Valkeat yöt: Pohjolan rengastien heinäkuu on täynnä tapahtumia

Tiesitkö sinä, että Pohjolassa on yhteensä kahdeksan vuodenaikaa? Juuri nyt elämme keskikesää, valkeiden öiden aikaa. Löydät tästä artikkelista keskikesän villeimmät, viileimmät, idyllisimmät ja kiinnostavimmat tapahtumat ja elämykset Pohjolan rengastiellä.

Oulu – Kaikkien aikojen tapahtumakesä

Euroopan kulttuuripääkaupunkivuoden 2026 lähestyessä Oulussa ja lähiseuduilla vietetään kaikkien aikojen tapahtumakesää! Suurien festareiden, kuten Qstockin lisäksi kaupungista ja lähialueilta löytyy lukuisia pienempiä festivaaleja ja tapahtumia, jotka ovat osa Oulu2026-kulttuuripääkaupunkiohjelmaa.

Kesällä Oulu onkin eläväinen kaupunki, josta löytyy vähintään yksi tapahtuma jokaiselle päivälle. Oulun puistopiknikit on kesäinen tapahtumasarja, jossa nähdään maksuttomia matalan kynnyksen pikniktapahtumia ympäri kaupunkia. Myös Kauppakeskus Valkean kesäkadulla pidettävät Viva La Kesäkatu -konsertit ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Oulun naapurissa Kempeleessä Pirilänpuiston tapahtumateltta on tänä kesänä täynnä hauskaa kesäteatteria ja tunnelmallisia keikkoja! Keskustan pubeissa ja terasseilla, kuten Mallassaunalla, Hietasaaren Seelarissa ja Jumprussa viihdytään livemusiikin parissa.

Kotimaista pääsarjatason jalkapalloa pääsee katsomaan Raatin stadionilla, kun AC Oulu pelaa Veikkausliigaa: touko-elokuun aikana Raatissa pelataan yli 10 kotiottelua. Esimerkiksi Tampereen Ilvestä vastaan taistellaan 4.8.

Hyvän ruoan ystävien kannattaa merkitä jo nyt kalenteriin kesän suosituimmat oululaiset ruokatapahtumat: Kesäillan kattaus 15.8. sekä Makuseikkailu 2.–7.9.

Maailmankuulut Ilmakitaransoiton MM-kisat pidetään Rotuaarilla 21.-23.8. Tapahtuma on osa Oulun juhlaviikkoja, jotka järjestetään tänä vuonna 31.7. –31.8.2024. Oulun juhlaviikkojen muita tapahtumia ovat Elojazz, Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali, Oulun Muusajuhlat -sanataidefestivaali, Oulun Taiteiden Yö, Oulun Musiikkivideofestivaalit ja Flow Productions.

Lue lisää

Syöte – Pyöräretkiä ja kesähetkiä kiireen pohjoispuolella

Hiihtokeskuksestaan tuttu Syöte tarjoaa unohtumattomia kokemuksia myös kesällä! Syötteen kansallispuiston maastopyöräreitit tarjoavat upeat maisemat ja monipuolisia haasteita. Voit yhdellä pyöräretkellä kokea nopeita alamäkiä, teknisiä polkuja ja upeita näköaloja Syötteen ympäröiville tuntureille ja vaaroille.

Heinäkuun puolivälissä Iso-Syötteen Bike Parkissa pidetään useita pyöräilytapahtumia:

Gravity Camp (11.-12.7.): Kaksipäiväinen alamäkileiri
JR. Crank Up DH Cup (12.7.)
: Alamäkikisa nuorille
Crank Up DH Cup (13.7.): Kilpasarja aikuisille
Gravity Cup (14.7.): Rentohenkinen kilpailu kaikille

23.-28.7. järjestettävät Kesäpilkin MM-kisat houkuttelevat pilkkijöitä ympäri maailmaa.

2.-3.8. järjestettävä Syöte MTB on suosittu maastopyöräilytapahtuma, joka täyttyy nopeasti osallistujista.

Musiikkitapahtumat

  • Ypykkä Metalfest (20.7.): Metallimusiikin ystäville.
  • Loisto Festarit (3.8.): Musiikkia ja festaritunnelmaa Jonkussa.

Lue lisää

Rokua UNESCO Global Geopark – Hyvinvointia, kulttuuria ja luontoelämyksiä

Rokua UNESCO Global Geopark tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää luonnossa liikkuminen ja kulttuurielämykset. Bussikuljetukset suoraan Oulun keskustasta Rokuan kansallispuistoon tekevät alueeseen tutustumisen helpoksi.

Rokuan Health & Spa Hotelissa voit osallistua jooga- ja pilatestunneille sekä rentoutua kylpylän palveluissa. Kesän erikoisuuksiin kuuluu Ivana Helsinki 25-juhlavuoden näyttely Kankarin Taidehuvilassa 12.5.–1.9.2024.

29.6.–6.7. järjestettävä Utajärven kotiseutuviikko keskittyy Utajärven rikkaaseen kulttuuriperintöön ja paikallisiin tapoihin. Ohjelmassa on muun muassa näyttelyitä, työpajoja, paikallisia markkinoita sekä musiikki- ja tanssiesityksiä.

Lue lisää

Raahe – Historian havinaa ja kulttuuritapahtumia

Raahen viehättävä kaupunki tarjoaa kulttuuria merellisessä miljöössä. Raahen meripäivät järjestetään 12.–13.7. kuvankauniissa Museonrannassa. Raahen rantajatsit kokoaa ihmiset meren ja musiikin äärelle heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 25.–27.7.

Raahen saaristoristeilyt alkavat kesällä, tarjoten mahdollisuuden tutustua kaupungin edustalla olevaan saaristoon. Wanha Raahe vie kävijän aikamatkalle 1800-luvun merimaisemiin opastetuilla kierroksilla.

Lue lisää

Liminka – Kulttuuria ja historiaa

Liminka tunnetaan kulttuuritapahtumistaan ja historiallisesta ympäristöstään. Heinä-elokuun vaihteessa 2024 Limingan Ruutikankaalla järjestetään ensimmäiset Kivääripracticalin MM-kisat. Tapahtuma kerää noin 700 kilpailijaa ja tarjoaa jännittävää seurattavaa ampumaurheilun ystäville.

Suur-Limingan markkinat järjestetään 10.8. Abrahamin kulttuuripuistossa.

Limingan kesäteatteri tarjoaa ulkoilmaesityksiä Abrahamin kulttuuripuistossa, tuoden paikallishistoriaa ja tarinoita elävästi esille kauniissa ympäristössä.

Vilho Lampi -museo ja Wanha Liminka tuovat esiin alueen rikasta kulttuuriperintöä.

Lue lisää

Ii – Juhlavuosi täynnä tapahtumia

Iissä juhlitaan tänä vuonna 650-vuotisjuhlavuotta monin eri tapahtumin.

Wanha Hamina on Iin historiallinen kaupunginosa, joka hurmaa vanhoilla puutaloillaan ja kapeilla kaduillaan. Tämä alue tarjoaa aikamatkan 1800-luvulle, säilyttäen idyllisen tunnelmansa ja perinteisen arkkitehtuurinsa.

Iin kotiseutumuseot esittelevät paikkakunnan rikasta historiaa ja kulttuuria.

Saariretket Iin Röyttään tarjoavat mahdollisuuden tutustua alueen kauniiseen saaristoon avovesikauden aikana. Hiastinhaaran luontopolulla voi ihastella töissä olevia lampaita.

Lue lisää

Kempele – Kesäteatteria ja Superpesistä

Kempeleessä tapahtuu monenlaista kesän aikana. Suomen Tivoli ja Jamppa Tuominen -musikaali Pirilän puistossa tarjoavat viihdettä koko perheelle.

Meri Oulun kesäteatteri tarjoaa Kempeleen Pirilänpuistossa musiikkikomedian ”Pesänjako” sekä muita esityksiä. Näytökset alkavat heinäkuussa ja jatkuvat elokuun loppuun.

Kempeleen kotiseutumuseo esittelee alueen historiaa perinteisten rakennusten ja esineiden avulla. Museo tarjoaa kiinnostavan katsauksen paikalliseen kulttuuriperintöön.

Kempeleen Kiri pelaa Superpesistä kesän aikana. Seuraa suomalaista kansallispeliä ja nauti urheilun huumasta.

Visit Kempele

Hailuoto – Leppoisaa kesänviettoa luodolla

Seikkailu Hailuodon saarelle alkaa jo lauttamatkan aikana, leppeän merituulen osuessa kasvoille ja lintujen kaarrellessa kohti horisonttia. Idyllinen saari on viime vuosina tullut tunnetuksi Bättre Folk -festivaalista, joka järjestetään luodolla heinäkuussa. Marjaniemen ihastuttava kalastajakylä pienine punaisine mökkeineen ja majakkoineen meren äärellä on varmasti saaren suosituin vierailukohde. Matka Marjaniemeen on ikimuistoinen kesäkokemus: matkailijan toivottavat tervetulleeksi kalasavustamosta kantautuva tuoksu, meren kohina ja lokkien kirkuna.

