Elämäni paras yö

Ihanaa, kun saa nukkua omassa rauhassa. Tällä reissulla pääsi testaamaan niin mökkejä kuin majatalojakin.

Lajittele vinkit

Koivurannan iglut Oulussa.

Koivurannan Iglut

Olemme varmoja siitä, että pohjoisen yötön yö veden päällä on mieleenpainuva kokemus, jota muistelet pitkään. Voit kokea sen upealla tavalla eksoottisella Oulujoella joki-iglun kyydissä. Olet keskellä kuvankaunista paratiisia, etenet oman aikataulusi mukaisesti eikä ympärilläsi ole ruuhkaa. On vain tilaa ja ainutlaatuisia maisemia. Joki-iglulla etenet turvallisesti ja omaan tahtiin Oulujoen parhaille paikoille sijoitetuille joki-iglu -poijupaikoille. Kiinnity poijuun ja voit tutustua kohteeseen ja tehdä omia aktiviteettejäsi. Toki voit myös pysähtyä joella itse valitsemaasi paikkaan. Nauti herkuista mitkä voit valmistaa joki-iglun minikeittiössä tai grillaamalla terassilla.

Kasarmintie 31
90230, Oulu

Glamping Hailuodossa

Tule kokemaan ainutlaatuinen Glamping yöpyminen Hailuodossa. Glamping teltassa yhdistyvät telttailu luonnossa ja hotellihuoneen mukavuudet.

Teltasta löytyvät parisänky, pöytä ja tuolit sekä sisustuselementtejä. Lisäsänky on saatavilla tarvittaessa. Telttaa ympäröi hyttysverkko, joten itikatkaan eivät yötä häiritse. Keittiö, vessat ja suihkut löytyvät läheisestä huoltorakennuksesta. Aamupala on mahdollinen etukäteen varattaessa.

Tervetuloa Hailuotoon!

Luovontie 798
90480, Hailuoto

Merihelmi

Kaksikerroksinen ranta-asunto merinäkymin Kalajoen Hiekkasärkkien dyynin huipulla, kaikkien palveluiden, ravintoloiden ja liikkeiden äärellä.

Vuodepaikat neljälle sekä neljä lisävuodepaikkaa.

Pakkainpolku 11
85100, Kalajoki
It is easy to enjoy at Nallikari Holiday Village tent site.

Telttailua Oulun Nallikarissa

Nallikari Lomakylästä 3,5 kilometrin päässä Oulun keskustasta kauniilta paikalta meren ääreltä löytyy viihtyisä telttailualue.

Nallikarissa paikan saa valita itse omien mieltymyksiensä mukaan, kunhan turvavälit muihin majoittujiin täyttyvät. Kaikki 150 telttapaikkaa ovat sähköttömiä, mutta sähköllisiä caravan-paikkoja voi hyödyntää myös telttailussa.

Kaikilla yöpyjillä on käytössään veloituksetta yleinen saunavuoro (päivät vaihtelevat sesongin mukaan) ja alueen grillikatokset. Lisämaksusta käytössä on myös huoltorakennuksen pyykkitupa.

Leirintähinta koostuu aluemaksusta + henkilömaksuista. Voitte tarkistaa sesonginmukaisen hinnan varaussivustoltamme.

Leiritie 10
90510, Oulu

Ympärivuotinen matkailuajoneuvoalue Oulun Nallikarissa

Nallikari tarjoaa yhden Suomen parhaista ympärivuotisista leirintäalueista yli 200 matkailuajoneuvopaikalla kauniilla paikalla meren äärellä noin 3,5 kilometrin päässä Oulun keskustasta.

Nallikariin on helppo tulla isommallakin matkailuajoneuvoilla. Paikkoja löytyy kapeista sähköttömistä paikoista, leveisiin sähköllisiin läpiajopaikkoihin.

Kaikilla yöpyjillä on käytössään veloituksetta yleinen saunavuoro (päivät vaihtelevat sesongin mukaan) Alueella on useita grillikatoksia asiakkaiden vapaassa käytössä. Lisämaksusta käytössä on myös huoltorakennuksen pyykkitupa.

Leirintämaksu koostuu aluemaksusta + henkilömaksuista. Voitte tarkistaa sesonginmukaisen hinnan varaussivustoltamme.

Leiritie 10
90510, Oulu

Marina Resort A3

Uusi design-huoneisto upealla merinäköalalla!
Kesälle 2022 valmistunut lomahuoneisto on jokaisen golfarin unelma. Golfkentän ja hiekkarannan välittömässä läheisyydessä sijaitsevasta huoneistosta löytyy kaksi makuuhuonetta, täysvarusteltu keittiö, olohuone ja sauna sekä terassi, jossa voit harjoitella puttauksia lähipeliharjoitusalueella.

Keskuskarintie 122
85100, Kalajoki

Loma-asunto Aurinkorinne 8

Edustava loma-asunto laadukkaisiin lomahetkiin!

Avarasta ja valoisasta loma-asunnosta löytyy keittiö, olohuone, neljä makuuhuonetta, kolme wc:tä, kodinhoitohuone + pesutilat + saunaosasto sekä aurinkoterassi.
Kellarikerroksessa kahden auton talli, biljardihuone ja iso varastotila, josta kulku suoraan asuinkerrokseen.

Nauti upeasta merinäköalasta omalta terassiltasi!

Aurinkolammentie 8
85100, Kalajoki

Villa Merellä

Hulppea loma-asunto sijaitsee upealla paikalla meren äärellä ja lähellä kaikkia matkailukeskuksen palveluita. Huvilan alakerrassa on aula, wc ja kodinhoitohuone. Keskikerroksessa keittiö, oleskelutila, kolme makuuhuonetta, wc, takka, parveke sekä takapihan terassi. Kolmannessa kerroksessa makuuhuone, oleskelutila, näköalasauna, suihkut, wc sekä iso aurinkoparveke, jossa hyvinvointiallas (lisämaksusta). Osaksi katetulle, isolle parvekkeelle pääsy suoraan pesutiloista sekä oleskelutilan kautta. Alakerrassa on myös kokoustila 10-20 hlölle.

Aurinkolammentie 16
85100, Kalajoki

Taigalampi-mökki

Pohjoisen Pytkynharjun näyttävässä vaaramaisemassa sijaitseva perinteinen suomalainen hirsihuvila kutsuu sinut virkistymään, harjoittelemaan, lomailemaan tai viettämään antoisia kokouspäiviä Syötteellä! Kirkasvetisen lammen äärellä, Suomen eteläisimmällä tunturialueella sinua ja ryhmääsi odottavat monipuoliset palvelut ja unohtumattomat luontoelämykset.

Huvilassa on makuupaikat 16 henkilölle, iso olohuone, kahdeksan makuuhuonetta ja tupakeittiö. Laadukas saunaosasto isoine ulkoterasseineen mahdollistavat isommankin ryhmän viihtymisen. Aamupala, lounas ja päivällinen järjestyvät helposti lisäpalveluna etukäteen varaamalla. Kokousväelle talosta löytyy dataheitin ja valkokangas. Liinavaatepaketin, myös pedattuna, voit varata kätevästi mökkivarauksen yhteydessä. Mökissä on wifi-verkko.

Mökissä on kaksi kolmen huoneen huoneistoa ja yksi kahden makuuhuoneen erillisosasto. WC-tiloja on yhteensä kolme. Kolmen huoneen huoneistoissa on omat wc- ja suihkutilat. Käytössänne on myös laadukas kodinhoitohuone, jossa on hyvin kaappitilaa, pesukone ja kuivausrumpu. Ulkorakennuksessa on lukittavaa tilaa autolle sekä pyörille tai muille ulkoiluvarusteille. Takapihalla, puuliiterin vieressä on aito Lapin kota tulisijoineen n. 12 henkilölle. Ulkona on lajittelupisteet palavalle jätteelle, metallille, pahville ja lasille. Kesäisin kirkasvetinen lähilampi virkistää retkeilijöitä ja maastopyöräilijöitä saunaelämysten jälkeen. Järvimelonta- ja kalastusmahdollisuus löytyy parin kilometrin päästä ja laduille sekä patikointipoluille pääsee ulko-ovelta.

Tölvästie 9
93280, Pudasjärvi

Mökkialue Iso-Syötteen tunturin puolivälissä

Tältä alueelta löytyvät Syötteen uudet ja modernit, kaikin mukavuuksin varustetut mökkikohteet. Syötteen keskusvaraamon välittämissä mökeissä on tilavia pihoja, tasokasta sisustusta ja terasseja ulkoporeammeella.

Mökkien kokoluokat vaihtelevat muutaman vuodepaikan kohteista suuriin, usean makuuhuoneen loma-asuntoihin. Sähköautolla Syötteelle saapuville on muutamassa kohteessa tarjolla oma latauspiste.

Tunturin juurelta huipulle yltävä valaistu kävelyreitti kulkee mökkialueen läpi. Sen oikealle reunalle sijoittuvista kohteista on helppo sujahtaa suoraan Iso-Syötteen hiihtokeskuksen rinteisiin. Vasen puoli tunnetaan aurinkorinteenä, jossa mökin terassilla viihtyy pidempäänkin.

Iso-Syöte
93280, Syöte
Camping, Hailuoto, Caravan park, Tent area, Matkaparkki, Leirintäalue

Ailaston Matkaparkki

Ailasto on vanha Kaartotien kansakoulu, joka on rakennettu vuonna 1926. Ravintolana Ailastolla on pitkät perinteet aina 70-luvulta viime vuosiin saakka. Ailaston uudet tuulet tuovat mukanaan ohjelmapalvelut ja välinevuokrausta kahvila- ja majoitustoiminnan lisäksi.

Kahvilasta löytyvät anniskeluoikeudet ja paikallisten tuotteiden myymälä. Tuotteissa panostetaan paikallisuuteen, pientuottajiin sekä ekologisuuteen. Tule nauttimaan kupposellinen kahvia höystettynä karjalaisella vieraanvaraisuudella. Aamupalaa on tarjolla ennakkovarauksella.

Matkaparkissa on 25 asuntoauto/telttapaikkaa, joista viisi on sähköllä. Huoltorakennuksessa on sauna, keittiö ja saniteettitilat. Sijaitsemme 13km lauttarannasta kirkonkylälle päin.

Ailaston läheltä löytyvät hyvät ulkoilumaastot mm. Hyypänmäki. Bussipysäkki on Ailaston kohdalla ja voit vuokrata mummopyörän, jolla polkea pyörätietä pitkin kylälle. Ailaston sisustus huokuu historiaa ja rauhallisuutta.

Kestävän kehityksen kannalta jätteet ja jätevesi on hyvä tyhjentää jo mantereella, koska ne siirtyvät saaresta takaisin mantereelle. Meillä ei ole harmaanveden tai vessan tyhjennys mahdollisuutta. Jätteiden lajittelupiste löytyy huoltorakennuksesta.

Kesäsesongin aikana olemme auki päivttäin. Tarkasta ajankohtaiset aukioloajat Facebook sivuiltamme: @Ailasto

Luovontie 798
90480, Hailuoto

Pikku-Syötteen caravan-alue

Pikku-Syötteen caravan-alueella majoitutaan kohtuuhintaan ja nautitaan hotellin palvelutarjonnasta. