Pakkasen puremaa: talven suosikkikohteet Pohjolan rengastiellä

Aito, runsasluminen pakkastalvi tekee Pohjolan rengastiestä ulkoilijan unelmakohteen. Reitin varrelta löydät tykkylumipuut ja tunturin, jäätyneen meren ja revontulet sekä hiihtolatuja, luistelureittejä ja lumoavan kauniita retkikohteita! Pakkaa mukaan sukset, luistimet, lumikengät tai retkeilyvälineet ja ota talven lomallesi suunnaksi Pohjolan rengastie!

Vihiluodon jäärata on talviulkoilijan pieni paratiisi Kempeleessä

Kempele on pieni piilotettu helmi lyhyen ajomatkan päässä Oulusta. Talvinen Kempele tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun meren jäällä Vihiluodossa. Vihiluodon kyläyhdistys tekee ladut ja jääreitin aina kun sää sallii. Jäärata on suosittu paikka aurinkoisten talvipäivien viettoon. Ulkoilun päälle maistuu kuuma kaakao Vihiluodon Torpalla. Hiihtäjien kannattaa tutustua myös Köykkyrin latuverkostoon!

Kempeleessä majoitut helposti: kohteisiin pääset suoraan nelostieltä ja auton voit ajaa hotellin pihaan. Lentoasema ja rautatieasema sekä Oulun ja Kempeleen keskusta ovat kaikki 10 – 15 minuutin päässä.

Lue lisää

Rokua Geoparkissa hiihdetään dyyneillä ja soilla

Rokua Geoparkin alue, eli Oulujokilaakso, Rokuan harju- ja dyynialue sekä Oulujärven pohjoisosat tarjoavat upeat maisemat hiihtoon. Muhoksella, vain reilun puolen tunnin päästä Oulusta latuja löytyy Korkalanvaarasta sekä Oulusta Rokualle kulkevan Tervareitistön varrelta mäntykankailta ja suomaastosta. Rokuan dyyneiltä on aikanaan ponnistettu jopa olympialaduille asti, ja kansallispuiston ympäristössä onkin Rokua Geopark -alueen kattavin latuverkosto. Vaalassa, Oulujärven rannoilla voi hiihtää niin Kurikkavaarassa kuin keskellä Oulujärveä Manamansalossakin!

Liukulumikenkien vuokraus onnistuu Montta Active Campingin kautta Rokuan kansallispuiston sekä Vaalan alueella. Lähde tutkailemaan luontoa nauttien lumikenkien kantavuudesta suksien ketteryydellä!

Majoitusta alueella puolestaan tarjoaa muun muassa Kakaravaaran loma-asunnot monipuolisten hiihtolatujen ja Rokua Health & Spa kylpylän palveluiden lähellä. Pieni salainen helmi on Vuoton Joutsenen ekomökki Ylikiimingin puhtaassa, hiljaisessa ja valosaasteettomassa ympäristössä!

Lue lisää

Kemin jäänmurtajaristely on 'bucket list' -elämys

Kemissä matkailijoita hemmotellaan bucket list -elämyksellä, joka täytyy kokea kerran elämässä! Legendaarinen Jäänmurtaja Sampo risteilee jäätyneellä merellä, pääset kellumaan aluksen viereen mereen pelastuspuvussa, tutustumaan opastetulla kierroksella koko alukseen ja nauttimaan hyisestä kyydistä.

Kemistä löytyy myös LumiLinna alueen Talvipuisto, jossa pidetään hauskaa mm. tuubimäessä, pulkkamäessä, lumilabyrintissä ja hoijakan kyydissä. Alueella myös lasten moottorikelkkarata ja Happy Husky Park. SnowExperience365 lumen ja jään elämystila puolestaan hämmästyttää jääveistoksillaan. Teemana uutuutta hohtavassa tilassa on Satulinna. Lumihiutale-ravintolassa syöt ja juot hyvin ja villat tarjoavat mahdollisuuden yöpymään tähtitaivaan alla meren rannassa.

Mikäli kaipaat lomalle myös aktiivisempaa tekemistä, on Kemissä tarjolla tasaista hiihtolatua reilun 45 kilometrin edestä. Aurinkoladut jäällä hellivät hiihtäjää ja Selkäsaaren latukahvila palvelee Selkäsaaressa lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-16.

Lue lisää

Tykkylumipuut ja revontulet luovat unenomaisen maiseman Syötteellä

Suomen eteläisin tunturi kutsuu talvisen loman viettoon kiireen pohjoispuolelle. Syötteellä ihastellaan tykkylumipuumaisemaa tunturin laelta, ja iltaisin revontulet luovat tunturiin satumaisen tunnelman. Viiletä rinteissä, lumikenkäile tai retkeile kansallispuistossa tai hiihdä murtsikkaa. Syötteellä on paljon tekemistä koko perheelle!

Pyöräilyn mekkana tunnettu Iso-Syöte tarjoilee parastaan myös talvisin! Alueelta löytyy jopa 40 kilometriä upeita reittejä lumisissa maisemissa, jotka soveltuvat pyöräilyyn e-fatbikella tai fatbikella. Vuokraa pyörä Iso-Syötteen vuokraamosta, ja ota suunnaksi esimerkiksi Ahmatuvan latukahvila ja sen suussa sulavat munkit!

Majoitusvaihtoehtoja riittää huipputason hotellista mökkimajoitukseen. Iso-Syötteen rinteiden juuressa sijaitseva KIDE hotelli on valittu jopa Suomen parhaaksi lasketteluhotelliksi.

Lue lisää

Luisteluretki taidepuistossa on ikimuistoinen kokemus Iin reissulla

Iissä on paljon upeita luontokohteita ja laavuja, joissa on talvellakin mukava vierailla. Iin taidepuiston retkiluistelureitillä saa ihailla jokimaisemaa ja ympäristötaidetta. Illinsaaren avanto on talviuimareiden ykköskohde. Sieltä pääsee nopeasti hotellin saunan pehmeisiin löylyihin lämmittelemään ja ihailemaan Iijokea saunan ikkunasta.

Vietä rentouttava loma Iissä Villa Kauppilassa. Vanha hirsikartano lämpimine hirsiseinineen tarjoaa ainutlaatuisen majoituskokemuksen. Runsas aamiaisbuffet tunnelmallisessa hirsipirtissä kruunaa loman. HUOM! Koodilla hiihtoloma -15% kaikista majoitushinnoista.

Lue lisää

Talvinen saaristo hurmaa retkeilijät Raahessa

Raahen edustalla on henkeäsalpaava saaristo, joka houkuttelee talviseen aikaan tutkimaan sen piilossa olevia poukamia ja karuja kallioita hiihtäen, pyöräillen ja kävelyretkillä.  Kompakti citysaaristo koostuu noin 50:sta pienestä saaresta ja luodosta. Saaristoon pääset jäitä pitkin kävellen, hiihtäen, lumikenkäillen, fatbikella ja rekikuljetuksilla. Pakkaa mukaan eväät ja kovempaa vauhtia kaivatessasi lähde rekiretkelle tutkimaan saariston rauhaa.
 
Upea meri- ja rannikkoseudun luonto ja historiallinen Wanha Raahe tarjoavat puitteet ja matkailutoimijat viimeistelevät elämykset. Jäälle pääset ulkoilemaan aivan seudun kuntien keskustasta, sieltä missä pysäköintitilaa riittää ja palvelut ovat lähellä. Metsäreitit ja polut kutsuvat seikkailuun, puikkelehtimaan puiden siimekseen, jäätyneelle suolle tai peltojen reunamille. Sinnekin on vain kivenheiton verran matkaa.

Lue lisää

Talvipyöräilijän Liminka kutsuu seikkailulle luontoon

Liminka tarjoaa loistopuitteet ulkoilmaseikkailuihin. Rantakylän laduilta voi lumitilanteesta riippuen jatkaa matkaa Liminganlahdelle nauttimaan omia nuotioeväitä tai ostettuja kahvilaherkkuja. Meriladun ollessa avoin hiihtää voi Tupokseen saakka.

Limingassa viihdyt myös maastopyöräillen. Rantakylästä löytyy 20 km pitkä talvipyöräilyreitti, jolla pärjää hyvin pelkällä lihasvoimalla pienten korkeuserojen vuoksi. Maastopyöräilemään pääsee myös Tupoksessa ja meriladulla jäätilanteen salliessa.