Koe perinteinen merimatka Perämeren Jähdillä. Tämä historiallinen purjealus tarjoaa unohtumattomia retkiä Hailuodon saaristossa, jossa pääsee nauttimaan kauniista merimaisemista ja merenkulun historiasta.

Tikkuröljypäivillä juhlistetaan Hailuodon perinteistä käsityötaitoa 6.–7.7.

19.–21.7. järjestettävä Hailuodon Teatterifestivaali esittelee laadukkaita teatteriesityksiä, jotka vaihtelevat klassikoista nykydraamaan.

22.–28.7. järjestettävä Hailuodon Musiikkipäivät tarjoaa monipuolista musiikkiohjelmaa klassisesta kansanmusiikkiin. Tapahtuma kokoaa yhteen musiikin ystävät ja tarjoaa ainutlaatuisia konserttielämyksiä saaren idyllisessä ympäristössä.

Lue lisää

Kemi – Perämeren kansallispuiston merimaisemat ja kesätapahtumat

Kemin uudistettu ja kunnostettu sisäsatama toimii kaupungin merellisenä keskuksena ja tarjoaa runsaasti matkailu- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Sisäsatamassa järjestetään tapahtumia läpi kesän.

Kesäkaudella 2024 Kemin Sisäsatamasta lähtee päivittäin veneretkiä Perämeren kansallispuiston upeisiin maisemiin ja lähisaariin. Nämä retket tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua alueen luonnonkauneuteen ja merelliseen elämään turvallisesti ja mukavasti.

Kemin LumiLinnan terassilla nautitaan live-musiikista koko kesän ajan. Terassilivet alkavat kesäkuussa ja jatkuvat elokuun loppuun, tarjoten monipuolista ohjelmaa eri esiintyjiltä ja unohtumattomia iltoja meren äärellä.

Lue lisää

Lajittele vinkit

Voimala 1889

Oulu
The café is decorated in the style of the 1860s.

Langin Kauppahuone 1800-luvun Kahvila ja Ravintola Wanhassa Raahessa

Raahe

Hietasaaren Seelari - kahvila ja ravintola

Oulu
View from the northern side, Hourunkoski rapids and fish steps in Pyhäjoki

Pyhäjoen Hourunkosken Koskipuisto

Pyhäjoki
Jennamaria at sea

Risteilyt Raahen Saaristoon

Raahe
Koivurannan saunalautta sauna Oulussa.

Koivurannan saunalautan yleinen saunavuoro

Oulu
Pariskunta lumikenkäilemässä

Lumikenkäilyä Rokualla

Rokua
Olohuone

Majoitus lomahuoneistossa Muhoksenasemalla

Muhos
Syötteen Eräpalvelut kesäsafarit river tubing

Opastetut kesäsafarit Syötteellä

Syöte
Turkansaari museum church.

Turkansaaren museokirkko

Oulu
Cottages are yellow and very idyllic outside.

Perinteiset Lomamökit Oulun Nallikarissa

Oulu
The Table, Amarillo

Amarillo Restaurant Oulu

Oulu

MajoitusYkkönen

Raahe

Go Arctic aktiviteetti - Fatbike-retki

Oulu

Zivago

Oulu
Frans&Camille indoors

Frans&Camille Bistro

Oulu
Dinner in Oula Kitchen & Bar.

Oula Kitchen & Bar

Oulu
Manamansalon rantaviivaa

Oulujärven retkeilyalue

Vaala

Koitelin Tunnelmatupa - ohjelma- ja kokouspalvelut

Oulu

Oulun taidemuseo

Oulu
Aloita matkasi Otaxin kyydissä.

Oulun paikallinen, perinteisin taksipalvelu

Oulu
Utuan myymälä sijaitsee Raahen vanhan kaupungin ytimessä.

Utua Myymälä & Showroom

Raahe
Northern lights.

Ravintola Nallikari

Oulu

KIDE Kuntosali

Syöte

Lasten syntymäpäivät veneillen ja kalastellen Iissä

Ii
Manamansalon Portin ravintola

Manamansalon Portin GEOfood-ravintola

Manamansalo
Lapland Hotels Oulu Kuvernööri

Lapland Hotels Oulu kokous-, kongressi- ja juhlatilat

Oulu
Hotel Iso-Syöte Snowshoe Safari Views

Lumikenkäsafari

Syöte
Park Hotel Liminka

Park Hotel Liminka - Skandinaavinen hotelli Limingassa

Liminka

Maisemareitti Merimiehen polku

Ii

Saloisten Kotiseutumuseo

Raahe
Abraham Ojanperä homemuseum building at summer.

Abraham Ojanperän kotimuseo - Liminka

Liminka
Lohikeitto

Raahen Kala&Kahvila

Raahe

Iin kotiseutumuseo

Ii

Moottorikelkkasafari

Pudasjärvi

Abrahamin kulttuuripuisto - Liminka

Liminka
Facade of OSH Arina

Original Sokos Hotel Arina, Oulu

Oulu

Hiihtokoulu: ryhmätunnit

Syöte
Icebreaker Sampo & snowmobiles

Jäänmurtaja Sampo risteily Kemistä

Kemi
Thompsonin rannan vierasvenepaikat

Thompsonin rannan vierasvenepaikat

Raahe

Katariinan Kellari Willa Katariina Wanhassa Raahessa

Raahe

SUP-lauta Deep Sea

Hailuoto
Hotel Iso-Syöte Kelomökki kesä

Kelomökit / Iso-Syötteen huippu

Syöte

Go Arctic aktiviteetti - lumikenkäily/liukulumikenkäily

Oulu

Koitelin Tunnelmatupa Kahvila

Oulu
Joogaaja jooga-pilates-kurssilla

Jooga-pilateskurssi Rokualla

Rokua

Wanha Apteekki

Raahe

PattU - Hamina Superpesis

Raahe

Kempeleen paikallinen taksipalvelu

Oulu
Koiravaljakko

Husky Spin

Oulu

Raahen Kirjamessut

Raahe

Go Arctic aktiviteetti - Tarinoita Oulusta

Oulu
Freedom / Vapaus 270 x 450 cm

Surrealisti Seppo Similän taidegalleria

Tyrnävä
kayaking is the best outdoor activity on summer time

Melonta tutuksi Oulujoen suistossa

Oulu
Yrttiaitta

Pohjois-Suomen ruokailuelämykset

Oulu
Bird-watching tower in Vihiluoto. Kempele, Finland

Vihiluoto - merenranta ja lintutorni

Kempele
Hiking in Syöte

Syötteen patikointireitit

Syöte
Sunski-mökki Hulhavassa

Mökit Hulhavan alueella Syötteellä

Syöte
Biking at Hupisaaret City Park.

Pyöräillen Oulussa

Oulu
Sauna

Pärjä Ski Suites

Syöte
Syöte Cottage

Syöte Cottage

Syöte
Cycling in Köykkyri

Köykkyrin virkistysalue

Kempele
Heimopäällikkö Go Arctic

Go Arctic aktiviteetti - Heimopäällikkö

Oulu
People resting in Finnish woods

Luontoelämykset Sanginjoella - Naturest Oy

Oulu
Poiju Villat huokuvat ulkoapäin merellistä tyyliä ja niissä on iso oma terassi

Modernit Poiju Villat Oulun Nallikarissa

Oulu
Pieniä leluautoja

Raahe-kyyti

Raahe
Nuotiossa palaa tuli

Ämmä - Äijän Saari

Raahe

Bike Park -paketti

Syöte

Ahmaksen Kalevalainen perinnekylä

Utajärvi

KIDE Hotellin ravintola

Syöte

Digioppaasi Raahessa Glopas

Raahe

Utajärven kotiseutumuseo

Utajärvi
Kanttien pihakuva

Majoitusta ja juhlatiloja Vihannin Kotiseutuyhdistys

Raahe

Go Arctic aktiviteetti - Revontulia Koitelissa, Revontuliluento

Oulu

Perinteinen verkkokalastusretki ja ruokailu Iissä

Ii
White water swimming

Go Arctic aktiviteetti - Koskiuinti Koitelissa

Oulu

Kierikin muinaistaidot: jousiammunta

Oulu
Fireplace summer

Tunturihotelli Iso-Syöte

Syöte

Tunturi Pub

Syöte
SUPping is nice summer activity

SUPpailua Raahen Saaristossa

Raahe
Kempeleen vanha kirkko

Kempeleen vanha kirkko

Kempele
View from the Hupisaaret City Park.

Hupisaarten kaupunginpuisto

Oulu

Geokätköile ihanassa Iissä

Ii
Lapsi uimarannalla Olkijoella Raahessa

Olkijokisuun uimaranta

Raahe
Artist room at Hotel Lasaretti

Hotelli Lasaretti

Oulu
Vihannin rautatieasema Raahessa

Vihanti-Raahen rautatieasema

Raahe

Sokeri-Jussin Kievari

Oulu
Pariskunta kävelee talvisessa maisemassa Kaukonrannassa, kuvassa myös koira.

