Vuodenkierto pullollaan tapahtumia

Pohjoinen vuosi on täynnä tapahtumia nyt ja tulevaisuudessa. Messujen humussa ja kulttuurikarnevaalien sykkeessä koet pohjoisen kaikilla aisteillasi. Pohjolan Rengastie johtaa sinut ihon alle menevien hetkien ja kokemusten äärelle.

Merkkaa kalenteriisi ainakin nämä

Pohjolan rengastie

Pohjolan rengastie on paras tapa kokea Suomi! Se johdattelee sinut suolantuoksuisista merimaisemista jylhien vaarojen laelle ja tarjoaa niin seikkailuja kuin lepoa ja rauhaakin – millaisia elämyksiä ikinä janoatkin. Pohjois-Suomea halkova tie vie unohtumattomien kokemusten sekä mieleenpainuvien tapahtumien äärelle.

Elämykset Pohjolan rengastiellä

Oulu - Euroopan kulttuuripääkaupunki 2026

Euroopan katseet kiinnittyvät Ouluun vuonna 2026. Euroopan kulttuuripääkaupunkivuosi näkyy ja kuuluu kuitenkin yli kuntarajojen, sillä taiteen ja kulttuurin riennot elähdyttävät vierailijoita niin Perämeren rannoilla kuin Kainuun perimmäisissä kolkissakin. Helpotusta kalvavaan kulttuurinnälkään on tarjolla halki vuoden!

Lue lisää

Asuntomessut Oulussa 2025

Suomen suurin asumisen ja rakentamisen tapahtuma rantautuu Ouluun vuonna 2025. Messualue sijaitsee valokuvauksellisessa Oulujoen suistossa, jonne rakentuu viihtyisä, yhteisöllinen ja kestävän kehityksen periaatteiden mukainen asuinympäristö. Tule tuntemaan kaupunkirakentamisen raikkaimmat tuulet upeisiin jokimaisemiin!

Lue lisää