Hohtavat hanget: kevään parhaat ulkoilukohteet Pohjolan rengastiellä

Auringonpaiste ja latukahvilat, hohtavat hanget ja kevättalven valoisat päivät kutsuvat ulkoilijoita Pohjolan rengastielle. Reitin varrelta löydät tunturin ja laskettelurinteet, koko perheen talvipuistot sekä hiihtolatuja, luistelureittejä ja lumoavan kauniita maisemia! Pakkaa mukaan sukset, luistimet, lumikengät tai retkeilyvälineet ja lähde nauttimaan hohtavista hangista Pohjolan rengastielle!

Syötteen kansallispuistossa hiihdetään, pyöräillään ja lasketellaan kevätauringossa

Suomen eteläisin tunturi kutsuu nauttimaan aurinkoisista keväthangista kiireen pohjoispuolelle. Viiletä rinteissä, lumikenkäile ja retkeile kansallispuistossa tai hiihdä murtsikkaa! Syötteellä on paljon tekemistä koko perheelle.

Pyöräilyn mekkana tunnettu Iso-Syöte tarjoilee parastaan myös talvisin. Alueelta löytyy jopa 40 kilometriä upeita reittejä lumisissa maisemissa, jotka soveltuvat pyöräilyyn e-fatbikella tai fatbikella. Vuokraa pyörä Iso-Syötteen vuokraamosta, ja ota suunnaksi esimerkiksi Ahmatuvan latukahvila ja sen suussa sulavat munkit!

Majoitusvaihtoehtoja riittää huipputason hotellista mökkimajoitukseen. Iso-Syötteen rinteiden juuressa sijaitseva KIDE hotelli on valittu jopa Suomen parhaaksi lasketteluhotelliksi.

Lue lisää

Kemin LumiLinna-alueella viihdytään koko perheellä

Kemi on siitä erityinen matkakohde, että se sijaitsee Lapissa, mutta meren äärellä. Kevättalvella jäätynyt meri tarjoaakin mahdollisuuksia monipuolisiin aktiviteetteihin.

Kemistä löytyy myös LumiLinna alueen Talvipuisto, jossa pidetään hauskaa mm. tuubimäessä, pulkkamäessä, lumilabyrintissä ja hoijakan kyydissä. Alueella on myös lasten moottorikelkkarata ja Happy Husky Park. SnowExperience365 lumen ja jään elämystila puolestaan hämmästyttää jääveistoksillaan. Teemana uutuutta hohtavassa tilassa on Satulinna. Lumihiutale-ravintolassa syöt ja juot hyvin ja villat tarjoavat mahdollisuuden yöpymään tähtitaivaan alla meren rannassa.

Mikäli kaipaat lomalle myös aktiivisempaa tekemistä, on Kemissä tarjolla tasaista hiihtolatua reilun 45 kilometrin edestä. Aurinkoladut jäällä hellivät hiihtäjää ja Selkäsaaren latukahvila palvelee Selkäsaaressa!

Lue lisää

Oulussa nautiskellaan jäätyneen meren äärellä

Keväinen Oulu tarjoaa luonto- ja kaupunkiloman parhaat puolet samassa paketissa. Uutuutena Ouluun on juuri avattu uusi matkakohde jäätyneen meren äärelle: Nallikarin Aalto tajoaa korkeatasoista majoitusta merinäköaloilla. Saman katon alta löytyy myös välinevuokra- ja retkipalvelut, hierontoja ja fysioterapiaa Osfysion tarjoamana sekä laadukas italialainen ravintola Bistoria Patio. Ihan naapurissa sijaitsee Nallikarin Talvikylä, joka poroineen, rekiajeluineen ja pulkkamäkineen on lasten suosikkikohde.

Retkeilijä nauttii talviluonnosta Sanginjoella, jossa Loppulan luontokahvila palvelee retkeilijöitä ja järjestää monenmoista tapahtumaa kevään mittaan. Kaupungista löytyy myös kattava, hyvin huollettu hiihtolatuverkosto sekä ohjattuja retkiä lähiluontoon lumikenkäillen tai pyöräillen.

Sisätekemistä kaipaavalle kaupungista löytyy kulttuuritarjontaa, ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja tapahtumia.