Lue lisää

Hailuodossa sielu lepää talvellakin

Aktivoidu, luontoudu, rentoudu, lataudu! Hailuodon talvi tarjoaa jokaiselle jotakin. Arktinen lauttamatka jäälauttojen keskellä Hailuotoon on eksoottinen elämys suomalaisellekin matkailijalle!

Hailuodossa kutsuvat hohtavat keväthanget ja ainutlaatuinen luonto, jossa sielu lepää ulkoilun, pyöräilyn, hiihdon, lumikenkäilyn, luistelun tai vaikkapa potkukelkkailun parissa Hailuodon monipuolisilla reiteillä. Pakkaspäivän vieton jälkeen voit huuhtoa huolet löylyn lämmössä.

Lue lisää

Lumijoen Varjakka on pilkkijöiden suosikkikohde

Oulun alapuolella sijaitseva Lumijoen Varjakka on yksi Perämeren tunnetuimmista ahvenen pilkkipaikoista. Tänne tullaan kalalle satojen kilometrien päästä!

Lumijoki itsessään on pieni merellinen maalaisidylli, joka tarjoaa kiehtovan kokonaisuuden luontoelämyksiä, kulttuurihistoriaa ja maaseudun rauhaa.

Lue lisää

Oulussa nautiskellaan jäätyneen meren äärellä

Talvinen Oulu tarjoaa luonto- ja kaupunkiloman parhaat puolet samassa paketissa. Uutuutena Ouluun avataan helmikuussa uusi matkakohde jäätyneen meren äärelle: Nallikarin Aalto tajoaa korkeatasoista majoitusta merinäköaloilla. Saman katon alta löytyy myös välinevuokra- ja retkipalvelut, hierontoja ja fysioterapiaa sekä laadukas italialainen ravintola Bistoria Patio. Ihan naapurissa sijaitsee Nallikarin Talvikylä, joka poroineen, rekiajeluineen ja pulkkamäkineen on lasten suosikkikohde.

Retkeilijä nauttii talviluonnosta Sanginjoella, jossa Loppulan luontokahvila palvelee 10.2. alkaen ja järjestää monenmoista tapahtumaa helmikuussa. Kaupungista löytyy myös kattava, hyvin huollettu hiihtolatuverkosto sekä ohjattuja retkiä lähiluontoon lumikenkäillen tai pyöräillen.

Sisätekemistä kaipaavalle kaupungista löytyy kulttuuritarjontaa, ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja tapahtumia.

Lue lisää

Lajittele vinkit

Toripoliisi Statue 1

Kiertoajelu maastopyörillä Oulussa

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Tervaolympialaiset

Oulu

Rautiperän Ulkoilualue Frisbeegolf ja Uimapaikka

Pyhäjoki
Koiravaljakko

Husky Spin

Oulu

Opastettu Kalastusretki

Raahe
Hotstone-hieronta

Day Spa

Rokua

Geokätköile ihanassa Iissä

Ii

Revontuliretki autolla Syötteellä

Pudasjärvi

Go Arctic aktiviteetti - Revontulia Koitelissa, Revontuliluento

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - 7-ottelu

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Ilmakitaratyöpaja tai ilmakitarashow

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Perinnekisat

Oulu
We recommend preordering when arriving to the airport.

Lentokenttäkyyti Oulussa

Oulu
Rock The City Adventure Game

Rock The City Oulu -kaupunkiseikkailu

Oulu

Go Arctic tapahtumatuotanto - Teemajuhlat

Oulu
Winter wishing in Oulujoki delta area.

Kalaonnea Oulussa kesällä ja talvella

Oulu
Syötteen Eräpalvelut Huskysafarit husky

Syötteen huskysafarit

Syöte
Natural white sandy beach of Tauvo in Siikajoki with white

Tauvon uimaranta ja pienvenesatama

Siikajoki
Fatbike mäntyä vasten metsästyssä

Fatbike vuokrausta Rokualla

Rokua
Snowboarding and skiing at Iso-Syöte

Iso-Syötteen hiihtokeskus

Syöte
Hotel Iso-Syöte Hanhilampi Erämaaleiri

Hanhilammen kota ja savusauna

Syöte
Lapsi tekee tehtävää metsässä

Ympäristökasvatus / Metsäluontokoulu Sanginjoella - Naturest Oy

Oulu

Himmelipaja - Raahen Taitopaja

Raahe

Go Arctic aktiviteetti - Fatbike-retki

Oulu
Team Path

Go Arctic aktiviteetti - Tiimipolku

Oulu
Lomakoti Onnela

Senioreiden loma: Irti Arjesta

Oulu

Avis Oulu

Oulu

Talvinen hauen täkykalastusretki Perämerellä

Ii
Mies talvisessa maisemassa

Liukulumikenkäilyä Rokualla

Rokua

Syöte Taxi

Syöte
Oulu city reflection in the water at the night time.