Kaukonrannan kalasatama

Pyhäjoki

Kierikin muinaistaidot: kivenhionta

Oulu

Vuokraa lumikengät Syötteellä

Pudasjärvi
View from bird tower

Opastettu käynti lintutornille Liminganlahdella

Liminka

Go Arctic - kokoustilat ja -palvelut

Oulu

Opastettu Kalastusretki

Raahe
Hotstone-hieronta

Day Spa

Rokua

Kruunukabinetti neuvotteluhuone

Syöte
Pyöräilijät lähdössä pyöräilemään kaupunkipyörillä

Kaupunkipyörät

Raahe

Melontareitit Iissä

Ii
Sunset by the sea

Seaside Glass Villas pienlasihuvilat

Kemi
Laaja valikoima eläintarvikkeita Puuilosta

Puuilo Rusko

Oulu
Woman floating in survival suit in the frozen sea by the icebreaker sampo vessel

Jäänmurtaja Sampo risteily Kemistä

Kemi

Ojalan Kotiseutumuseo

Raahe
Vilho Lampi Museum building.

Vilho Lampi museo - Liminka

Liminka
Maaginen suppalampi Rokuan kansallispuistossa.

Jääkauden jäljillä - Harjun tarina

Rokua
Hotel Iso-Syöte Hanhilampi Erämaaleiri

Hanhilammen eräleiri

Syöte
Maisema

Lammaslomat

Siikajoki

Go Arctic aktiviteetti - Citymelonta päivällä tai yöllä

Oulu
Teoksia valokuvaaja Vesa Rannan näyttelystä.

Galleria Myötätuuli

Raahe

Tilausajot

Syöte
The Särkkä's Perennialnursery grow more than 1000 different perennials.

Särkän Perennataimisto

Raahe
one corner of Pekkatori square with old wooden houses in white, yellow and blue

Pekkatori Wanhassa Raahessa

Raahe

Kilonniemen gneissikalliot, Manamansalo

Vaala
Cafe Hanna is a small cafe close to the Oulu Train station.

Kahvila Hanna

Oulu
Hotel Iso-Syöte Moottorikelkkasafari

Talven viikko-ohjelma

Syöte
SUPping is nice summer activity

SUPpailua Oulun suistossa

Oulu
Nallikari lighthouse in sunset.

Nallikarin majakka

Oulu
Tilava ja tyylikäs olohuone

Villa Sinipursi 8 saunallinen kaksio Pikkulahden rannalla

Raahe
Karsikkolammen savusauna kesällä

Karsikkolammen savusauna

Syöte
Romekievari's famous salmon soup

Ravintola Romekievari

Syöte
Mies talvisessa maisemassa

Liukulumikenkäilyä Rokualla

Rokua

Yhdessä-teos, Kirkkosaaren silta

Muhos

Muhoksen kirkko

Muhos
Siltojen Temmes Cycling Event

Siltojen Temmes -pyöräilytapahtuma

Tyrnävä

Go Arctic aktiviteetti - 7-ottelu

Oulu

Bike Park -liput

Syöte
Vene mahdollistaa myös liikuntarajoitteisen mukaan pääsyn

Esteetön kalastus- ja veneilyretki Iissä

Ii
Have a fun ride in city train Kompiainen.

Kaupunkijuna Kompiainen

Oulu

Hevospalvelut Syötteellä

Syöte

Liukulumikenkäseikkailu Syötteen kansallispuistossa

Pudasjärvi

Avis Oulu

Oulu

Vuokraa kanootti tai kajakki Syötteellä

Syöte
Beach of Kylmäniemi Raahe

Kylmäniemen uimaranta

Raahe
Liminka church at summer.

Limingan kirkko

Liminka
Koirien kanssa luontopolulla.

Markkuun luontopolku 10 km – Peukaloisen polku

Tyrnävä

Kuumailmapallo ryhmälento 4-12 matkustajaa

Oulu
Statue of Kekkonen in close

Presidentti Urho Kaleva Kekkosen patsas

Raahe
Watersliding is great fun at Raahe Vesipekka

Kuntokeidas Vesipekka

Raahe
Skating on the on the frozen sea in Kempele

Retkiluistelu ja hiihto jäätyneellä merellä Vihiluodossa

Kempele

Manamansalon Portin kyläkauppa

Manamansalo
Siikajoki Church

Siikajoen kirkko

Siikajoki
Keskiniemi beacon tower in Autumn

Keskiniemen Pooki

Hailuoto
Fatbike lumessa

Fatbike vuokrausta Rokualla

Rokua

Syötteen matkailuinfo

Syöte
kayaking at raahe

Kajakkivuokraus Raahe

Raahe
Aten mökit OY/Satu 31

Kelosyöte/Aten mökit

Syöte

Iijoen suisto ja jäätynyt meri moottorikelkan reestä koettuna

Ii

Taikalooran majoitukset

Vaala
Saaga Travel largest charter bus is a 79-seater double-decker.

Tilausajot Syötteelle

Syöte

Säräisniemen kotiseutumuseo, Vaala

Vaala

Autonvuokraus

OULU
Pikisaari island from air.

Pikisaaren puinen vanhakaupunki

Oulu
The Picturesque Café Galleria Conrad

Idyllinen Café Galleria Conrad: leivonnaisia, raikkaita juomia ja taidetta

Tyrnävä
Hiihtokeskus Iso-Syöte lumilautailu

Talvikauden hissiliput

Syöte
Hotel Iso-Syöte Lumikenkävuokraus

Välinevuokraamo

Syöte
The menu provides ample choices for many tastes

Ravintola Pannu

Oulu

Ruukin luomu- ja lähituotemarkkinat

Siikajoki

Pytkyranch poropalvelut

Syöte
The white lighthouse in Hailuoto Marjaniemi against the blue sky.

Retki Hailuotoon

Oulu
Grandma's cottage

Maatilamajoitus mummonmökki

Hailuoto
Hotel Iso-Syöte Bear Cave Suite Hot tube

Karhunpesä-sviitti

Syöte
Red tulips surround one of Kari Juva's sculptures in Raahe.

Kari Juvan veistospuisto

Raahe
Beach at Pikkulahti Raahe

Pikkulahden uimaranta

Raahe

Go Arctic aktiviteetti - Tervaolympialaiset

Oulu

Go Arctic -aktiviteetti

Oulu
Annalan museon pihapiirissä vanha kaivo ja sinkkiämpäri

Pyhäjoen kotiseutuviikko

Pyhäjoki
Sea Oulu Black Lady

Sea Oulu tilausristeilyt

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Ilmakitaratyöpaja tai ilmakitarashow

Oulu
Musicians in the city centre

Oulun Päivät

Oulu

Hotelli Pikku-Syöte

Pudasjärvi

Lappis vesipuisto Oulu

Oulu

Akupunktio ja energiahoito

Kempele

Hotelli-Ravintola Liminganlahden kokouspaketit

Liminka

Puistolan Kahvila & Bakery

Oulu

Manamansalon muistomerkkikirkko

Vaala
Kahvihetki talvisessa maisemassa

Talvielämäkyset Sanginjoella - Naturest Oy

Oulu
icelandic horses

Maastoratsastukset Islanninhevosilla Oulussa!

Oulu
Long sandy beach of Nallikari in Hietasaari island

Monipuolinen Hietasaari

Oulu
Guest harbour

Vierassatama

Hailuoto

Lamminahon tila, Vaala

Vaala

Ympäristötaidepuisto Iissä

Ii

Go Arctic aktiviteetti - pilkkikilpailut

Oulu
Oulu market square policeman.

Oulun Toripolliisi-patsas

Oulu
Sarkkiranta sports centre

Sarkkirannan urheilukeskus

Kempele
people laughing and listening to storytelling at a fantasy tavern

Tonttu - kotilieden henkiä

Oulu
Lännentilan kotieläinpihan lammas.

Lännentilan kotieläinpiha

Lumijoki

Pytky Cafe

Pudasjärvi
Raahen Hovi - Brahe-kabinetti - Brahe cabinet

Raahen Hovi Kokouspalvelut

Raahe
Virkkula Birdwatching tower from bird perspective.

Virkkulan lintutorni - Liminka

Liminka
Lapsi tekee tehtävää metsässä

Ympäristökasvatus / Metsäluontokoulu Sanginjoella - Naturest Oy

Oulu

Jäänmurtaja Sampo risteily Haaparannalta ja Torniosta

Kemi
AlpuanharjuROCK 2024 schedule

AlpuanharjuROCK 2024

Raahe

Syöte Camping, kausipaikka

Syöte

Hop On - Hop Off -risteily Raahen saaristossa

Raahe
The Blue Moment at the Old Seminar Area.

Seminaarin joulu

Raahe

Iisland Uoma, hyvin varusteltu mökki saaren suojassa

Ii
Puuilo Vasaraperästä löydät laajan valikoiman työkaluja

Puuilo Vasaraperä

Oulu

Hotelli-Ravintola Liminganlahden kokous- ja juhlapalvelut

Liminka

Tunturi Market

Syöte
Lynx snowmobiles

Moottorikelkkavuokraus

Pudasjärvi
Juhlat ravintolassa

Juhlatilat Rokualla

Rokua

Museonrannan vierasvenepaikat

Raahe

Bike Park tutuksi -ohjaus

Syöte
Hotel Iso-Syöte Eagle View Suite

Kotkanpesä-sviitti

Syöte
Small red wooden church of Revonlahti in Siikajoki

Revonlahden kirkko

Siikajoki
Pöllän Mökkimajoitus Hailuoto

Vuokramökit, Loma-asunnot, Mökki majoitus

Hailuoto
Automatic belay

Oulun Kiipeilykeskus

Oulu

SuperPark Oulu

Oulu
Piispanletto Rajahauta nature trail.