Lue lisää

Alpakkatilan latukahvila hurmaa hiihtäjät Kempeleessä

Kempele on pieni piilotettu helmi lyhyen ajomatkan päässä Oulusta. Talvisten ulkoilukohteiden, kuten Vihiluodon jääradan ja Köykkyrin hiihtolatujen lisäksi Kempele yllättää positiivisesti tapahtumatarjonnallaan! Zemppi-areenalla järjestetään kevättalvella useita konsertteja: muun muassa Amorphis saapuu esiintymään huhtikuiseen ZROCK:iin, ja perheen pienemmille luvassa on Muumi-konsertti!

Pieni, salainen helmi Kempeleessä on Linnunradan hurmaava alpakkatila ja sen latukahvila, joka palvelee hiihtäjiä Pertin lenkin varrella.

Kempeleessä majoitut helposti: kohteisiin pääset suoraan nelostieltä ja auton voit ajaa hotellin pihaan. Lentoasema ja rautatieasema sekä Oulun ja Kempeleen keskusta ovat kaikki 10 – 15 minuutin päässä.

Lue lisää

Pikkuinen Liminka yllättää tapahtumillaan ja upeilla ulkoilumaastoillaan

Liminka tarjoaa paitsi loistopuitteet ulkoilmaseikkailuihin, myös korkeatasoisia tapahtumia ja konsertteja kulttuurinnälkäisille. Keväällä Limingan Heikki Sarvela -saliin saapuu konsertoimaan muun muassa Suvi Teräsniska!

Rantakylän laduilta voi lumitilanteesta riippuen jatkaa matkaa Liminganlahdelle nauttimaan omia nuotioeväitä tai ostettuja kahvilaherkkuja. Meriladun ollessa avoin hiihtää voi Tupokseen saakka.

Limingassa viihdyt myös maastopyöräillen. Rantakylästä löytyy 20 km pitkä talvipyöräilyreitti, jolla pärjää hyvin pelkällä lihasvoimalla pienten korkeuserojen vuoksi. Maastopyöräilemään pääsee myös Tupoksessa ja meriladulla jäätilanteen salliessa.

Lue lisää

Hailuodon hangilla sielu lepää talvellakin

Aktivoidu, luontoudu, rentoudu, lataudu! Hailuodon talvi tarjoaa jokaiselle jotakin. Arktinen lauttamatka jäälauttojen keskellä Hailuotoon on eksoottinen elämys suomalaisellekin matkailijalle!

Hailuodossa kutsuvat hohtavat keväthanget ja ainutlaatuinen luonto, jossa sielu lepää ulkoilun, pyöräilyn, hiihdon, lumikenkäilyn, luistelun tai vaikkapa potkukelkkailun parissa Hailuodon monipuolisilla reiteillä. Pakkaspäivän vieton jälkeen voit huuhtoa huolet löylyn lämmössä.

Lue lisää

Lumijoen Varjakka on pilkkijöiden suosikkikohde

Oulun alapuolella sijaitseva Lumijoen Varjakka on yksi Perämeren tunnetuimmista ahvenen pilkkipaikoista. Tänne tullaan kalalle satojen kilometrien päästä!

Lumijoki itsessään on pieni merellinen maalaisidylli, joka tarjoaa kiehtovan kokonaisuuden luontoelämyksiä, kulttuurihistoriaa ja maaseudun rauhaa

Lue lisää

Rokua Geoparkissa hiihdetään dyyneillä ja soilla

Rokua Geoparkin alue, eli Oulujokilaakso, Rokuan harju- ja dyynialue sekä Oulujärven pohjoisosat tarjoavat upeat maisemat hiihtoon. Muhoksella, vain reilun puolen tunnin päästä Oulusta latuja löytyy Korkalanvaarasta sekä Oulusta Rokualle kulkevan Tervareitistön varrelta mäntykankailta ja suomaastosta. Rokuan dyyneiltä on aikanaan ponnistettu jopa olympialaduille asti, ja kansallispuiston ympäristössä onkin Rokua Geopark -alueen kattavin latuverkosto. Vaalassa, Oulujärven rannoilla voi hiihtää niin Kurikkavaarassa kuin keskellä Oulujärveä Manamansalossakin!

Liukulumikenkien vuokraus onnistuu Montta Active Campingin kautta Rokuan kansallispuiston sekä Vaalan alueella. Lähde tutkailemaan luontoa nauttien lumikenkien kantavuudesta suksien ketteryydellä!

Majoitusta alueella puolestaan tarjoaa muun muassa Kakaravaaran loma-asunnot monipuolisten hiihtolatujen ja Rokua Health & Spa kylpylän palveluiden lähellä. Pieni salainen helmi on Vuoton Joutsenen ekomökki Ylikiimingin puhtaassa, hiljaisessa ja valosaasteettomassa ympäristössä!

