line in snowy forest. Kuva: Harri Tarvainen.

Sanginjoki

Oulu
Iso-Syöte Bike Park at the top

Iso-Syöte Bike Park

Syöte

Iijoen suisto ja jäätynyt meri moottorikelkan reestä koettuna

Ii
Lännentilan kotieläinpihan lammas.

Lännentilan kotieläinpiha

Lumijoki
Kaksi hiihtäjää merenjäällä perässään ahkiot. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. /  Two skiers on sea ice with packs behind them. The sun shines from a cloudless sky. Kuva: Sini Salmirinne

Perämeren kansallispuisto

Kemi
Brewery introduction and tour in the production rooms

Hailuodon Panimon Pubi&Puoti

Hailuoto

Taikalooran majoitukset

Vaala
Auringonnousu

Aurora Hut Pytkyn iglu

Syöte
Oulu brand products on a shelf

Oulun matkailuneuvonnan Oulu Shop

Oulu

Raahen Taitopaja

Raahe

Iisland SUP-laudat kesän seikkailuihin

Ii

Säräisniemen kotiseutumuseo, Vaala

Vaala
Lepohetki talvisessa maisemassa

Talvielämäkyset Rokualla - Naturest Oy

Utajärvi

Kansalaistalo Konsti ry

Raahe

Rauhala ravintola-pâtisserie

Oulu
Kemin taidemuseo

Kemin Taidemuseo

Kemi

Photo North – Pohjoinen valokuvakeskus

Oulu
Pattijoki church and church yard.

Pattijoen kirkko Hiljaisuuden Kappeli

Raahe
The Blue Moment at the Old Seminar Area.

Seminaarin joulu

Raahe

Go Arctic - Opastetut kävelykierrokset Oulussa ja lähikunnissa

Oulu
Viewing tower at Varessäikka Siikajoki

Varessäikän Uimaranta ja pienvenesatama

Siikajoki
Pytkynharju mökkialue keskusvaraamo kohde

Mökit Pytkynharjun ja Arolan mökkialueella Syötteellä

Syöte
Bird-watching tower in Vihiluoto. Kempele, Finland

Vihiluoto - merenranta ja lintutorni

Kempele

Kokouspäivä Maikkulan Kartanossa

Oulu
Kukkia pyörän etukorissa Karinkanta Siikajoki

Siikajoen Pitäjäpäivät

Siikajoki
View from the northern side, Hourunkoski rapids and fish steps in Pyhäjoki

Pyhäjoen Hourunkosken Koskipuisto

Pyhäjoki

Pohjolan Matka tilausajobussit Oulu

Oulu

Go Arctic Live - tapahtumatuotanto

Oulu

Renkitupa Willa Katariina Wanhassa Raahessa

Raahe

Opastettu Kalastusretki

Raahe
Pilpasuo nature scenery.

Pilpasuon suojelualue ja retkeilyreitit

Oulu
Lapland Hotels Oulu Comfort Room.

Lapland Hotels Oulu

Oulu

Digioppaasi Raahessa Glopas

Raahe
Toripolliisi statue in the Oulu Market Square.

Oulun top 5 nähtävyydet!

Oulu
Talvipuutarha kokoustila

Kokoustilat yrityksille

Rokua
Facade of OSH Arina

Original Sokos Hotel Arina, Oulu

Oulu
Nallikari Lomakylässä on yhdeksän idyllistä kesämökkiä

Modernit Messi Kesämökit Oulun Nallikarissa

Oulu
Fire show at Raahen Pimiät Festival.

Raahen Pimiät

Raahe
Sliding snowshoes

Liukulumikenkävuokraus

Hailuoto
Juhlat ravintolassa

Juhlatilat Rokualla

Rokua
Greenhouses Romeo ja Julia.

Oulun yliopiston kasvitieteellinen puutarha

Oulu
Radisson Blu Hotel Oulu ulkoa kuvattuna

Radisson Blu Hotel Oulu

Oulu
Matti Lepistö's sculptures

Matti Lepistön veistospuisto

Raahe

Melontareitit Iissä

Ii
The Miss Sofia’s Chamber is decorated in the style 1840s.

Langin Kauppahuone Uniikki Historiallinen Hotellielämys Wanhassa Raahessa

Raahe
Varvi Mast in Raahe pays tribute to old shipbuilders.

Varvin masto

Raahe
Aikamatka näyttely

Rokua Geopark Aikamatka-näyttely Muhoksella

Muhos

Leppiniemen asuinalue, Muhos

Muhos
one corner of Pekkatori square with old wooden houses in white, yellow and blue

Pekkatori Wanhassa Raahessa

Raahe

Pakkahuoneen Museo

Raahe

Kierikin muinaistaidot: melonta

Oulu

Oulun Musiikkivideofestivaalit

Oulu
fatbiking is nice summer activity

Fatbikeretki Oulussa

Oulu
Kylpylän monitoimiallas

Rokuan Kylpylä

Rokua
Traditional Finnish market day at Rantatori Raahe

Kevät- ja syysmarkkinat Raahessa

Raahe

Design Shop Proto

Oulu
De Gamlas Hem meetings and events Ester.

De Gamlas Hem kokoukset ja juhlat

Oulu
Pilkkiretki Oulun Nallikarissa 1

Pilkkiretki Oulun Nallikarissa

Oulu
Koiravaljakko

Husky Spin

Oulu
Aloita matkasi Otaxin kyydissä.

Oulun paikallinen, perinteisin taksipalvelu

Oulu
Joo Hetki kahvila sisätila

Joo Hetki -kahvila

Oulu

Utajärven kotiseutumuseo

Utajärvi

Ojalan Kotiseutumuseo

Raahe
Meetings, weddings, parties and events.

Ailaston kokoustilat ja juhlatilat

Hailuoto
Lomakoti Onnela

Perheiden syysloma: Irti Arjesta

Oulu

Go Arctic - kokoustilat ja -palvelut

Oulu
Nallikari Holiday Village tent site

Nallikari Lomakylä - Telttailualue

Oulu

Zivago

Oulu
Teoksia valokuvaaja Vesa Rannan näyttelystä.

Galleria Myötätuuli

Raahe
VENN Oulu, seating area

Ravintola ja viinibaari VENN

Oulu
padel virpiniemi pikepadel

Pikepadel ulkokentät

Oulu
Fatbike lumessa

Fatbike vuokrausta Rokualla

Rokua

Oolannin luontopolku Vatungissa

Ii
Authentic soy sauce ramen

Pure maku

Oulu
Hotelli Pohjankievari

Hotelli Pohjankievari

Kempele
Nuotiossa palaa tuli

Ämmä - Äijän Saari

Raahe
Nallikari beach on sunset.

Nallikari - Pohjolan Riviera

Oulu

Kierikin muinaistaidot: punamultamaalaus

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Perinnekisat

Oulu
Hotel Iso-Syöte Bear Cave Suite Hot tube

Karhunpesä-sviitti

Syöte

Perinteinen verkkokalastusretki ja ruokailu Iissä

Ii
Meriholsti varattavissa sekä kokouksiin että tapahtumiin

Meriholstin kokoustila ja tilaussaunat Oulun Nallikarissa

Oulu

Utajärven kivipuisto

Utajärvi

Ojan Rauta Areena

Kempele

Ahmaksen Kalevalainen perinnekylä

Utajärvi
Pariskunta lumikenkäilemässä

Lumikenkäilyä Rokualla

Rokua

Avis Oulu

Oulu

Ohjattu polkupyöräretki

Pudasjärvi
Dining room of the Koiteli Residenssi.

Koitelin Residenssi

Oulu
Varvin uimaranta Raahessa

Varvin uimaranta

Raahe
Piispanletto Rajahauta nature trail.

Letonniemen suojelualue ja luontopolku

Oulu

Wanha Apteekki

Raahe

Arctic Edu-Tech - Työpajat ja elämykset

Oulu

1bar

Oulu
Saaga Travel drivers are well-trained, polite and English speaking.