Letonniemen suojelualue ja luontopolku

Oulu

Rekiretki Raahen saaristoon jääröyseille

Raahe
Pyhäjoki church is over 20 meters high.

Pyhäjoen Kirkko

Pyhäjoki
Kaira -kelomökki Kelosyötteellä

Kelosyötteen mökkialue Syötteellä

Syöte
Hotelli Pohjankievari

Hotelli Pohjankievari

Kempele

Iisland SUP-laudat kesän seikkailuihin

Ii
Nallikari Lomakylässä on yhdeksän idyllistä kesämökkiä

Modernit Messi Kesämökit Oulun Nallikarissa

Oulu

Photo North – Pohjoinen valokuvakeskus

Oulu

Iisland kokoustilat Iissä

Ii
Rekiretki

Rekiretki Talvisessa Raahen Saaristossa

Raahe
Ulkokuva Cortenkadun ja Kauppakadun kulmasta

Villa Sinipursi 1 yksiö Wanhassa Raahessa

Raahe
Welcome!

Nallikari Bakery & Bistro

Oulu

Up hill swim Siikajokiuinti

Siikajoki
Traditional Finnish market day at Rantatori Raahe

Kevät- ja syysmarkkinat Raahessa

Raahe
Ihmisiä metsässä

Luontoelämykset Rokualla - Naturest Oy

Utajärvi
Snowboarding and skiing at Iso-Syöte

Iso-Syötteen hiihtokeskus

Syöte

Go Arctic - kiertoajelut Oulussa ja lähikunnissa

Oulu

Raahen Taitopaja

Raahe
group excursion in Syöte national park

Maastopyöräily Syötteen kansallispuistossa

Syöte
Aikamatka näyttely

Rokua Geopark Aikamatka-näyttely Muhoksella

Muhos
Kesäteatterin katetusta katsomosta

Raahen Teatteri

Raahe
Koivurannan iglut Oulussa.

Koivurannan Iglut

Oulu

Syöte Camping, päiväpaikka

Syöte
Ice fishing at Bothnian bay

Pilkkireissu koiravaljakolla

Oulu

Pakkahuoneen Museo

Raahe

Liisa Rehu Design

Oulu

Arkeologinen näyttely

Oulu
Lännenpirtin kahvilan pihapiiriä.

Lännenpirtin kesäkahvila

Lumijoki

Kokoustila Tupa - Syötteen luontokeskus

Pudasjärvi
Air view of the island from the daymark

Taskun saari ja vierassatama

Raahe
SnowExperience365 jääliukumäki

SnowExperience365 elämystila

Kemi

Go Arctic aktiviteetti - Koitelin tiimipolku

Oulu
Oulu brand products on a shelf

Oulun matkailuneuvonnan Oulu Shop

Oulu
Liukulumikenkäretki Marjaniemi, Hailuoto

Ohjatut liukulumikenkäretket Hailuoto

Hailuoto
Raahe Event House from outside.

Tapahtumatalo Raahe

Raahe
Suomen Tivoli

Suomen Tivoli

Kempele

Kurttilan Lomamökit

Utajärvi

Kankarin Isokivi

Vaala

Poljettava kajakki

Rokua
Fall in love with our new menu!

Raahen Hovi Ravintola

Raahe
Luontolautta Montta Oulujoki

Geo-x-on välinevuokraus

Muhos

Vuokraa liukulumikengät Syötteellä

Pudasjärvi
Mustasalmi Oulu 1

Melontasafari Oulujokisuistoon

Oulu
Panimoesittely ja tasting yläkerran tiloissa

Kokoustila Ravintola Mallassauna

Oulu
Villiyrttikarkelot tapahtumakuva

Villiyrttikarkelot

Oulu
De Gamlas Hem Restaurant.

De Gamlas Hem Ravintola

Oulu
Iisi-areena liikuntakeskus.

Iisi-areena sisäliikuntakeskus

Ii
De Gamlas Hem Hotel & Restaurant.

De Gamlas Hem Hotelli

Oulu
Medi Yin joogaterapeuttinen chakra-valmennus

Medi Yin joogaterapeuttinen chakra-valmennus

Raahe

Helppo pilkkiretki merelle Iissä

Ii
Liukulumikengät rokua geopark

Liukulumikenkien vuokraus Rokua Geoparkin alueella

Muhos
Juna Ruukin rautatiesillalla Siikajoki

Ruukki-Siikajoki rautatieasema

Siikajoki
ZROCK

ZROCK 2023

Kempele

Go Arctic Live - tapahtumatuotanto

Oulu
Zemppi Areena

ZEMPPI AREENA Konferenssit&Messut

Kempele
Tourist info sign in front of Market Hall.

Oulun kaupungin matkailuneuvonta

Oulu
Kyyhkylä 2

Syötteen keskusvaraamon mökit Rokualla

Utajärvi

Muhoksen kotiseutumuseo

Muhos
Aate kokoustila

Gunnarin Kartanon kokous- ja juhlatilat Lampinsaaren kylässä Raahen seudulla

Raahe
A boulder resembling a pulpit in Alpua Raahe

Alpuan kirkkokivi

Raahe

Kierikin opastukset

Oulu
KIDE Finland's Best Ski Hotel

KIDE Hotel by Iso-Syöte

Syöte
fatbiking is nice summer activity

Fatbikeretki Oulussa

Oulu
KIDE hotellilla pyöräilijöitä Iso-Syötteellä

Kesäaktiviteetit ryhmille

Pudasjärvi

Lännentila - Elämyksien Maatila

Lumijoki
A large old forking pine grows by the monument. The unusual shape of the tree is due it being split by a cannonball during the Finnish War.

Siikajoen Taistelun Muistomerkki

Siikajoki
Tentsile Peippo

Törmälän Tilan Tentsile-majoitus

Siikajoki
Vasta vai vihta

Ohjelmapalvelut Syötteen keskusvaraamosta

Syöte
Mountain biking , Köykkyrin retkireitistö

Köykkyrin retkireitistö

Kempele

Go Arctic aktiviteetti - Porotilavierailu

Pudasjärvi
Raahen Rantajatsit

Raahen Rantajatsit

Raahe

Raahe | Hertz Autovuokraamo

Raahe
Oulu market square and market hall.

Oulun Kauppatori

Oulu
VENN Oulu, seating area

Ravintola ja viinibaari VENN

Oulu
Tasku island and historical daymark in the summer

Taskun saaren Pooki Raahen saaristossa

Raahe
Hotel Iso-Syöte Phoenix Suite Winter View

Feeniks-sviitti

Syöte

Fatbike- vuokraus

Kempele
The old red wooden church in Turkansaari in summer. Foreground green grass, background green birch trees.

Retki Turkansaaren ulkomuseoon

Oulu

Kierikin muinaistaidot: melonta

Oulu
Hemmotteleva rentoutus

Hemmotteleva rentoutus (1-2 henkilölle)

Oulu
Kids favorite roller coaster ride in amusement park Vauhtipuisto.

Vauhtipuisto

Oulu

Kansalaistalo Konsti ry

Raahe
ruusukvartsi

LumiLinnan Jalokivinäyttely

Kemi

Oolannin luontopolku Vatungissa

Ii

Monipuolinen kalastuspäivä Iissä ryhmille

Ii

Raahen linja-auto- ja taksiasema

Raahe
Policeman Statue in front of the Market Hall.

Oulun kauppahalli on torin helmi

Oulu

Ohjattu polkupyöräretki

Pudasjärvi
Radisson Blu Hotel Oulu ulkoa kuvattuna

Radisson Blu Hotel Oulu

Oulu
Matti Lepistö's sculptures

Matti Lepistön veistospuisto

Raahe
Pookivaaran näkötorni

Pookivaaran näkötorni

Utajärvi
Majakkapiha Caravan park

Matkaparkki

Hailuoto

Mestari-Heikin maja

Raahe

SuklaaTasting

Oulu

Kokoustilat yrityksille

Syöte
Veranta for private occasions

Aamiais- ja tilausravintola Veranta

Oulu

SUP-lautojen vuokraus Iissä

Ii

Raahentienoon Golf

Siikajoki
Ihminen seisomassa Suomen pisimmän seinän edustalla

Suomen pisin seinä

Raahe

Kirkkosalmen lintutorni

Hailuoto

Mon Chou - Ranskalaiset leivonnaiset

Oulu

Ohjattu sup-lautailu Iissä

Ii

Tuntinen

Oulu
Horseback riding with Finnhorses

Vietä unohtumaton päivä laadukkaan hevostoiminnan parissa maaseudulla

Tyrnävä

Olkijoen Rauhanpirtti

Raahe
teltta-alue, camping

Ailaston Matkaparkki

Hailuoto
Pronsin kaato muottiin

Valurin Opissa - Pronssivalu Työnäytös

Raahe
Varvi Mast in Raahe pays tribute to old shipbuilders.

Varvin masto

Raahe
Miner statue in Vihanti Raahe

Kaivosmiehen patsas

Raahe
Saunallinen kahden hengen parivuoteellinen hotellihuone 10 kpl

Best Western Hotel Apollo, Oulu

Oulu
Two men playing Disc Golf in the forest.

Limingan frisbeegolfrata

Liminka

Kotailta

Rokua
Syvyydenkaivo

Syvyydenkaivo - Suomen suurin suppa

Utajärvi

Koitelin Koskikipparin kokouskämppä

Oulu

Toppeliuksen muistokivi

Muhos

Kerkkä Cafe & Lunch

Pudasjärvi
Wellamo kesä

Syötteen Mökit

Syöte
Lapset leikkivät kauppaa, etuallal vanhanaikainen vaaka.

Vekaravintti

Oulu
Retkeilijä hiihtää umpihangessa metsässä. Ympärillä puita ja aurinko paistaa takaa. / A hiker skis in the dead end of the forest. There are trees all around and the sun is shining from behind. Kuva: Eeva Mäkinen

Rokuan kansallispuisto

Rokua
Mourunki lake

Mourunkijärvi

Oulu
The old stone arch bridge in Pattijoki is a national road museum site

Pattijoen kiviholvisilta

Raahe

Fatbike-retki Syötteellä

Pudasjärvi
Rentoutuskellunta

Rentoutuskellunta

Oulu
Metsänkävijä-mökki Riihikummussa

Riihikumpu

Syöte
Reenis is a creative gym for versatile training. With us, you train purposefully in the gym and develop coordination and have fun on the trampolines.

Kertalippu Reenikselle

Oulu
Reflection of the pedestrian bridge in water.

Oulun vesipeilit kaupungin kuvastimena

Oulu

Raahen Kebab Grilli

Raahe
Rock The City Adventure Game

Rock The City Oulu -kaupunkiseikkailu

Oulu

Pohjolan Matka tilausajobussit Oulu

Oulu
Cottage Kaura

Törmälän Tilan majoituspalvelut maaseudun rauhassa Siikajoella

Siikajoki

Limingan paikallinen taksipalvelu

Liminka

Ravintola Liminganlahti

Liminka
Seafood pasta.

Bistoria Iso-Syöte

Pudasjärvi
sauna

Budget Hotel Raahe, Pohjois-Pohjanmaa

Raahe
Lapland Hotels Oulu Comfort Room.

Lapland Hotels Oulu

Oulu
Main building

Laukanranta B&B

Muhos
Poika ajaa punaisella polkuautolla lasten liikennepuistossa Raahessa

Lasten liikennepuisto

Raahe

Rokuan Unelma-lomamökki

Rokua
Floating Cafe.

Kelluva Kahvila

Oulu
Lomakoti Onnela

Perheiden syysloma: Irti Arjesta

Oulu
Bar and Cafeteria. Coffee to go. Hailuoto brewery beers from the bar. Alcohol licence. Meeting, weddings, and events.

Ailaston kahvila ja paikallisten tuotteiden myymälä

Hailuoto
padel virpiniemi pikepadel

Pikepadel ulkokentät

Oulu

Ilmakitaransoiton MM-kisat

Oulu
De Gamlas Hem meetings and events Ester.

De Gamlas Hem kokoukset ja juhlat

Oulu
Portion boys

JYZÄRIFEST 2023

Kempele
The Church of the Holy Trinity is made of granite stones

Raahen Pyhän Kolminaisuuden kirkko

Raahe
Sup-lautailu Oulujärvi

Melontaa Rokua Geoparkissa

Muhos

Parhalahden kyläpäivä

Pyhäjoki
desingmuoti, taide, kulttuuri, uniikki

Ivana Helsinki 25-juhlavuoden näyttely

Vaala

Saarikuljetus Iin Röyttään

Ii
Greenhouses Romeo ja Julia.

Oulun yliopiston kasvitieteellinen puutarha

Oulu
Fell Top Cottage

Tunturimökit / Iso-Syötteen huippu

Syöte
Two dogs on the bridge.

Alakestilän Arboretum Liminka

Liminka
Saunapirtti

Törmälän Tilan Saunatalo Siikajoen jokitörmällä

Siikajoki
OuluHostel AlliMaria

OuluHostel AlliMaria

Oulu

Luontoretki kivikaudelle -näyttely

Oulu
View of red buildings in the harbour.

Kellon Kiviniemen perinteinen kalasatama

Oulu

Revontuliretki autolla Syötteellä

Pudasjärvi
Paddling at sea

Melontaa Oulun jokisuistossa ja merellä

Oulu
Iso-Syöte Bike Park at the top

Iso-Syöte Bike Park

Syöte
Isosilta bridge in summer.

Pyhäjoen Etelänkylän Isosilta

Pyhäjoki
Oulu Estuary and Pikisaari from above.

Oulujoen suistoalueen helmet

Oulu
Hotel Iso-Syöte Meeting room

Kokouspalvelut

Syöte

Go Arctic aktiviteetti - Perinnekisat

Oulu
Ravintolamaailma seating area

Ravintolamaailma Linnanmaa

Oulu
Old Town Raahe advent calendar window

Wanhan Raahen Joulukalenteri

Raahe
Old artifacts related to local history.

Kotiseutumuseo Liminka

Liminka
A family of four with a guide walking in front of the Oulu City Hall

Kesän opastetut kävelykierrokset Oulussa

Oulu
Katariina´s Chambers entrance

Katariinan Kamari Willa Katariina Wanhassa Raahessa

Raahe
Children's Rokua day trip

Lasten retkipäivä Rokualla

Rokua
Pyhäluodon uimarannalla Pyhäjoella

Pyhäluodon uimaranta

Pyhäjoki
Mies pilkkimässä

Isä-lapsi kalastusretki Rokualle

Rokua
Vilho Lampi museum building at summer.

Vanha Liminka

Liminka

Vuokravälineet: Fatbike, talvi

Syöte
Farmyard. A red log building in the background.

Turkan­saaren ulkomuseo

Oulu
A person wading in ice cold water in Tuira beach in winter. Foreground snow in the bank. Background buildings on the other side of the Oulu river. Sky is grey and clouded.

Ohjattu talviuinti

Oulu
Zeppelin has plenty of parking space, without time limits and free of charge.

Kauppakeskus Zeppelin

Kempele
Pekkatori square in old town raahe through a window with flowers

Historiallinen Wanha Raahe

Raahe
Ryhmä lumikenkäilijöitä kulkee jonossa lumisessa metsässä. / A group of snowshoers walking in a line in snowy forest. Kuva: Harri Tarvainen.

Sanginjoki

Oulu
Clear sunshiny summer day in Raahe Archipelago

Raahen saaristo

Raahe

Juhla- ja kokoustila Kopsan Kyläseuran talo

Raahe
Loppulan tulisija

Kokous- ja tapahtumatila Loppula Sanginjoella

Oulu

Syötteen Mökit / uudet Tapio- ja Tellervo-mökit

Syöte
PIMIÄ10 juoksutapahtuma Raahessa 31.8.2024

PIMIÄ10 juoksutapahtuma Raahessa

Raahe

Nuorisokeskus Pikku-Syöte

Pudasjärvi
Toripoliisi Statue 1

Kiertoajelu maastopyörillä Oulussa

Oulu
Kuvassa talvinen Pekka-patsas

Perinteikkäät Annanpäivän juhlallisuudet 9.12. tulevat jälleen!

Raahe
Pattijoki church and church yard.

Pattijoen kirkko Hiljaisuuden Kappeli

Raahe
Voimauttava kuvaus miljöössä. @kuvasini www.sinisatu.net

Voimauttava Valokuvaus

Siikajoki
Puistokahvila Makia

Puistokahvila Makia

Oulu
montta, oulujoki, muhos

Active camping Montta

Muhos

Pyörävuokraus kesällä

Syöte
slide made of ice

SnowExperience365 - lumen ja jään elämystila

Kemi
Aikamatka näyttely

Rokua Geopark Aikamatka-näyttely Utajärvellä

Utajärvi
Finnish design is sold by Taito Shop Oulu.

Taito Shop Oulu

Oulu

Skywalk-kattoterassi

Syöte

Leppiniemen asuinalue, Muhos

Muhos
Handmade chocolate and local products.

Chocosomnia Tehdaskierros & tasting

Oulu
Babista interior

Babista Oulu

Oulu
Kertun Kammari

Gunnarin Kartanon majoituspalvelut Lampinsaaren kylämiljöössä

Raahe
Lomakoti Onnela

Idyllinen lomakoti Kiiminkijoen rannalla

Oulu
Luotsivahdinhuone

Historiallinen Luotsitupa Iso-Kraaselin Saaressa

Raahe
Snowboarding in Finland

Laskettelua ja lumilautailua tykkylumipuiden seassa

Syöte
Lepohetki talvisessa maisemassa

Talvielämäkyset Rokualla - Naturest Oy

Utajärvi

Go Arctic tapahtumatuotanto - Somistukset tuotantoihin

Oulu
Parikellunta

Parikellunta

Oulu

Kahvila Kaari

Oulu
Picnic shelters in Virpiniemi sport area

Virpiniemi

Oulu
Brain Relief®

Brain Relief® -Kosketushoito

Siikajoki

Arctic Edu-Tech - Työpajat ja elämykset

Oulu
Birdwatching tower at Liminka Bay and people watching the birds.