Oulun vesipeilit kaupungin kuvastimena

Oulu
Fatbike lumessa

Fatbike vuokrausta Rokualla

Rokua

Go Arctic tapahtumatuotanto - Somistukset tuotantoihin

Oulu

Akupunktio ja energiahoito

Kempele
Icebreaker Sampo & snowmobiles

Jäänmurtaja Sampo risteily

Kemi

Go Arctic tapahtumatuotanto - Esiintyjät tuotantoihin

Oulu
Ryhmä tekee tehtävää suon reunalla

Luontolähtöiset tyhy-päivät ja yritystapahtumat - Naturest Oy

Oulu
Explore the unique Circustheme in the all-year round ice and snow indoor exhibition

SnowExperience365 elämystila

Kemi
fatbiking is nice summer activity

Fatbikeretki Oulussa

Oulu
Parikellunta

Parikellunta

Oulu

Go Arctic - kiertoajelut Oulussa ja lähikunnissa

Oulu

Läskipyöräilyä sähköfateillä tai tavallisilla fatbikeilla

Muhos
Alpaca walking in a forest

Metsäretkitalutus alpakoiden kanssa - Tule tutustumaan alpakoihin ja metsäretkelle niiden kanssa!

Kempele
Iisi-areena liikuntakeskus.

Iisi-areena sisäliikuntakeskus

Ii

Arctic Edu-Tech - Työpajat ja elämykset

Oulu

Go Arctic Live - tapahtumatuotanto

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Koitelin tiimipolku

Oulu
Hotel Iso-Syöte Snowshoe Safari Views

Lumikenkäsafari

Syöte
Lapsi kurkistaa Pihkan majaan

Pihkan temppurata lapsille

Rokua

Kempeleen paikallinen taksipalvelu

Oulu
Saaga Travel largest charter bus is a 79-seater double-decker.

Tilausajot Syötteelle

Syöte

Laadukkaiden läskipyörien vuokraus

Ii

Digioppaasi Raahessa Glopas

Raahe

Go Arctic aktiviteetti - Sisäkisa

Oulu
A person wading in ice cold water in Tuira beach in winter. Foreground snow in the bank. Background buildings on the other side of the Oulu river. Sky is grey and clouded.

Ohjattu talviuinti

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Wärkätään wanahasta - tuunauspaja

Oulu
Puikkari julkisivu.

Virkistysuimala Puikkari

Pudasjärvi

Fatbike- vuokraus

Kempele
Kylpylän monitoimiallas

Rokuan Kylpylä

Rokua
The white lighthouse in Hailuoto Marjaniemi against the blue sky.

Retki Hailuotoon

Oulu
Koiteli rapids area in summer. Blue water flowing between rocks. Foreground green grass on the bank. Background green spruces.

Retki Koitelinkoskelle

Oulu
Illinsaaren hiihtomaja.

Illinsaaren frisbeegolf rata

Ii
In Syöte you can spend a winter day skiing or doing other winter sports.

Skibus Oulusta Syötteelle

Syöte

Talvisia aktiviteetteja ryhmille

Syöte
Ruokailut

Ohjelmapalvelut Syötteen keskusvaraamosta

Syöte

Vuokravälineet: Murtomaahiihto ja lumikengät

Syöte
Two men playing Disc Golf in the forest.

Limingan frisbeegolfrata

Liminka
Ruovikon takana on rakennus, jossa on torni.  Behind the beach grass is a building with a tower.

Liminganlahden luontokeskus

Liminka
People resting in Finnish woods

Luontoelämykset Sanginjoella - Naturest Oy

Oulu

Liukulumikenkien ja lumikenkien vuokraus Liminka

Liminka

Go Arctic aktiviteetti - Tarinoita Oulusta

Oulu

Pronssivalukurssi

Raahe
Paintball Värikuulasota Oulu Action Park

Paintball

Oulu
Hotel Iso-Syöte Moottorikelkkasafari

Talven viikko-ohjelma

Syöte

Kalastusvälineiden vuokraus Iissä

Ii
Liukulumikengät rokua geopark

Liukulumikenkien vuokraus Rokua Geoparkin alueella

Muhos
Winter swimmer in Tuira beach.