Tilausajot ja yksityiskuljetukset Oulun seudulla

Oulu
Air view of the island from the daymark

Taskun saari ja vierassatama

Raahe
Visit Hailuoto, Hailuoto, Information point, info, Hailuodon Elinkeinotoimijat ry

Visit Hailuoto ja Hailuodon Matkailuneuvonta

Hailuoto
Järvelänjärven Grilli-Cafe rannalta kuvattuna

Järvelänjärven Grilli-Cafe

Raahe

Jakkukylän Purusaari ja riippusilta

Ii

Ympäristötaidepuisto Iissä

Ii
Cafe Hanna is a small cafe close to the Oulu Train station.

Kahvila Hanna

Oulu

Manamansalon Portin kyläkauppa

Manamansalo

KIDE Hotellin ravintola

Syöte

Lähde! -puisto

Ii

Automuseo

Raahe

Hotelli Liminganlahti

Liminka

Tuba Food & Lounge

Oulu
Marjaniemi lighthouse

Marjaniemen majakka

Hailuoto
OTAXI VIP is available also for groups and disabled.

OTAXI VIP - taksipalvelua Oulun alueella

Oulu

Lumikenkäretki Syötteen kansallispuistossa

Pudasjärvi
Team Path

Go Arctic aktiviteetti - Tiimipolku

Oulu
Näkymä Iso-Syötteelle Luokkavaaran mökkialueelta

Mökit Syötekylän tuntumassa

Syöte
Varjo Festival 2022 was held in Kuusisaari.

Kuusisaaren virkistyspuisto

Oulu
Oulujoki on Suomen 7. suurin joki.

Jääkauden jäljillä - Jokilaakson tarina

Muhos

Laadukkaiden läskipyörien vuokraus

Ii

Katariinan Kellari Willa Katariina Wanhassa Raahessa

Raahe

Taigalampi-mökki Syötteellä

Pudasjärvi
Koivurannan iglut Oulussa.

Koivurannan Iglut

Oulu

Helppo pilkkiretki merelle Iissä

Ii
Cycling in Köykkyri

Köykkyrin virkistysalue

Kempele

Iso-Syötteen Lumimaa

Syöte
View of red buildings in the harbour.

Kellon Kiviniemen perinteinen kalasatama

Oulu
Guest harbour

Vierassatama

Hailuoto
Hotel Lasaretti, Pato-Hall

Hotelli Lasaretti, kokous- ja juhlatilat

Oulu
Wellamo kesä

Syötteen Mökit

Syöte
Clear sunshiny summer day in Raahe Archipelago

Raahen saaristo

Raahe

Jumpru Patio Live!

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Sisäkisa

Oulu
Oulu Estuary and Pikisaari from above.

Oulujoen suistoalueen helmet

Oulu
Winter Olympics

Go Arctic aktiviteetti - Talviolympialaiset

Oulu
Sunbathing at the Nallikari beach.

Uintia ja vesileikkejä vuoden ympäri

Oulu
Exterior

Scandic Oulu City

Oulu
Saunallinen kahden hengen parivuoteellinen hotellihuone 10 kpl

Best Western Hotel Apollo, Oulu

Oulu
kennel visit

Vierailu huskyjen kotiin

Oulu

Koitelin Tunnelmatupa - ohjelma- ja kokouspalvelut

Oulu
Lapsi tekee tehtävää metsässä

Ympäristökasvatus / Metsäluontokoulu Sanginjoella - Naturest Oy

Oulu
Roses bloom in the garden.

Ylimattila Arboretum

Pyhäjoki

Lintukoto lastenvaateliike

Raahe

Mon Chou - Ranskalaiset leivonnaiset

Oulu
Lumijärven veneranta ja uimapaikka

Lumijärven uimapaikka

Raahe
Helmi

Radisson Blu Oulu kokous- ja juhlatilat

Oulu
Coffee House seating area

Coffee House Oulu

Oulu
The Church of the Holy Trinity is made of granite stones

Raahen Pyhän Kolminaisuuden kirkko

Raahe

Iisland Uoma, hyvin varusteltu mökki saaren suojassa

Ii
Herkullinen juustokakku

CakePop Oy

Raahe

Hotelli Pikku-Syöte

Pudasjärvi
Old wooden houses in Karjasilta.

Rintamamiestalojen valtakunta Karjasilta

Oulu
Kempele Local Museum

Kempeleen kotiseutumuseo

Kempele

Ohjattu sup-lautailu Iissä

Ii
Handmade chocolate and local products.