Geokätköile Limingassa

Liminka
Glamping in Hailuoto. Mosquito net is all over tent.

Glamping Hailuodossa

Hailuoto

Laadukkaiden läskipyörien vuokraus

Ii
Windland – Ohjelmapalvelut luonnossa

Elämykset Tyrnävällä: opastettuja kierroksia, paikallisia elämyksiä, lumikenkäilyä

Tyrnävä
Natural white sandy beach of Tauvo in Siikajoki with white

Tauvon uimaranta ja pienvenesatama

Siikajoki

Lähde! -puisto

Ii

Utajärven kirkko

Utajärvi
Court yard of the Annala Local History Museum with traditional red wooden houses

Annalan kotiseutumuseo

Pyhäjoki
Mountainbiking

Ohjattu maastopyöräretki Rokua Geoparkissa

Rokua
Team Path

Go Arctic aktiviteetti - Tiimipolku

Oulu
Montta treasure hunt luontopakopeli

Montta Treasure Hunt - luontopakopeli

Muhos
Olohuone ja tupakeittiö

Villa Sinipursi 9 kaksio Pikkulahden rannalla

Raahe
Yellow Oulu Cathedral church tower against blue sky in summer.

Oulu nopiasti kävelykierros

Oulu

Oulun Musiikkivideofestivaalit

Oulu
Lomakoti Onnela

Senioreiden loma: Irti Arjesta

Oulu
Pattijoki Festival 2023

Pattijoki-päivät

Raahe

Hietamaan vapaa-aikakeskus

Siikajoki
Otaxi Green and Zero Emission cars

Paikallinen taksi tapahtumiin, kokouksiin ja retkille

Oulu
Authentic soy sauce ramen

Pure maku

Oulu

Kuuru Tunturilaakso sviitit

Syöte

Rauhala ravintola-pâtisserie

Oulu
Maikkula Mansion´s courtyard.

Tilausravintola Maikkulan Kartano

Oulu
Sofia Magdalena Church of Vihanti

Vihannin Sofia Magdalenan kirkko

Raahe
LumiAreena julkisivu

LumiAreena – tapahtumien sydän Syötteellä!

Syöte
Rokua Health & Spa Hotel

Kylpylähotelli Rokualla

Rokua
Pyhäjoen pappilan leipäpöytä

Kulttuurikeskus Villihanhi - majoitusta historiallisessa Pyhäjoen pappilassa

Pyhäjoki
Kumilauttapoolo

Go Arctic aktiviteetti - Kumilauttapoolo

Oulu

Lintukoto lastenvaateliike

Raahe
Kaksi hiihtäjää merenjäällä perässään ahkiot. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. /  Two skiers on sea ice with packs behind them. The sun shines from a cloudless sky. Kuva: Sini Salmirinne

Perämeren kansallispuisto

Kemi

Perinteinen verkkokalastusretki Iissä

Ii
In Syöte you can spend a winter day skiing or doing other winter sports.

Skibus Oulusta Syötteelle

Syöte
Kylpylän monitoimiallas

Rokuan Kylpylä

Rokua

Renkitupa Willa Katariina Wanhassa Raahessa

Raahe
Kivikkoinen rantaviiva

Smitin saari

Raahe
Hotel Lasaretti, Pato-Hall

Hotelli Lasaretti, kokous- ja juhlatilat

Oulu
Ouluntullin uimaranta

Ouluntullin Kalliomonttu

Kempele
Revonlahti village house in Siikajoki, 50 km from Oulu and 25 km from Raahe.

Revonlahden kotiseututalo

Siikajoki
Fire show at Raahen Pimiät Festival.

Raahen Pimiät

Raahe

Go Arctic aktiviteetti - Kurvisen karsinnat

Oulu

Yökylässä Reeniksellä

Oulu
Kuusiluoto presents heritage of wood building in Finland.

Monien aikakausien Kuusiluoto

Oulu
Casani Ladies clothes and shoes shop in Raahe

Casani Kenkä- ja Vaatekauppa

Raahe
a girl plays the violin, a picture on the wall in the background

Oulunsalo Soi

Oulu

Rautiperän Ulkoilualue Frisbeegolf ja Uimapaikka

Pyhäjoki
Matkailuneuvonta

Matkailuneuvonnan kesäpiste

Raahe

Bistro Mesu

Oulu
Inside Oulujoki church.

Oulujoen kirkko

Oulu
Kukkia pyörän etukorissa Karinkanta Siikajoki

Siikajoen Pitäjäpäivät

Siikajoki
We recommend preordering when arriving to the airport.

Lentokenttäkyyti Oulussa

Oulu
Nallikari Holiday Village tent site

Nallikari Lomakylä - Telttailualue

Oulu

Talvisia aktiviteetteja ryhmille

Syöte
Kuva kauniista sisäpihasta

Wanhakulman Majatalo Wanhassa Raahessa

Raahe

Nallikarin Talvikylä

Oulu
Kotakahvion etupuoli

Kelosyöte/Kotakahvio

Syöte
Hillatupa 2 -mökki Syötteellä

Mökit Syötekylän tuntumassa

Syöte
Viiluna produces laser-cut and engraved design products from Finnish birch plywood.

Viiluna

Raahe

Rumala-Kuvaja-Oudonrimmet, Vaala

Vaala

Design Shop Proto

Oulu

Soveliuksen Talo

Raahe
kennel visit

Vierailu huskyjen kotiin

Oulu
Joo Hetki kahvila sisätila

Joo Hetki -kahvila

Oulu
Accommodation double room.

Ailaston huonemajoitus

Hailuoto
Piirros, jossa vanhantyyliset kahvikuppi ja kahvipannu.

Kesäkahvila Cafe Krypta

Oulu
canoieng at raahe

Kanootti vuokraus Raahe

Raahe
Vene rannassa Ulkopauhan saaressa Raahessa

Ulkopauhan saari

Raahe
Perioululainen ömeisingreis

Go Arctic aktiviteetti - Perioululainen ömeisingreis

Oulu

Vetouistelusafari - 4 tuntia

Rokua

Viikinkiravintola Harald

Oulu

Loppulan luontokahvila Sanginjoella

Oulu
Kaupunkisoutuvene rannalla

Kaupunkisoutuvene Smitti

Raahe
Sliding snowshoes

Liukulumikenkävuokraus

Hailuoto
Restaurant Rousku

Ravintola Rousku

Rokua

Ojan Rauta Areena

Kempele
Main area

Kokous- ja juhlapalvelut Original Sokos Hotel Arina Oulu

Oulu
SUPboarging at Raahe

SUPlauta vuokraus Raahe

Oulu
Burger and country fries

Vanhatien Ravintola, Smoked burgers & BBQ

Tyrnävä

Jakkukylän Purusaari ja riippusilta

Ii
Koivurannan saunalautta Risteilyllä Oulussa.

Koivurannan Saunalautta risteilyt

Oulu

Iso-Syötteen Lumimaa

Syöte
Järvelänjärven Grilli-Cafe rannalta kuvattuna

Järvelänjärven Grilli-Cafe

Raahe
Joogaaja joogakurssilla

Joogaleiri Rokualla

Rokua
Kirjaostoksilla Karhun kirja & paperissa

Karhun kirja & paperi

Raahe

Hotelli Liminganlahti

Liminka
Kemin taidemuseo

Kemin Taidemuseo

Kemi
Syöte - Iso-Syöte

Fatbike / E-fatbike vuokraus

Syöte
Reindeer in the snowy forest

Vierailu porotilalla

Pudasjärvi

Läskipyöräilyä sähköfateillä tai tavallisilla fatbikeilla

Muhos
Bacaro Doppio indoors

Kahvila Bacaro Doppio

Oulu
Fatbike Montta

Koe joen tarina

Muhos

Säräisniemen kirkko, Vaala

Vaala
Hotel Iso-Syöte Souvenir Shop Local

Matkamuistomyymälä

Syöte
Log cabin of Liisa Rehu.

Liisan Ihmemaa

Oulu
Varjo Festival 2022 was held in Kuusisaari.

Kuusisaaren virkistyspuisto

Oulu
Raahen Hovi - VIP-sviitti - VIP-suite

Hotelli Raahen Hovi

Raahe

Oulun Muusajuhlat

Oulu
The Miss Sofia’s Chamber is decorated in the style 1840s.

Langin Kauppahuone Uniikki Historiallinen Hotellielämys Wanhassa Raahessa

Raahe

Liminganlahti - Lintujen kahdeksan vuodenaikaa -näyttelyopastus

Liminka

Go Arctic aktiviteetti - Melontaretki Oulu- tai Kiiminkijoella

Oulu

Kierikin muinaistaidot: punamultamaalaus

Oulu

Ranskalainen pyjama eli Älä pukeudu pävälliselle

Raahe
Exterior

Scandic Kemi

Kemi
Main door to Cafe

Cafe Hostel Huvila

Oulu
Väki kokoontuu Tiistaitorille Pyhäjoella

Tiistaitorit Pyhäjoella

Pyhäjoki
Talvinen wanha Hamina.

