Pohjolan rengastie – kesän kaunein roadtrip

Kesän kaunein roadtrip löytyy Pohjolan rengastieltä! Meri, saaristo ja vaaleat hietikot, metsät, järvet ja tunturi, lakeusmaisema ja maalaisidyllit kesätapahtumineen… Koe Oulun ja lähiseudun kiehtovimmat nähtävyydet ja aktiviteetit, kauneimmat luontokohteet ja pienet salaiset helmet samalla reissulla!

Road trip autolla – samalla reissulla monenlaista nähtävää ja koettavaa

Pakkaa perhe tai kaveriporukka autoon ja pöristele kohti Pohjolan rengastien upeita kesäkohteita. Kierrä vaikka kaikki – nämä kohteet sijaitsevat vain muutaman tunnin ajomatkan sisällä toisistaan.

Lue lisää

Road trip pyöräillen – monia tapoja nauttia kesäluonnosta

Pyöräily on ekologisempi tapa hoitaa roadtrippailu. Kun aikaa on riittävästi, pyörällä voi kiertää vaikka useamman kohteen. Osa Pohjolan rengastien kohteista on niin lähellä toisiaan, että voit taittaa välit pyörälläkin, mutta renkaat saa alle myös paikallisista vuokraamoista.

Lue lisää

Road trip kävellen – kulttuuria ja sielunhoitoa

Road trip onnistuu myös jalkapelillä. Kävelymatkan päässä toistaan sijaitsevat tekemiset tai ohjelmat mahdollistavat sen, että yhden reissun aikana voi kokea ja nähdä paljon. Oulussa ja Iissä kaikki on lähellä: et tarvitse muuta kuin hyvät kengät ja seikkailumieltä. 

Lue lisää