Chocosomnia Tehdaskierros & tasting

Oulu
Koivurannan saunalautta sauna Oulussa.

Koivurannan saunalautan yleinen saunavuoro

Oulu
Pilot's hut and historical daymark on Iso-Kraaseli island Raahe archipelago

Iso-Kraaselin saari ja vierassatama

Raahe
Saaga Travel largest charter bus is a 79-seater double-decker.

Tilausajot Syötteelle

Syöte
Pikku-Syöte mökkialue keskusvaraamo talvi

Mökit Pikku-Syötteellä

Syöte
Talvinen wanha Hamina.

Wanha Hamina

Ii

Loppulan luontokahvila Sanginjoella

Oulu
Kumilauttapoolo

Go Arctic aktiviteetti - Kumilauttapoolo

Oulu
Birdwatching tower at Liminka Bay and people watching the birds.

Geokätköile Limingassa

Liminka

Vetouistelusafari - 4 tuntia

Rokua
Mies pilkkimässä

Isä-lapsi kalastusretki Rokualle

Rokua
Thompsonin rannan vierasvenepaikat

Thompsonin rannan vierasvenepaikat

Raahe
Aappola, Old Liminka

Opastettu kierros Vanhassa Limingassa

Liminka
Artisti Katr Ylander

Vihannin Härkäjuhlat

Raahe
Koiteli rapids area in summer. Blue water flowing between rocks. Foreground green grass on the bank. Background green spruces.

Retki Koitelinkoskelle

Oulu
Heimopäällikkö Go Arctic

Go Arctic aktiviteetti - Heimopäällikkö

Oulu
Raahen Hovi - Brahe-kabinetti - Brahe cabinet

Raahen Hovi Kokouspalvelut

Raahe
Row of pastel colored houses in Raksila with autumn foliage.

Puu-Raksilan pastellinväriset puutalot

Oulu
Two dogs on the bridge.

Alakestilän Arboretum Liminka

Liminka
Lomakoti Onnela

Senioreiden loma: Irti Arjesta

Oulu
Otaxi Green and Zero Emission cars

Paikallinen taksi tapahtumiin, kokouksiin ja retkille

Oulu
Virkkula Birdwatching tower from bird perspective.

Virkkulan lintutorni - Liminka

Liminka
De Gamlas Hem Restaurant.

De Gamlas Hem Ravintola

Oulu
Romekievari's famous salmon soup

Ravintola Romekievari

Syöte
Valkean Kesäkatu ilta-auringon paisteessa.

Kauppakeskus Valkea

Oulu
Mountain biking , Köykkyrin retkireitistö

Köykkyrin retkireitistö

Kempele
Oulujärvellä on upeita melontapaikkoja.

Jääkauden jäljillä - Järven tarina rengasreitti

Vaala

Muhoksen kirkko

Muhos
Lännenpirtin kahvilan pihapiiriä.