Wanha Hamina

Ii
Kakaravaaran Pirtti

Kakaravaaran loma-asunnot

Rokua

Go Arctic kokouspalvelut - Hietasaaren Seelari

Oulu

Välinehuolto

Syöte
View to the frozen sea from icebreaker Arktis Kemi

Jäänmurtaja Arktis Risteily Rovaniemeltä

Kemi

1bar

Oulu
Dining room of the Koiteli Residenssi.

Koitelin Residenssi

Oulu
Kujalan Tilan löökikastikkeet

Kujalan Tilan lähiruokatuotteita Hailuodosta

Hailuoto

Syötteen Taksipalvelu

Syöte
Koiteli rapids area in summer. Blue water flowing between rocks. Foreground green grass on the bank. Background green spruces.

Retki Koitelinkoskelle

Oulu
Saaga Travel drivers are well-trained, polite and English speaking.

Tilausajot ja yksityiskuljetukset Oulun seudulla

Oulu
Kuutos-Tiimin building

Tapahtumapäivä Vanhalla Asemalla

Raahe

Go Arctic tapahtumatuotanto - Perioululainen kummitusillallinen

Oulu

Taigalampi-mökki Syötteellä

Pudasjärvi
Varjakka island fire station.

Varjakan saari ja luontopolku

Oulu

Go Arctic tapahtumatuotanto - Teemajuhlat

Oulu

Kokouspäivä Maikkulan Kartanossa

Oulu
Sea Oulu m/s Crescendo

Sea Oulu | m/s Crescendo

Oulu
Ryhmä tekee tehtävää suon reunalla

Luontolähtöiset tyhy-päivät ja yritystapahtumat (Sanginjoki, Rokua)- Naturest Oy

Oulu
The Church of Saloinen

Saloisten Pyhän Olavin kirkko

Raahe

Erämaakahvila Ahmatupa

Syöte

Päiväretket ja safarit

Pudasjärvi
Brewery introduction and tour in the production rooms

Hailuodon Panimon Pubi & Puoti

Hailuoto

Pohjois-Suomen puutarhamessut

Siikajoki
Fish tern at Bothnian bay

Koe suomalaisen luonnon ihmeet

Oulu
Grand, atmospheric premises and wonderful catering for diverse events

Ravintola Puistolan kellarikerroksen tilausravintola

Oulu
a man playing air guitar on Air Guitar World Championships stage

Oulun juhlaviikot

Oulu
Varvin uimaranta Raahessa

Varvin uimaranta

Raahe

Käsitöitä ja perinteitä vanhan valimon tunnelmassa

Raahe
Tavern interior, a group of people laughing at the table

Tarinoiden taverna

OULU
A boy on a pedestrian street at Christmas time.

Raahen joulunavaus

Raahe

Vuokravälineet: Murtomaahiihto ja lumikengät

Syöte
Lumijärven veneranta ja uimapaikka

Lumijärven uimapaikka

Raahe
Hotel Iso-Syöte Skido Fell Nature

Moottorikelkkasafari

Syöte
Pilkkiretki Oulun Nallikarissa 1

Pilkkiretki Oulun Nallikarissa

Oulu
Meijerikatu ja Myllykirjasto

Historian havinaa Tyrnävän tunnelmallisella Meijerikadulla

Tyrnävä
Kaksi alamäkipyöräilijää Rusko Bike Parkissa ajamassa helppoa reittiä alaspäin.

Rusko Bike Park

Oulu

Kurkisali

Pudasjärvi

Himmelipaja - Raahen Taitopaja

Raahe

Vuokravälineet: Laskettelu ja lumilautailu

Syöte

Fatbike- vuokraus

Liminka

Kalastusvälineiden vuokraus Iissä

Ii
Sleigh ready for guests in Ii

Retki moottorikelkalla ja reellä revontulia etsimään Iissä Perämeren rannikolla

Ii
Eini esiintymässä Raahesalin lavalla.

Raahesali Konsertti- ja Konfrenssisali

Raahe
Marjaniemi lighthouse

Marjaniemen majakka

Hailuoto
Two men playing frisbee golf

Rantakylän virkistysalue - Liminka

Liminka
Makuupaikat kahdelle

Villa Sinipursi 3 yksiö Wanhassa Raahessa

Raahe

Maikkulan Kartanon Saunat

Oulu
Rosso seating area

Ravintola Rosso Kauppakeskus Valkea

Oulu
Lumisen metsän keskellä on hirsirakennus. /  In the middle of the snowy forest is a log building. Kuva: Sami Säily.

Syötteen luontokeskus

Pudasjärvi
Row of pastel colored houses in Raksila with autumn foliage.

Puu-Raksilan pastellinväriset puutalot

Oulu

Lentokenttäkuljetukset

Pudasjärvi

Vihannin Härkäjuhlat 2024

Raahe

Erämaahotelli Rokuanhovi

Utajärvi
Picture of the restaurant pointing towards the sunset

Ravintola Aava

Hailuoto
Team

Saksetti Kampaamo ja Parturipalvelut

Raahe
Exit Oulu Room Escape Games

Pakopelit

Oulu

Automuseo

Raahe

Jäänmurtaja Sampo risteily Rovaniemeltä

Kemi

Jäänmurtaja Arktis risteily Kemistä

Kemi

Yksityistilaisuus: Viiniä ja muotia

Oulu

Go Arctic - Opastetut kävelykierrokset Oulussa ja lähikunnissa

Oulu
Törmiäinen Iso-Syötteen huipun tuntumassa

Mökit Tunturimajakylän mökkialueella Iso-Syötteellä

Syöte
Hotel Iso-Syöte Aurora Suite Aurora View

Aurora-sviitit

Syöte
Hiastinhaaran suisto.

Hiastinhaaran luontopolku ja lintutorni

Ii
Ravintolamaailma Limingantulli seating area

Ravintolamaailma Limingantulli

Oulu

Kahvila Kaarna

Rokua
Sunbathing at the Nallikari beach.

Uintia ja vesileikkejä vuoden ympäri

Oulu
juhlatila

Juhlat ja kokoukset Villa Kauppila

Ii
Meetings, weddings, parties and events.

Ailaston kokoustilat ja juhlatilat

Hailuoto
A family looking at the scale model of a sailing ship.

Pohjois-Pohjanmaan museo

Oulu
Majoitushuone

Idyllinen kartanohotelli Iissä Iijoen rannalla

Ii
Hotel Iso-Syöte Arctic Spa Sauna

Arctic Spa

Syöte
Tunturikajo-mökki Iso-Syötteellä

Mökkialue Iso-Syötteen tunturin puolivälissä

Syöte

Pekanpäivät, Raa­hen ko­ti­seu­tu­päi­vät

Raahe
Aikamatka näyttely

Rokua Geopark Aikamatka-näyttely Vaalassa

Vaala

Jumpru Patio Live!

Oulu
take-away coffee

Kahvila Kiikku

Oulu

Venekalastusretki koko perheelle Iissä

Ii

Lampinsaari Camping

Raahe

Oulun Taiteiden Yö

Oulu

Melontaretki Syötteellä

Syöte

Arkkukarin siirtolapuutarha

Raahe

Talvinen hauen täkykalastusretki Perämerellä

Ii
Illinsaaren hiihtomaja.

Illinsaaren frisbeegolf rata

Ii
A unique restaurant in idyllic Pikisaari in Oulu.

Ravintola Mallassauna

Oulu

Vuokraa lasten lumikengät Syötteellä

Pudasjärvi
Oulu cathedral from outside.

Oulun tuomiokirkko

Oulu
Varjovalmennus

Varjovalmennus

Raahe
Herkullinen juustokakku

CakePop Oy

Raahe
Nainen laiturilla Kirkkojärven rannalla Raahen Vihannissa

Kirkkojärven uimaranta

Raahe
nuori henkilö ampumassa jousipyssyllä

Kierikki

Oulu
Old pilot building Torni

Hailuodon Majakkapiha

Hailuoto
OTAXI Green and Zero Emission

Muhoksen paikallinen taksipalvelu

Muhos

LumiAreenan liikuntasali

Pudasjärvi

Tomun tieto 26.6.–27.10.2024

Oulu

Heittokalastusretki merelle Iissä

Ii
Pytkynharjun Talopakka-huoneistot

Mökit Pytkynharjun ja Arolan mökkialueella Syötteellä

Syöte
Traditional sailing ships anchored on the shore of the Packhouse museum on a summer day.

Pooki Flakkaa - Raahen Meripäivät

Raahe
Rosso seating area

Ravintola Rosso Kauppakeskus Zeppelin

Kempele
Viewing tower at Varessäikka Siikajoki

Varessäikän Uimaranta ja pienvenesatama

Siikajoki
Lapsi kurkistaa Pihkan majaan

Pihkan temppurata lapsille

Rokua
Design Center Proto

Muotoilukeskus Proto

Oulu
Paavola church with white wooden walls.

Paavolan kirkko

Siikajoki
Roses bloom in the garden.

Ylimattila Arboretum

Pyhäjoki
OTAXI VIP is available also for groups and disabled.