Lue lisää

Luisteluretki taidepuistossa on ikimuistoinen kokemus Iin reissulla

Iissä on paljon upeita luontokohteita ja laavuja, joissa on talvellakin mukava vierailla vaikka koko perheen kanssa! Iin taidepuiston retkiluistelureitillä saa ihailla jokimaisemaa ja ympäristötaidetta. Tikkamäen ulkoilualue ja Ruustinnan reitti kutsuvat ulkoilijoita ulos aurinkoon.

Meren jäällä puolestaan pyöräillään ja pilkitään! Täkykalastus on perinteinen ja jännittävä tapa kalastaa haukea. Pääseepä Iissä osallistumaan myös keväisiin pilkkikilpailuihin!

Lue lisää

Talvinen saaristo kutsuu seikkailulle Raaheen

Raahen edustalla on henkeäsalpaava saaristo, joka houkuttelee talviseen aikaan tutkimaan sen piilossa olevia poukamia ja karuja kallioita hiihtäen, pyöräillen ja kävelyretkillä.  Kompakti citysaaristo koostuu noin 50:sta pienestä saaresta ja luodosta. Saaristoon pääset jäitä pitkin kävellen, hiihtäen, lumikenkäillen, fatbikella ja rekikuljetuksilla. Pakkaa mukaan eväät ja kovempaa vauhtia kaivatessasi lähde rekiretkelle tutkimaan saariston rauhaa. Muista aina valpas mieli ja varovaisuus jäällä liikkuessa

Raahe hemmottelee tarjonnallaan myös kulttuurimatkailijoita. Tapahtumatalo Raahen ohjelmistosta löytyy muun muassa konsertteja ja elokuvia. Tapahtumatalon Myötätuuli Galleria puolestaan tarjoaa kuukausittain vaihtuvia korkeatasoisia näyttelyitä.

Lue lisää

Lajittele vinkit

Clear sunshiny summer day in Raahe Archipelago

Raahen saaristo

Raahe
Yellow Oulu Cathedral church tower against blue sky in summer.

Oulu nopiasti kävelykierros

Oulu
Ouluntullin uimaranta

Ouluntullin Kalliomonttu

Kempele
Kuusisaari recreation park in winter.

Kuusisaaren virkistyspuisto

Oulu

Muhoksen kirkko

Muhos
Winter scenery of river delta.

Oulujoen suistoalueen helmet

Oulu
Ice fishing at Bothnian bay

Pilkkireissu koiravaljakolla

Oulu

Käsitöitä ja perinteitä vanhan valimon tunnelmassa

Raahe
Kivikkoinen rantaviiva

Smitin saari

Raahe
Pookivaaran näkötorni

Pookivaaran näkötorni

Utajärvi
Nuotiossa palaa tuli

Ämmä - Äijän Saari

Raahe
A boulder resembling a pulpit in Alpua Raahe

Alpuan kirkkokivi

Raahe
A person wading in ice cold water in Tuira beach in winter. Foreground snow in the bank. Background buildings on the other side of the Oulu river. Sky is grey and clouded.

Ohjattu talviuinti

Oulu
Dinner in Oula Kitchen & Bar.

Oula Kitchen & Bar

Oulu
Hotel Iso-Syöte Reindeer Safari

Porosafari

Syöte
Iso-Kraaseli daymark and sail sheds

Iso-Kraaselin Pooki Raahen saaristossa

Raahe
Portion boys

JYZÄRIFEST 2023

Kempele
Kuvassa talvinen Pekka-patsas

Perinteikkäät Annanpäivän juhlallisuudet 9.12. tulevat jälleen!

Raahe

Kruununmakasiinimuseo

Raahe
Sofia Magdalena Church of Vihanti

Vihannin Sofia Magdalenan kirkko

Raahe
Row of pastel colored houses in Raksila with autumn foliage.

Puu-Raksilan pastellinväriset puutalot

Oulu
Hotel Iso-Syöte Snowshoe Safari Views

Lumikenkäsafari

Syöte
View from the northern side, Hourunkoski rapids and fish steps in Pyhäjoki

Pyhäjoen Hourunkosken Koskipuisto

Pyhäjoki

Go Arctic tapahtumatuotanto - Teemajuhlat

Oulu
Kesäteatterin katetusta katsomosta

Raahen Teatteri ry

Raahe
Hotstone-hieronta

Day Spa

Rokua
Air view of the island from the daymark

Taskun saari ja vierassatama

Raahe
Winter wishing in Oulujoki delta area.