Lännenpirtin kesäkahvila

Lumijoki
Fireplace summer

Tunturihotelli Iso-Syöte

Syöte
Portion boys

JYZÄRIFEST 2023

Kempele
Watersliding is great fun at Raahe Vesipekka

Kuntokeidas Vesipekka

Raahe

Go Arctic aktiviteetti - Fatbike-retki

Oulu

SUP-lautojen vuokraus Iissä

Ii
Nallikari Holiday Village - camping

Nallikari Lomakylä - Leirintäalue, Oulu

Oulu
Lynx snowmobiles

Moottorikelkkavuokraus

Pudasjärvi
Montta treasure hunt luontopakopeli

Montta Treasure Hunt - luontopakopeli

Muhos
Puuilo Vasaraperästä löydät laajan valikoiman työkaluja

Puuilo Vasaraperä

Oulu
Sauna

Pärjä Ski Suites

Syöte

Arkkukarin siirtolapuutarha

Raahe
Ouluntullin uimaranta

Ouluntullin Kalliomonttu

Kempele
Jennamaria at sea

Risteilyt Raahen Saaristoon

Raahe
Tasku island and historical daymark in the summer

Taskun saaren Pooki Raahen saaristossa

Raahe

Syötteen keskusvaraamo

Syöte
Horseback riding with Finnhorses

Vietä unohtumaton päivä laadukkaan hevostoiminnan parissa maaseudulla

Tyrnävä

Kierikin muinaistaidot: kivenhionta

Oulu

KIPU

Oulu
take-away coffee

Kahvila Kiikku

Oulu
Nallikari Aalto located By the Sea

Nallikarin Aalto-huoneistot

Oulu
Hiking in Syöte

Syötteen patikointireitit

Syöte
a man playing air guitar on Air Guitar World Championships stage

Oulun juhlaviikot

Oulu

Vuokravälineet: Fatbike, talvi

Syöte
View from the Hupisaaret City Park.

Hupisaarten kaupunginpuisto

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - pilkkikilpailut

Oulu
Olohuone

Majoitus lomahuoneistossa Muhoksenasemalla

Muhos
Burger and country fries

Vanhatien Ravintola, Smoked burgers & BBQ

Tyrnävä

LumiAreenan liikuntasali

Pudasjärvi

Syötteen matkailuinfo

Syöte
Pookivaaran näkötorni

Pookivaaran näkötorni

Utajärvi

Ravintola Liminganlahti

Liminka
Riihikummun mökit Syötteen keskusvaraamo

Riihikumpu

Syöte
Ryhmä tekee tehtävää suon reunalla

Luontolähtöiset tyhy-päivät ja yritystapahtumat (Sanginjoki, Rokua)- Naturest Oy

Oulu
Katariina´s Chambers entrance

Katariinan Kamari Willa Katariina Wanhassa Raahessa

Raahe
Frans&Camille indoors

Frans&Camille Bistro

Oulu
montta, oulujoki, muhos

Active camping Montta

Muhos
Lomakoti Onnela

Idyllinen lomakoti Kiiminkijoen rannalla

Oulu
Fell Top Cottage

Tunturimökit / Iso-Syötteen huippu

Syöte
Bacaro Doppio indoors

Kahvila Bacaro Doppio

Oulu

Hiihtokoulu: ryhmätunnit

Syöte
Kuvassa talvinen Pekka-patsas

Perinteikkäät Annanpäivän juhlallisuudet 9.12. tulevat jälleen!

Raahe

Vuokraa lasten lumikengät Syötteellä

Pudasjärvi
Brain Relief®

Brain Relief® -Kosketushoito

Siikajoki
Kakaravaaran Pirtti

Kakaravaaran loma-asunnot

Rokua

Luontoretki kivikaudelle -näyttely

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Melontaretki Oulu- tai Kiiminkijoella

Oulu
Lapsi ja tehtäviä metsässä

Ympäristökasvatus / Metsäluontokoulu Rokualla - Naturest Oy

Utajärvi

Iisland kokoustilat Iissä

Ii

Pytkyranch poropalvelut

Syöte
Isosilta bridge in summer.

Pyhäjoen Etelänkylän Isosilta

Pyhäjoki
sauna

Budget Hotel Raahe, Pohjois-Pohjanmaa

Raahe

Go Arctic aktiviteetti - lumikenkäily/liukulumikenkäily

Oulu

Melontaretki Syötteellä

Syöte

Go Arctic aktiviteetti - Koitelin tiimipolku

Oulu
Old Town Raahe advent calendar window

Wanhan Raahen Joulukalenteri

Raahe
Starter at Lasaretti's Bistro

Bistro, Hotelli Lasaretti

Oulu
icelandic horses

Maastoratsastukset Islanninhevosilla Oulussa!

Oulu
Kids favorite roller coaster ride in amusement park Vauhtipuisto.

Vauhtipuisto

Oulu

Tilausajot

Syöte
Mikonkarin rannalla auringonpalvojia

Mikonkarin uimaranta

Raahe
Ravintolamaailma Limingantulli seating area

Ravintolamaailma Limingantulli

Oulu
Sup-lautailu Oulujärvi

Melontaa Rokua Geoparkissa

Muhos
Liminka church at summer.