OTAXI VIP - taksipalvelua Oulun alueella

Oulu

Laadukkaat kalastusvälineet pilkkiretkellesi

Ii

Terässataman vierasvenesatama

Raahe

PattU Raahe - KPL Kouvola Superpesis perhepeli

Raahe

Go Arctic aktiviteetti - Wärkätään wanahasta - tuunauspaja

Oulu
Outside picture of the hotel

Luotsihotelli

Hailuoto
Luotsisali

Luotsihotellin kokoukset ja tilaisuudet

Hailuoto
Toripolliisi statue in the Oulu Market Square.

Oulun top 5 nähtävyydet!

Oulu
Nallikari Holiday Village - camping

Nallikari Lomakylä - Leirintäalue, Oulu

Oulu

Kivikauden heimokilpa

Oulu
Pilpasuo nature scenery.

Pilpasuon suojelualue ja retkeilyreitit

Oulu
Manamansalon Portin camping-alueen ranta

Manamansalon Portin leirintäalue ja lomahuoneistot

Manamansalo
Lapsi ja tehtäviä metsässä

Ympäristökasvatus / Metsäluontokoulu Rokualla - Naturest Oy

Utajärvi

Island Hopping Retki Raahen Saaristossa

Raahe

Kruununmakasiinimuseo

Raahe
Oulujoki on Suomen 7. suurin joki.

Jääkauden jäljillä - Jokilaakson tarina

Muhos

KIPU

Oulu
Valkean Kesäkatu ilta-auringon paisteessa.

Kauppakeskus Valkea

Oulu
The lady at the front desk, Päivi Takkunen, is happy to help you to select the right program when you come to the Tirsanurkka.

Rentouttava Neurosonic -hetki Tirsanurkassa

Raahe
Alpaca walking in a forest

Metsäretkitalutus alpakoiden kanssa - Tule tutustumaan alpakoihin ja metsäretkelle niiden kanssa!

Kempele

Tuba Food & Lounge

Oulu
Savusauna

Merilän Kartanon saunat

Utajärvi
Café Hilltop cakes pies smoothies

Cafe Hilltop

Syöte
Auringonnousu

Aurora Hut Pytkyn iglu

Syöte

Ravintola Puistola

Oulu
Brownish Oulu city hall with three main doors and two little towers. Background blue sky.

Opastettu kuljetus Oulun lentoasemalta Ouluun

Oulu

Kastellin jätinkirkko

Raahe
CanAm Outlander MAX 570 XU+

Mönkijävuokraus

Pudasjärvi
Old wooden houses in Karjasilta.

Rintamamiestalojen valtakunta Karjasilta

Oulu
Biisikärpänen-musiikkivisa

Voltin Biisikärpänen -musavisa, Oulu

Oulu
Coffee House seating area

Coffee House Oulu

Oulu
Aappola, Old Liminka

Opastettu kierros Vanhassa Limingassa

Liminka
Oulujärvellä on upeita melontapaikkoja.

Jääkauden jäljillä - Järven tarina rengasreitti

Vaala
Iso-Kraaseli daymark and sail sheds

Iso-Kraaselin Pooki Raahen saaristossa

Raahe
Fatbike mäntyä vasten metsästyssä

Fatbike vuokrausta Rokualla

Rokua

Piilopaikka - tapahtumatila ja sauna Muhoksella

Muhos

Utajärven kivipuisto

Utajärvi
Scottish fountain in front of Oulu City Hall in summer. Background Oulu Cathedral and clear blue sky.

Opastettu pyöräretki Nallikarista Oulun keskustaan

Oulu
Robson's Lunch

SuperPark Ravintola

Oulu
LumiLinnan Talvipuisto

LumiLinnan Talvipuisto

Kemi
raatausta

Wanha Raahe -kävelykierros

Raahe
Meriholsti varattavissa sekä kokouksiin että tapahtumiin

Meriholstin kokoustila ja tilaussaunat Oulun Nallikarissa

Oulu

Saloisten Punainen Tupa

Raahe

Panorama-kokoustila

Syöte
Maijansali

Törmälän Tilan juhla- ja kokoustilat Siikajoella

Siikajoki
Lumihiutale ravintola

Näköalaravintola Lumihiutale

Kemi

Ohjattu sup-lautailu Iissä

Ii
Nallikari beach on sunset.

Nallikari - Pohjolan Riviera

Oulu

Pytky Ranch Catering

Syöte
Poronpolku-mökki ulkoa kesällä

Mökit Pikku-Syötteellä

Syöte
Exterior

Scandic Oulu City

Oulu
Pikkulahden uimaranta

Rantakahvila Raikas

Raahe

Rokuanhovin mökit

Utajärvi
Superior room

Scandic Oulu Station

Oulu

Syöte Taxi

Syöte

Go Arctic tapahtumatuotanto - Esiintyjät tuotantoihin

Oulu
Bar / lobby area, entrance to restaurant

Ravintola Hilltop

Syöte
Mikonkarin rannalla auringonpalvojia

Mikonkarin uimaranta

Raahe

Ravintola Hugo

Oulu
Hyllyssä on lukuisia eri lankamerkkejä (ei Novitan lankoja).

Kuutostiimi käsityö ja lahjamyymälä

Raahe

Vetouistelusafari - 8 tuntia

Rokua
Sea Oulu Terwaluoto lounge

Sea Oulu | Staycation Terwaluodossa

Hailuoto
Nallikari Aalto located By the Sea

Nallikarin Aalto-huoneistot

Oulu

Olavinpäivän Markkinat

Raahe
Aparment Kievarinhovi

Apartment Kievarinhovi

Kempele
View to the frozen sea from icebreaker Arktis Kemi

Jäänmurtaja Arktis risteily Haaparannalta ja Torniosta

Kemi

Go Arctic aktiviteetti - Sisäkisa

Oulu
Puikkari julkisivu.

Virkistysuimala Puikkari

Pudasjärvi
Vanha tuulimylly.

Pudasjärven kotiseutumuseo

Pudasjärvi
Ruovikon takana on rakennus, jossa on torni.  Behind the beach grass is a building with a tower.

Liminganlahden luontokeskus

Liminka
Starter at Lasaretti's Bistro

Bistro, Hotelli Lasaretti

Oulu

Taidekeskus KulttuuriKauppila

Ii
Varessäikkä BestPark kioskikahvila

Säikän kahvilakioski Varessäikässä

Siikajoki
Rantakortteli block seen from above.

Oulun historiallinen rantakortteli

Oulu

Lumikenkäretki Syötteen kansallispuistossa

Pudasjärvi
Nainen hiihtää ladulla husky-koiran kanssa. Taustalla luminen metsä ja sininen taivas. / A woman is skiing on a piste with a gray husky dog. In the background you can see a snowy forest and a blue sky. Kuva:Annu Tuohiluoto

Syötteen kansallispuisto

Pudasjärvi
Talvipuutarha kokoustila

Kokoustilat yrityksille

Rokua
Vanha Pirtti, max kapasiteetti 40 henkilöä

Kokous tai virkistyspäivä Merilän Kartanossa

Utajärvi

Keramiikkapaja TiinaMari

Liminka
Statue of Barkpullers in Siikajoki

Parkinkiskojan patsas

Siikajoki
Six rental bikes in a row.

Vuokraa pyörä matkailuneuvonnasta!

Oulu
Kempele Local Museum

Kempeleen kotiseutumuseo

Kempele
Helmi

Radisson Blu Oulu kokous- ja juhlatilat

Oulu
Wishing at the Oulu river.

Kalaonnea Oulussa kesällä ja talvella

Oulu
Tähtitorni cafe.

Vanhan merikoulun tähtitorni

Oulu

Syötteen keskusvaraamo

Syöte
Visit Hailuoto, Hailuoto, Information point, info, Hailuodon Elinkeinotoimijat ry

Visit Hailuoto ja Hailuodon Matkailuneuvonta

Hailuoto

Päivä kivikaudella

Oulu
Enjoy your time in historic milieu.

Koe Elämää Langin Kauppahuoneella

Raahe

Pronssivalukurssi

Raahe
Kujalan ruokarekka

Kujalan Burgeri

Hailuoto
Paintball Värikuulasota Oulu Action Park

Paintball

Oulu
Room of Aittahotelli

Maaseutuhotelli Merilän Kartano

Utajärvi

Liukulumikenkien ja lumikenkien vuokraus Liminka

Liminka
Winter Olympics

Go Arctic aktiviteetti - Talviolympialaiset

Oulu
Hotel Iso-Syöte Pyörävuokraamo

Pyörävuokraamo huipulla, kesä-syksy

Syöte
Mökki sijaitsee saaressa

Kallan saari ja vierasvenepaikka

Raahe

Hiihtokoulu: yksityistunnit

Syöte
Hotel Iso-Syöte Reindeer Safari

Porosafari

Syöte
Syötteen Eräpalvelut Huskysafarit husky

Syötteen huskysafarit

Syöte

Elojazz

Oulu
Pilot's hut and historical daymark on Iso-Kraaseli island Raahe archipelago

Iso-Kraaselin saari ja vierassatama

Raahe
Sea Oulu Water Taxi

Sea Oulu Vesitaksi

Oulu
Saiho-mökki Ollukassa

Mökit Ollukan alueella Iso-Syötteellä

Syöte