Kalaonnea Oulussa kesällä ja talvella

Oulu

Liukulumikenkäseikkailu Syötteen kansallispuistossa

Pudasjärvi
Syötteen Eräpalvelut Huskysafarit husky

Syötteen huskysafarit

Syöte
Ruovikon takana on rakennus, jossa on torni.  Behind the beach grass is a building with a tower.

Liminganlahden luontokeskus

Liminka
Lumisen metsän keskellä on hirsirakennus. /  In the middle of the snowy forest is a log building. Kuva: Sami Säily.

Syötteen luontokeskus

Pudasjärvi

Go Arctic aktiviteetti - Kurvisen karsinnat

Oulu

Olkijoen Rauhanpirtti

Raahe

SuperPark Oulu

Oulu
Vene rannassa Ulkopauhan saaressa Raahessa

Ulkopauhan saari

Raahe

Go Arctic tapahtumatuotanto - Somistukset tuotantoihin

Oulu

Hietamaan vapaa-aikakeskus

Siikajoki
Icebreaker Sampo & snowmobiles

Jäänmurtaja Sampo risteily

Kemi
Beach of Kylmäniemi Raahe

Kylmäniemen uimaranta

Raahe

Perinteinen verkkokalastusretki Iissä

Ii
ZROCK

ZROCK 2023

Kempele

Toppeliuksen muistokivi

Muhos
Old Town Raahe advent calendar window

Wanhan Raahen Joulukalenteri

Raahe
Statue with light snow cover.

Oulun Toripolliisi-patsas

Oulu
people laughing and listening to storytelling at a fantasy tavern

Tonttu - kotilieden henkiä

Oulu
Heimopäällikkö Go Arctic

Go Arctic aktiviteetti - Heimopäällikkö

Oulu

Läskipyöräilyä sähköfateillä tai tavallisilla fatbikeilla

Muhos
Viewing tower at Varessäikka Siikajoki

Varessäikän Uimaranta ja pienvenesatama

Siikajoki
Pyhäjoki church is over 20 meters high.

Pyhäjoen Kirkko

Pyhäjoki
Dinosauria logo

Dinosauria

Oulu
Aikamatka näyttely

Rokua Geopark Aikamatka-näyttely Muhoksella

Muhos

Go Arctic aktiviteetti - Wärkätään wanahasta - tuunauspaja

Oulu
Cycling in Köykkyri

Köykkyrin virkistysalue

Kempele

Ojan Rauta Areena

Kempele
Old wooden houses in Karjasilta.

Rintamamiestalojen valtakunta Karjasilta

Oulu

Helppo pilkkiretki merelle Iissä

Ii
Koiravaljakko

Husky Spin

Oulu

Nuorisokeskus Pikku-Syöte

Pudasjärvi
Puikkari julkisivu.

Virkistysuimala Puikkari

Pudasjärvi

Ympäristötaidepuisto Iissä

Ii
Two men playing frisbee golf

Rantakylän virkistysalue - Liminka

Liminka
Enjoy your time in historic milieu.

Koe Elämää Langin Kauppahuoneella

Raahe
Watersliding is great fun at Raahe Vesipekka

Kuntokeidas Vesipekka

Raahe

Maisemareitti Merimiehen polku

Ii

Iso-Syötteen Lumimaa

Syöte
Eini esiintymässä Raahesalin lavalla.

Raahesali Konsertti- ja Konfrenssisali

Raahe
Hotel Iso-Syöte Skido Fell Nature

Moottorikelkkasafari

Syöte
Hiking in Syöte

Syötteen patikointireitit

Syöte
Toripoliisi Statue 1

Kiertoajelu maastopyörillä Oulussa

Oulu
Hand playing piano.

Voltin Biisikärpänen -musavisa, Oulu

Oulu

Jakkukylän Purusaari ja riippusilta

Ii

Himmelipaja - Raahen Taitopaja

Raahe
Pilkkiretki Oulun Nallikarissa 1

Pilkkiretki Oulun Nallikarissa

Oulu

Taidekeskus KulttuuriKauppila

Ii
Pronsin kaato muottiin

Valurin Opissa - Pronssivalu Työnäytös

Raahe
Koirien kanssa luontopolulla.

