Luonnonystävän paratiisissa

En edes muista, kuinka monta eri lintulajia me nähtiin! Limingan reissu on luontoihmisen unelma.

Lajittele vinkit

Disc Golf

Frisbeegolf - Liminka

”Seudun parasta tarjontaa!”

Limingan Frisbeegolf -rata on täysi 18-reikäinen kenttä. Kenttä on rankattu TOP10-listalle Suomen Frisbeegolf-ratojen listalla.

Frisbeegolf sopii lajina kaikille! Ei ole väliä oletko ensikertalainen vai kovanluokan ammattilainen, frisbeegolf on mukavaa ajanvietettä ystävien tai perheen kanssa. Limingan rata sopii ihan kaikille ja voit pelata koko kierroksen tai vaikka vain muutaman väylän, oman aikataulusi mukaan.

Sopiva ryhmäkoko 2-10 pelaajaa. Kierros kestää normaalisti noin 2-3 tuntia.

Monttutie 4
91900, Liminka
Park Hotel Liminka

Välilasku Liminkaan!

Park Hotel Liminka sijaitsee Limingan sydämessä, keskellä kirkonkylää, kauniin keskuspuiston reunalla. Ympärillä on kävelymatkan päässä kaikki keskustan palvelut, kirkonkylän liikunta- ja kulttuurikohteet sekä historiallinen Vanha Liminka.

Hotellilta pääsee näppärästi Limingan kehutuille, täysin merkatuille maastopyöräreiteille, joita on noin 150 kilometrin edestä! Fatbiken voit vuokrata etukäteen hotellille.
(TOPyhä Oy Fatbike vuokraus, www.topyha.fi.)

Rantakylän virkistysalueen Frisbeegolf-radalle, hiihtokeskukselle ja hiekkarannalle on vain muutaman minuutin ajomatka.

Suomen tärkein lintukosteikko ja kosteikkokeskus sijaitsevat 6 minuutin ajomatkan päässä. Siellä voi nauttia ravintolan antimista, tutustua Metsähallituksen ilmaiseen näyttelyyn ja käydä katsomassa lintuja kaksitasoisella lintutornilla. Keskukselta löytyy myös useampi tulistelupaikka ja muuta kivaa tekemistä. Luontokeskukselta on myös selkeä opastus Limingan maastopyöräreiteille.

Olemme moderni, skandinaavinen hotelli, johon sinä tulet ja lähdet oman aikataulusi mukaan. Meillä voit piipahtaa pikaisesti tai viettää aikaa pidempään. Kaikissa huoneissa on televisio, mikro, jääkaappi, teevedenkeitin ja tarpeita lämpimän juoman tekoon.

Park Hotel Liminka – lomailijan olohuone ja työmatkaajan toimisto.

Liminganraitti 10
91900, Liminka