Limingan kirkko

Liminka

Yökylässä Reeniksellä

Oulu

Kotailta

Rokua
Hotel Iso-Syöte Souvenir Shop Local

Matkamuistomyymälä

Syöte
Lapsi kurkistaa Pihkan majaan

Pihkan temppurata lapsille

Rokua

SuklaaTasting

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Wärkätään wanahasta - tuunauspaja

Oulu

Taidekeskus KulttuuriKauppila

Ii
The old red wooden church in Turkansaari in summer. Foreground green grass, background green birch trees.

Retki Turkansaaren ulkomuseoon

Oulu

Mökkialue Iso-Syötteen tunturin puolivälissä

Syöte
Fatbike Montta

Koe joen tarina

Muhos
Mies talvisessa maisemassa

Liukulumikenkäilyä Rokualla

Rokua

Karsikkolammen savusauna

Syöte

Geokätköile ihanassa Iissä

Ii

Go Arctic kokouspalvelut - Hietasaaren Seelari

Oulu
Siikajoki Church

Siikajoen kirkko

Siikajoki
Snowboarding and skiing at Iso-Syöte

Iso-Syötteen hiihtokeskus

Syöte
Bar and Cafeteria. Coffee to go. Hailuoto brewery beers from the bar. Alcohol licence. Meeting, weddings, and events.

Ailaston kahvila ja paikallisten tuotteiden myymälä

Hailuoto
Lapsi uimarannalla Olkijoella Raahessa

Olkijokisuun uimaranta

Raahe

Kokoustilat yrityksille

Syöte
Rosso seating area

Ravintola Rosso Kauppakeskus Zeppelin

Kempele
A family looking at the scale model of a sailing ship.

Pohjois-Pohjanmaan museo

Oulu

Kokoustila Tupa - Syötteen luontokeskus

Pudasjärvi
Kesäteatterin katetusta katsomosta

Raahen Teatteri

Raahe

Jaakko Niemelä: Praakk

Oulu
Ollukka mökkialue Syöte rinteet

Mökit Ollukan alueella Iso-Syötteellä

Syöte

Tuntinen

Oulu
SUPping is nice summer activity

SUPpailua Oulun suistossa

Oulu
Oulu cathedral from outside.

Oulun tuomiokirkko

Oulu
Voimauttava kuvaus miljöössä. @kuvasini www.sinisatu.net

Voimauttava Valokuvaus

Siikajoki
Skating on the on the frozen sea in Kempele

Retkiluistelu ja hiihto jäätyneellä merellä Vihiluodossa

Kempele
Main area

Kokous- ja juhlapalvelut Original Sokos Hotel Arina Oulu

Oulu

Päiväretket ja safarit

Pudasjärvi
Hotel Iso-Syöte Meeting room

Kokouspalvelut

Syöte
Design Center Proto

Muotoilukeskus Proto

Oulu
Vanha tuulimylly.

Pudasjärven kotiseutumuseo

Pudasjärvi
Parikellunta

Parikellunta

Oulu
Nallikari lighthouse in sunset.

Nallikarin majakka

Oulu
KIDE hotellilla pyöräilijöitä Iso-Syötteellä

Kesäaktiviteetit ryhmille

Pudasjärvi
Aparment Kievarinhovi

Apartment Kievarinhovi

Kempele

Bistro Mesu

Oulu
Kelosyöte

Kelosyötteen mökkialue Syötteellä

Syöte
Restaurant Rousku

Ravintola Rousku

Rokua
Floating Cafe.

Kelluva Kahvila

Oulu
a girl plays the violin, a picture on the wall in the background

Oulunsalo Soi

Oulu

Utajärven kirkko

Utajärvi
Iso-Syöte huippu kelomökit talvi

Mökit Tunturimajakylän mökkialueella Iso-Syötteellä

Syöte
Perioululainen ömeisingreis

Go Arctic aktiviteetti - Perioululainen ömeisingreis

Oulu

Koitelin Tunnelmatupa Kahvila

Oulu
Team

Saksetti Kampaamo ja Parturipalvelut

Raahe

Go Arctic tapahtumatuotanto - Somistukset tuotantoihin

Oulu
Vilho Lampi museum building at summer.