Markkuun luontopolku 10 km – Peukaloisen polku

Tyrnävä
Statue of Barkpullers in Siikajoki

Parkinkiskojan patsas

Siikajoki
Koiteli rapids area in summer. Blue water flowing between rocks. Foreground green grass on the bank. Background green spruces.

Retki Koitelinkoskelle

Oulu
Winter swimmer in Tuira beach.

Uintia ja vesileikkejä vuoden ympäri

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Koitelin tiimipolku

Oulu
Bird-watching tower in Vihiluoto. Kempele, Finland

Vihiluoto - merenranta ja lintutorni

Kempele
Pilpasuo nature scenery.

Pilpasuon suojelualue ja retkeilyreitit

Oulu
Toripolliisi statue in the Oulu Market Square.

Oulun top 5 nähtävyydet!

Oulu
Ryhmä lumikenkäilijöitä kulkee jonossa lumisessa metsässä. / A group of snowshoers walking in a line in snowy forest. Kuva: Harri Tarvainen.

Sanginjoki

Oulu
Tourist info sign in winter in front of Toripolliisi

Oulun kaupungin matkailuneuvonta

Oulu
Team Path

Go Arctic aktiviteetti - Tiimipolku

Oulu

Geokätköile ihanassa Iissä

Ii
Liminka church at summer.

Limingan kirkko

Liminka
Nallikari beach in winter.

Nallikari - Pohjolan Riviera

Oulu
Paavola church with white wooden walls.

Paavolan kirkko

Siikajoki

Go Arctic aktiviteetti - 7-ottelu

Oulu
Windland – Ohjelmapalvelut luonnossa

Elämykset Tyrnävällä: opastettuja kierroksia, paikallisia elämyksiä, lumikenkäilyä

Tyrnävä
Lepohetki talvisessa maisemassa

Talvielämäkyset Rokualla - Naturest Oy

Utajärvi
Sarkkiranta sports centre

Sarkkirannan urheilukeskus

Kempele
Sleigh ready for guests in Ii

Retki moottorikelkalla ja reellä revontulia etsimään Iissä Perämeren rannikolla

Ii
Voimauttava kuvaus miljöössä. @kuvasini www.sinisatu.net

Voimauttava Valokuvaus

Siikajoki

Iijoen suisto ja jäätynyt meri moottorikelkan reestä koettuna

Ii

Revontuliretki autolla Syötteellä

Pudasjärvi
Roses bloom in the garden.

Ylimattila Arboretum

Pyhäjoki

Pronssivalukurssi

Raahe

Leppiniemen asuinalue, Muhos

Muhos

Karsikkolammen savusauna

Syöte
Hotel Iso-Syöte Meeting room

Kokouspalvelut

Syöte
Rentoutuskellunta

Rentoutuskellunta

Oulu
Ruokailut

Ohjelmapalvelut Syötteen keskusvaraamosta

Syöte
Small red wooden church of Revonlahti in Siikajoki

Revonlahden kirkko

Siikajoki

Talvisia aktiviteetteja ryhmille

Syöte
Joogaaja jooga-pilates-kurssilla

Jooga-pilateskurssi Rokualla

Rokua

Go Arctic aktiviteetti - Perinnekisat

Oulu
A person in front of big OULU letters.

Hupisaarten kaupunginpuisto

Oulu
Reindeer in the snowy forest

Vierailu porotilalla

Pudasjärvi

Akupunktio ja energiahoito

Kempele

Go Arctic aktiviteetti - Fatbike-retki

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Ilmakitaratyöpaja tai ilmakitarashow

Oulu
Alpaca walking in a forest

Metsäretkitalutus alpakoiden kanssa - Tule tutustumaan alpakoihin ja metsäretkelle niiden kanssa!

Kempele
Pikisaari scenery in winter.

Pikisaaren puinen vanhakaupunki

Oulu
Kahvihetki talvisessa maisemassa

Talvielämäkyset Sanginjoella - Naturest Oy

Oulu
A large old forking pine grows by the monument. The unusual shape of the tree is due it being split by a cannonball during the Finnish War.

Siikajoen Taistelun Muistomerkki

Siikajoki
Kylpylän monitoimiallas

Rokuan Kylpylä

Rokua
Mourunki lake

Mourunkijärvi

Oulu

Go Arctic tapahtumatuotanto - Esiintyjät tuotantoihin

Oulu
Mökki sijaitsee saaressa

Kallan saari ja vierasvenepaikka

Raahe
Two men playing Disc Golf in the forest.