Uintia ja vesileikkejä vuoden ympäri

Oulu

Iijoen suisto ja jäätynyt meri moottorikelkan reestä koettuna

Ii
raatausta

Wanha Raahe -kävelykierros

Raahe
Heimopäällikkö Go Arctic

Go Arctic aktiviteetti - Heimopäällikkö

Oulu

Go Arctic - Opastetut kävelykierrokset Oulussa ja lähikunnissa

Oulu
Saaga Travel drivers are well-trained, polite and English speaking.

Tilausajot ja yksityiskuljetukset Oulun seudulla

Oulu
Yellow Oulu Cathedral church tower against blue sky in summer.

Oulu nopiasti kävelykierros

Oulu
Voimauttava kuvaus miljöössä. @kuvasini www.sinisatu.net

Voimauttava Valokuvaus

Siikajoki
Watersliding is great fun at Raahe Vesipekka

Kuntokeidas Vesipekka

Raahe

Vuokraa lasten lumikengät Syötteellä

Pudasjärvi

Vuokraa lumikengät Syötteellä

Pudasjärvi

Kuumailmapallo ryhmälento 4-12 matkustajaa

Oulu

Vuokravälineet: Laskettelu ja lumilautailu

Syöte

Laadukkaat kalastusvälineet pilkkiretkellesi

Ii

SuperPark Oulu

Oulu

Go Arctic tapahtumatuotanto - Perioululainen kummitusillallinen

Oulu
Kesäteatterin katetusta katsomosta

Raahen Teatteri ry

Raahe
Lumisen metsän keskellä on hirsirakennus. /  In the middle of the snowy forest is a log building. Kuva: Sami Säily.

Syötteen luontokeskus

Pudasjärvi
Sleigh ready for guests in Ii

Retki moottorikelkalla ja reellä revontulia etsimään

Ii
kennel visit

Vierailu huskyjen kotiin

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - lumikenkäily/liukulumikenkäily

Oulu
Rentoutuskellunta

Rentoutuskellunta

Oulu
Pilkkiretki Oulun Nallikarissa 1

Pilkkiretki Oulun Nallikarissa

Oulu

Pytkyranch poropalvelut

Syöte
Hotel Iso-Syöte Arctic Spa Sauna

Arctic Spa

Syöte
Pronsin kaato muottiin

Valurin Opissa - Pronssivalu Työnäytös

Raahe
Enjoy your time in historic milieu.

Koe Elämää Langin Kauppahuoneella

Raahe
Koirien kanssa luontopolulla.

Markkuun luontopolku 10 km – Peukaloisen polku

Tyrnävä
Birdwatching tower at Liminka Bay and people watching the birds.

Geokätköile Limingassa

Liminka
Reenis is a creative gym for versatile training. With us, you train purposefully in the gym and develop coordination and have fun on the trampolines.

Kertalippu Reenikselle

Oulu

KIDE Kuntosali

Syöte
Luontolautta Montta Oulujoki

Geo-x-on

Muhos
Sup-lautailu Oulujärvi

Melontaa Rokua Geoparkissa

Muhos

Raahe | Hertz Autovuokraamo

Raahe
Ice fishing at Bothnian bay

Pilkkireissu koiravaljakolla

Oulu
Brain Relief®

Brain Relief® -Kosketushoito

Siikajoki

Nuorisokeskus Pikku-Syöte

Pudasjärvi

Go Arctic -aktiviteetti

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - pilkkikilpailut

Oulu

Jakkukylän Purusaari ja riippusilta

Ii
Winter biking in Oulu.

