Arkea pakoon Pohjolan rengastien syysreiteille

Kuluuko syksy toimistossa, koneen ääressä tai muuten sisätiloissa? Onko syysloman suunnitelmat vielä auki? Pakene arkea hetkeksi ja suuntaa Pohjolan rengastielle, jossa syksyn luonto ja aktiviteetit piristävät nuutunutta päätä. Katso vinkit ja koosta sinulle sopiva reitti upean ruskaluonnon tai kutkuttavien aktiviteettien ympärille. Lisää vielä sopiva majoitus ja täydellinen irtiotto arjesta on valmis!

Ruskareitillä hehkuu luonnon lisäksi sielu Luontoliikkujille

Ruskareitillä hehkuu luonnon lisäksi sielu

Uskomattoman upea luonto hurmaa lämpimillä väreillään keskellä pohjolan ruskaa. Pakene arkea ruskareitille, jonka voit rakentaa juuri sinua miellyttävien huumaavien syysluontokohteiden ympärille. Loma Pohjolan rengastien ruskareitillä jää loimuamaan sydämeen.

Lue lisää
Kurvaa syyslomalle Pohjolan rengastielle Lapsiperheille

Kurvaa syyslomalle Pohjolan rengastielle

Koko perheen aktiviteetteja, yhdessäoloa ja hauskanpitoa tulviva syysloma löytyy Pohjolan rengastien varrelta. Listasimme parhaat lapsiperheen tekemiset, palvelut, ravintolat ja majoitukset valmiiksi, joiden pohjalta voit koostaa juuri teidän tarpeisiinne sopivan syyslomareitin.

Lue lisää

Mikä se Pohjolan rengastie oikein on?

Pohjoista luontoa ja kulttuuria yhdistävä upea reitistö matkailijalle. Oulun, Kalajoen, Syötteen, Rokua Geoparkin, Hailuodon, Limingan, Raahen, Kempeleen ja Iin parhaat matkailupalvelut ja upeimmat maisemat koottuna juuri sinua varten.

Katso lisää

Mitä täällä voi tehdä?

Kokeilla uutta, palata suosikkien ääreen, perehtyä pohjoiseen luontoon, hämmästyä, nautiskella, huvittua, ottaa rennosti, juhlia, syödä hyvin, viihtyä, vaikuttua, saada muistoja ja viettää unohtumaton loma!

Katso lisää

Lisää ideoita syksyn lomallesi

Katsominen on myös kokemista Nautiskelijoille

Katsominen on myös kokemista

Museot ja näyttelyt antavat niin paljon – näkökulmia, katsauksia historiaan, tunnemyrskyjä. Puno reissusi niiden ympärille, vahva suositus!

Lue lisää
Yleisössä olet osa jotain suurempaa Kulttuuri

Yleisössä olet osa jotain suurempaa

Tapahtumissa parasta on se, että oli lavalla sinfoniaorkesteri tai ilmakitaristi, ne jättävät aina jäljen. Kokeile joskus suunnitella lomareissusi tapahtuman tai vaikkapa useamman ympärille.

Lue lisää
Kierrettiin kaikki pakolliset Nautiskelijoille

Kierrettiin kaikki pakolliset

Yllättävän tasokkaan paikalliskulttuurireissun sai aikaan, kun katsastettiin Oulun lisäksi myös Hailuodon ja Raahen nähtävyystarjonta. Ensi kerralla sitten loputkin Pohjolan rengastien kohteista!

Lue lisää