Limingan frisbeegolfrata

Liminka
Fatbike lumessa

Fatbike vuokrausta Rokualla

Rokua

Ojalan Kotiseutumuseo

Raahe
Birdwatching tower at Liminka Bay and people watching the birds.

Geokätköile Limingassa

Liminka

Yksityistilaisuus: Viiniä ja muotia

Oulu

Rollaattorikapina

Raahe
Christmas lights at the market square.

Eloisa Oulun Kauppatori

Oulu
Skating on the on the frozen sea in Kempele

Retkiluistelu ja hiihto jäätyneellä merellä Vihiluodossa

Kempele
Statue of Kekkonen in close

Presidentti Urho Kaleva Kekkosen patsas

Raahe
Miner statue in Vihanti Raahe

Kaivosmiehen patsas

Raahe
Aikamatka näyttely

Rokua Geopark Aikamatka-näyttely Vaalassa

Vaala
Siikajoki Church

Siikajoen kirkko

Siikajoki

Pytkyranch poropalvelut

Syöte
Explore the unique Circustheme in the all-year round ice and snow indoor exhibition

SnowExperience365 elämystila

Kemi
Fatbike mäntyä vasten metsästyssä

Fatbike vuokrausta Rokualla

Rokua
People resting in Finnish woods

Luontoelämykset Sanginjoella - Naturest Oy

Oulu

Kirkkosalmen lintutorni

Hailuoto

Skywalk-kattoterassi

Syöte

Photo North – Pohjoinen valokuvakeskus

Oulu
Policeman Statue in front of the Market Hall.

Oulun kauppahalli on torin helmi

Oulu
Brain Relief®

Brain Relief® -Kosketushoito

Siikajoki
View of red buildings in the harbour.

Kellon Kiviniemen perinteinen kalasatama

Oulu
Skiers on sea ice.

Virpiniemi

Oulu
Reenis is a creative gym for versatile training. With us, you train purposefully in the gym and develop coordination and have fun on the trampolines.

Kertalippu Reenikselle

Oulu
Snowboarding in Finland

Laskettelua ja lumilautailua tykkylumipuiden seassa

Syöte
Lapsi kurkistaa Pihkan majaan

Pihkan temppurata lapsille

Rokua
Meijerikatu ja Myllykirjasto

Historian havinaa Tyrnävän tunnelmallisella Meijerikadulla

Tyrnävä
Oulu cathedral in Oulu city.

Oulun tuomiokirkko

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - lumikenkäily/liukulumikenkäily

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Tervaolympialaiset

Oulu
Pariskunta kävelee talvisessa maisemassa Kaukonrannassa, kuvassa myös koira.

Kaukonrannan kalasatama

Pyhäjoki
Rantakortteli block in winter.

Oulun historiallinen rantakortteli

Oulu
Lapsi tekee tehtävää metsässä

Ympäristökasvatus / Metsäluontokoulu Sanginjoella - Naturest Oy

Oulu

Soveliuksen Talo

Raahe

Kastellin jätinkirkko

Raahe

Utajärven kirkko

Utajärvi
The Church of the Holy Trinity is made of granite stones

Raahen Pyhän Kolminaisuuden kirkko

Raahe
Parikellunta

Parikellunta

Oulu

Kuumailmapallo ryhmälento 4-12 matkustajaa

Oulu
Perioululainen ömeisingreis

Go Arctic aktiviteetti - Perioululainen ömeisingreis

Oulu
Hotel Iso-Syöte Hanhilampi Erämaaleiri

Hanhilammen kota ja savusauna

Syöte
Rock The City Adventure Game

Rock The City Oulu -kaupunkiseikkailu

Oulu
Koivurannan saunalautta sauna Oulussa.

Koivurannan saunalautan yleinen saunavuoro

Oulu
Mies talvisessa maisemassa

Liukulumikenkäilyä Rokualla

Rokua
Design Center Proto

Muotoilukeskus Proto

Oulu
fatbiking is nice summer activity

Fatbikeretki Oulussa

Oulu
A boy on a pedestrian street at Christmas time.

Raahen joulunavaus

Raahe
Ihmisiä metsässä

Luontoelämykset Rokualla - Naturest Oy

Utajärvi

Rautiperän Ulkoilualue Frisbeegolf ja Uimapaikka

Pyhäjoki

Liminganlahti - Lintujen kahdeksan vuodenaikaa -näyttelyopastus

Liminka
Teoksia valokuvaaja Vesa Rannan näyttelystä.

Galleria Myötätuuli

Raahe
Beach at Pikkulahti Raahe

Pikkulahden uimaranta

Raahe
one corner of Pekkatori square with old wooden houses in white, yellow and blue

Pekkatori Wanhassa Raahessa

Raahe
View from bird tower

Opastettu käynti lintutornille Liminganlahdella

Liminka
kennel visit

Vierailu huskyjen kotiin

Oulu
Piispanletto Rajahauta nature trail.

Letonniemen suojelualue ja luontopolku

Oulu
Fish tern at Bothnian bay

Koe suomalaisen luonnon ihmeet

Oulu
Varvi Mast in Raahe pays tribute to old shipbuilders.

Varvin masto

Raahe
Maaginen suppalampi Rokuan kansallispuistossa.

Jääkauden jäljillä - Harjun tarina

Rokua
Isosilta bridge in summer.

Pyhäjoen Etelänkylän Isosilta

Pyhäjoki

SuklaaTasting

Oulu

Yhdessä-teos, Kirkkosaaren silta

Muhos

Lumikenkäretki Syötteen kansallispuistossa

Pudasjärvi
Exit Oulu Room Escape Games

Pakopelit

Oulu
Snowboarding and skiing at Iso-Syöte

Iso-Syötteen hiihtokeskus

Syöte
Pattijoki church and church yard.

Pattijoen kirkko Hiljaisuuden Kappeli

Raahe
Liukulumikenkäretki Marjaniemi, Hailuoto

Ohjatut liukulumikenkäretket Hailuoto

Hailuoto
Handmade chocolate and local products.

Chocosomnia Tehdaskierros & tasting

Oulu
Freedom / Vapaus 270 x 450 cm

Surrealisti Seppo Similän taidegalleria

Tyrnävä

Tuntinen

Oulu

Go Arctic Live - tapahtumatuotanto

Oulu
Illinsaaren hiihtomaja.

Illinsaaren frisbeegolf rata

Ii

Mestari-Heikin maja

Raahe

Arctic Edu-Tech - Työpajat ja elämykset

Oulu
Varjakka island fire station.

Varjakan saari ja luontopolku

Oulu
Rekiretki

Rekiretki Talvisessa Raahen Saaristossa

Raahe
Pariskunta lumikenkäilemässä

Lumikenkäilyä Rokualla

Rokua
Automatic belay

Oulun Kiipeilykeskus

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Tarinoita Oulusta

Oulu
Talvinen wanha Hamina.

Wanha Hamina

Ii
Nallikari beach covered with ice and snow.

Monipuolinen Hietasaari

Oulu
Horseback riding with Finnhorses

Vietä unohtumaton päivä laadukkaan hevostoiminnan parissa maaseudulla

Tyrnävä

Pakkahuoneen Museo

Raahe
Yksi kissahoitolan huoneista, joissa kaikissa ikkuna, monipuoliset aktivointirakenteet sekä myös piilopaikkoja.

Jokiniemen Kissahoitola – yksilöllistä loma-ajan hoitoa kissallesi

Tyrnävä
Winter biking in Oulu.

Pyöräillen Oulussa

Oulu

KIDE Kuntosali

Syöte

Hevospalvelut Syötteellä

Syöte
Pekkatori square in old town raahe through a window with flowers

Historiallinen Wanha Raahe

Raahe

Go Arctic -aktiviteetti

Oulu
Ryhmä tekee tehtävää suon reunalla

Luontolähtöiset tyhy-päivät ja yritystapahtumat (Sanginjoki, Rokua)- Naturest Oy

Oulu
Inside Oulujoki church.

Oulujoen kirkko

Oulu
Paintball Värikuulasota Oulu Action Park

Paintball

Oulu
Two dogs on the bridge.

Alakestilän Arboretum Liminka

Liminka
Hotel Iso-Syöte Arctic Spa Sauna

Arctic Spa

Syöte

Go Arctic tapahtumatuotanto - Perioululainen kummitusillallinen

Oulu
Greenhouses Romeo ja Julia.

Oulun yliopiston kasvitieteellinen puutarha

Oulu
Winter Olympics

Go Arctic aktiviteetti - Talviolympialaiset

Oulu

Säräisniemen kirkko, Vaala

Vaala

Lähde! -puisto

Ii
Savusauna

Merilän Kartanon saunat

Utajärvi

Go Arctic aktiviteetti - pilkkikilpailut

Oulu
Red tulips surround one of Kari Juva's sculptures in Raahe.