Vanha Liminka

Liminka
Annalan museon pihapiirissä vanha kaivo ja sinkkiämpäri

Pyhäjoen kotiseutuviikko

Pyhäjoki

Iin kotiseutumuseo

Ii
Syvyydenkaivo

Syvyydenkaivo - Suomen suurin suppa

Utajärvi
Miner statue in Vihanti Raahe

Kaivosmiehen patsas

Raahe
Ihmisiä metsässä

Luontoelämykset Rokualla - Naturest Oy

Utajärvi

Kuuru Tunturilaakso sviitit

Syöte
A large old forking pine grows by the monument. The unusual shape of the tree is due it being split by a cannonball during the Finnish War.

Siikajoen Taistelun Muistomerkki

Siikajoki

Go Arctic tapahtumatuotanto - Perioululainen kummitusillallinen

Oulu
Kivikkoinen rantaviiva

Smitin saari

Raahe
Six rental bikes in a row.

Vuokraa pyörä matkailuneuvonnasta!

Oulu
Hotel Iso-Syöte Moottorikelkkasafari

Talven viikko-ohjelma

Syöte
Poiju Villat huokuvat ulkoapäin merellistä tyyliä ja niissä on iso oma terassi

Modernit Poiju Villat Oulun Nallikarissa

Oulu
Lumisen metsän keskellä on hirsirakennus. /  In the middle of the snowy forest is a log building. Kuva: Sami Säily.

Syötteen luontokeskus

Pudasjärvi
Beach of Kylmäniemi Raahe

Kylmäniemen uimaranta

Raahe
Ulkokuva Cortenkadun ja Kauppakadun kulmasta

Villa Sinipursi 1 yksiö Wanhassa Raahessa

Raahe
Illinsaaren hiihtomaja.

Illinsaaren frisbeegolf rata

Ii
Vene mahdollistaa myös liikuntarajoitteisen mukaan pääsyn

Esteetön kalastus- ja veneilyretki Iissä

Ii
Oulu market square policeman.

Oulun Toripolliisi-patsas

Oulu

Liisa Rehu Design

Oulu
Kyyhkylä 2

Syötteen keskusvaraamon mökit Rokualla

Utajärvi

Go Arctic aktiviteetti - Tervaolympialaiset

Oulu

Lasten syntymäpäivät veneillen ja kalastellen Iissä

Ii
Scottish fountain in front of Oulu City Hall in summer. Background Oulu Cathedral and clear blue sky.

Opastettu pyöräretki Nallikarista Oulun keskustaan

Oulu

Ohjattu sup-lautailu Iissä

Ii

Vuokraa liukulumikengät Syötteellä

Pudasjärvi
Mökki sijaitsee saaressa

Kallan saari ja vierasvenepaikka

Raahe

Raahe | Hertz Autovuokraamo

Raahe
Biking at Hupisaaret City Park.

Pyöräillen Oulussa

Oulu

Läskipyöräilyä sähköfateillä tai tavallisilla fatbikeilla

Muhos

Sokeri-Jussin Kievari

Oulu
Retkeilijä hiihtää umpihangessa metsässä. Ympärillä puita ja aurinko paistaa takaa. / A hiker skis in the dead end of the forest. There are trees all around and the sun is shining from behind. Kuva: Eeva Mäkinen

Rokuan kansallispuisto

Rokua
Have a fun ride in city train Kompiainen.

Kaupunkijuna Kompiainen

Oulu

Ilmakitaransoiton MM-kisat

Oulu

PattU Raahe - KPL Kouvola Superpesis perhepeli

Raahe
Koivurannan saunalautta Risteilyllä Oulussa.

Koivurannan Saunalautta risteilyt

Oulu
Two men playing frisbee golf

Rantakylän virkistysalue - Liminka

Liminka
Aikamatka näyttely

Rokua Geopark Aikamatka-näyttely Utajärvellä

Utajärvi
In Syöte you can spend a winter day skiing or doing other winter sports.

Skibus Oulusta Syötteelle

Syöte
Suomen Tivoli

Suomen Tivoli

Kempele

Rumala-Kuvaja-Oudonrimmet, Vaala

Vaala
Fatbike mäntyä vasten metsästyssä

Fatbike vuokrausta Rokualla

Rokua