Road trip autolla – samalla reissulla monenlaista nähtävää ja koettavaa

Pakkaa perhe tai kaveriporukka autoon ja pöristele kohti Pohjolan rengastien upeita kesäkohteita. Kierrä vaikka kaikki – nämä kohteet sijaitsevat vain muutaman tunnin ajomatkan sisällä toisistaan.

Kalajoki

Sadepäivänä kesän voi viedä katon alle Santa’s Hotel Sanin kylpyläosastolla. Pulikoinnin ja rentouttavien poreiden lisäksi saman katon alta löytyy myös majoitusta ja ruokaa.

Tutustu: santashotels.fi

Mikäli hotellimajoitus ei nappaa, kannattaa katsastaa Kalajoen keskusvaraamon majoitustarjonta. Samalta sivulta löytyy myös monenlaista tekemistä kesäpäiviin ja erilaisia tapahtumia. Katso tarjonta.

Kaveriporukan ilta jatkuu luontevasti yöhön saakka Sandy Keltissä tuopin äärellä tai Ravintola Dyynin tanssilattialla. Kesän parhaat bileet ovat täällä!

Lue lisää

Raahe

Museokierroksella Raahessa on tarjolla aikamatkoja esihistoriaan, merenkäynnin menneisyyteen ja perinnerakennuksiin. Raahen alueella on seitsemän erilaista museota, joista jokaisessa oppii jotain uutta. Katso lisää.

Katsasta Raahen Tapahtumatalon ohjelmatarjonta. Sattuuko reissullesi jotain koko porukkaa kiinnostavaa? Katso ohjelmisto.

Kesällä kannattaa majoittua maatilalle, niin saa Pohjanmaan lakeuksista kaiken irti! Maalaisidyllin mökkimajoitus on kesämatkailijan valinta. Lue lisää.

Lue lisää

Hailuoto

Lautan kautta luotoon! Suuntaa lauttarannasta Hailuodon kuntakeskustaa ja länsirantaa kohti, mutta pysähdy ainakin Hailuodon Panimossa. Jos et muuta ehdi, niin maista ainakin yksi tuopillinen Suomen ensimmäisen luomupanimon omaa tuotetta.  Lue lisää.

Jatka Panimolta Hailuodon toiseen päähän ja kohti majakan tornia. Sen juuresta löydät uniikin Luotsihotellin ravintoloineen ja majoituksineen. Tutustu tarjontaan.

Hailuodon Majakkapiha aivan Luotsihotellin vieressä on jo itsessään huikea nähtävyys. Kuin olisit saapunut toiseen maahan! Majakkapihalta löydät myös majoitusta ja makuelämyksiä. Tutustu tarjontaan.

Lue lisää

Rokua Geopark

Kokeile kalastamista! Atteson Fishing tarjoaa kalastuspalveluita Rokua Geoparkin vesistöillä. Kiinnostaisiko heittokalastus, vetouistelu tai kalastus kanootista käsin? Katso tarjonta.

Valitse sopiva majoitus Rokua Geoparkista tarpeitten ja reissuporukan mukaan. Erämaahotelli Rokuanhovissa yövyt kansallispuiston kainalossa, Rokuan lomahuviloissa yöpyy tasokkaasti isompikin porukka ja Montta Active Camping -leirintäalueella voi nukkua vaikkapa riippumatossa.

Lue lisää