Kari Juvan veistospuisto

Raahe
Traditional Finnish market day at Rantatori Raahe

Kevät- ja syysmarkkinat Raahessa

Raahe
Retkeilijä hiihtää umpihangessa metsässä. Ympärillä puita ja aurinko paistaa takaa. / A hiker skis in the dead end of the forest. There are trees all around and the sun is shining from behind. Kuva: Eeva Mäkinen

Rokuan kansallispuisto

Rokua
Oulu city reflection in the water at the night time.

Oulun vesipeilit kaupungin kuvastimena

Oulu
Joogaaja joogakurssilla

Joogaleiri Rokualla

Rokua

Talvinen hauen täkykalastusretki Perämerellä

Ii
The old stone arch bridge in Pattijoki is a national road museum site

Pattijoen kiviholvisilta

Raahe
Tasku island and historical daymark in the summer

Taskun saaren Pooki Raahen saaristossa

Raahe

Go Arctic - kiertoajelut Oulussa ja lähikunnissa

Oulu
The white lighthouse in Hailuoto Marjaniemi against the blue sky.

Retki Hailuotoon

Oulu

Rekiretki Raahen saaristoon jääröyseille

Raahe

Go Arctic aktiviteetti - Revontulia Koitelissa, Revontuliluento

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Sisäkisa

Oulu
Northern lights abowe the Nallikari lighthouse.

Nallikarin majakka

Oulu
Pilot's hut and historical daymark on Iso-Kraaseli island Raahe archipelago

Iso-Kraaselin saari ja vierassatama

Raahe
The Blue Moment at the Old Seminar Area.

Seminaarin joulu

Raahe

Go Arctic - Opastetut kävelykierrokset Oulussa ja lähikunnissa

Oulu
Kemin taidemuseo

Kemin Taidemuseo

Kemi
Natural white sandy beach of Tauvo in Siikajoki with white

Tauvon uimaranta ja pienvenesatama

Siikajoki
raatausta

Wanha Raahe -kävelykierros

Raahe
Kaksi hiihtäjää merenjäällä perässään ahkiot. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. /  Two skiers on sea ice with packs behind them. The sun shines from a cloudless sky. Kuva: Sini Salmirinne

Perämeren kansallispuisto

Kemi
Hotel Iso-Syöte Moottorikelkkasafari

Talven viikko-ohjelma

Syöte
Lomakoti Onnela

Senioreiden loma: Irti Arjesta

Oulu
Kuusiluoto presents heritage of wood building in Finland.

Monien aikakausien Kuusiluoto

Oulu

Utajärven kivipuisto

Utajärvi

Jaakko Niemelä: Praakk

Oulu
Mies pilkkimässä

Isä-lapsi kalastusretki Rokualle

Rokua
Keskiniemi beacon tower in Autumn

Keskiniemen Pooki

Hailuoto
Kempeleen vanha kirkko

Kempeleen vanha kirkko

Kempele
Iisi-areena liikuntakeskus.

Iisi-areena sisäliikuntakeskus

Ii

Digioppaasi Raahessa Glopas

Raahe
Lomakoti Onnela

Perheiden syysloma: Irti Arjesta

Oulu
Nainen hiihtää ladulla husky-koiran kanssa. Taustalla luminen metsä ja sininen taivas. / A woman is skiing on a piste with a gray husky dog. In the background you can see a snowy forest and a blue sky. Kuva:Annu Tuohiluoto

Syötteen kansallispuisto

Pudasjärvi

Saloisten Kotiseutumuseo

Raahe

Oulun taidemuseo

Oulu
The Church of Saloinen

Saloisten Pyhän Olavin kirkko

Raahe

KIPU

Oulu

Opastettu Kalastusretki

Raahe
Lapsi ja tehtäviä metsässä

Ympäristökasvatus / Metsäluontokoulu Rokualla - Naturest Oy

Utajärvi
Hemmotteleva rentoutus

Hemmotteleva rentoutus (1-2 henkilölle)

Oulu
Hiastinhaaran suisto.

Hiastinhaaran luontopolku ja lintutorni

Ii
Children's Rokua day trip

Lasten retkipäivä Rokualla

Rokua
Virkkula Birdwatching tower from bird perspective.

Virkkulan lintutorni - Liminka

Liminka
Yrttiaitta

Pohjois-Suomen ruokailuelämykset

Oulu