Pyöräillen Oulussa

Oulu
Automatic belay

Oulun Kiipeilykeskus

Oulu

Lumikenkäretki Syötteen kansallispuistossa

Pudasjärvi

Pohjolan Matka tilausajobussit Oulu

Oulu

Helppo pilkkiretki merelle Iissä

Ii
Beach of Kylmäniemi Raahe

Kylmäniemen uimaranta

Raahe

Rekiretki Raahen saaristoon jääröyseille

Raahe

Liukulumikenkäseikkailu Syötteen kansallispuistossa

Pudasjärvi
Children's Rokua day trip

Lasten retkipäivä Rokualla

Rokua

Fatbike-retki Syötteellä

Pudasjärvi
Fish tern at Bothnian bay

Koe suomalaisen luonnon ihmeet

Oulu
Winter Olympics

Go Arctic aktiviteetti - Talviolympialaiset

Oulu

SuklaaTasting

Oulu
Syöte - Iso-Syöte

Fatbike / E-fatbike vuokraus

Syöte

Iso-Syötteen Lumimaa

Syöte
Pariskunta lumikenkäilemässä

Lumikenkäilyä Rokualla

Rokua
Hotel Iso-Syöte Lumikenkävuokraus

Välinevuokraamo

Syöte

Vuokraa fatbike Syötteellä

Pudasjärvi
Mies pilkkimässä

Isä-lapsi kalastusretki Rokualle

Rokua

Yksityistilaisuus: Viiniä ja muotia

Oulu
Dinner in Oula Kitchen & Bar.

Oula Kitchen & Bar

Oulu
Hotel Iso-Syöte Meeting room

Kokouspalvelut

Syöte

Hevospalvelut Syötteellä

Syöte
Lomakoti Onnela

Perheiden syysloma: Irti Arjesta

Oulu
Viewing tower at Varessäikka Siikajoki

Varessäikän Uimaranta ja pienvenesatama

Siikajoki
Hotel Iso-Syöte Skido Fell Nature

Moottorikelkkasafari

Syöte

Tuntinen

Oulu

Karsikkolammen savusauna

Syöte
OTAXI VIP is available also for groups and disabled.

OTAXI VIP - taksipalvelua Oulun alueella

Oulu
Yrttiaitta

Pohjois-Suomen ruokailuelämykset

Oulu
View from bird tower

Opastettu käynti lintutornille Liminganlahdella

Liminka
Reindeer in the snowy forest

Vierailu porotilalla

Pudasjärvi
people laughing and listening to storytelling at a fantasy tavern

Tonttu - kotilieden henkiä

Oulu

Ohjattu polkupyöräretki

Pudasjärvi

Perinteinen verkkokalastusretki Iissä

Ii
Hand playing piano.

Voltin Biisikärpänen -musavisa, Oulu

Oulu

Syötteen Taksipalvelu

Syöte
Snowboarding in Finland

Laskettelua ja lumilautailua tykkylumipuiden seassa

Syöte
Perioululainen ömeisingreis

Go Arctic aktiviteetti - Perioululainen ömeisingreis

Oulu
Koivurannan saunalautta sauna Oulussa.

Koivurannan saunalautan yleinen saunavuoro

Oulu
Maaginen suppalampi Rokuan kansallispuistossa.

Jääkauden jäljillä - Harjun tarina

Rokua
Lynx snowmobiles

Moottorikelkkavuokraus

Pudasjärvi

Moottorikelkkasafari

Pudasjärvi
Rekiretki

Rekiretki Talvisessa Raahen Saaristossa

Raahe
Kahvihetki talvisessa maisemassa

Talvielämäkyset Sanginjoella - Naturest Oy

Oulu

LumiAreenan liikuntasali

Pudasjärvi
OTAXI Green and Zero Emission

Muhoksen paikallinen taksipalvelu

Muhos

Go Arctic aktiviteetti - Kurvisen karsinnat

Oulu
Handmade chocolate and local products.

Chocosomnia Tehdaskierros & tasting

Oulu
Hotel Iso-Syöte Reindeer Safari

Porosafari

Syöte
Exit Oulu Room Escape Games

Pakopelit

Oulu

Liminganlahti - Lintujen kahdeksan vuodenaikaa -näyttelyopastus

Liminka
Aloita matkasi Otaxin kyydissä.

Oulun paikallinen, perinteisin taksipalvelu

Oulu

Vuokravälineet: Fatbike, talvi

Syöte
Two men playing frisbee golf

Rantakylän virkistysalue - Liminka

Liminka

Limingan paikallinen taksipalvelu

Liminka

Vuokraa liukulumikengät Syötteellä

Pudasjärvi
Beach at Pikkulahti Raahe

Pikkulahden uimaranta

Raahe

Fatbike- vuokraus

Liminka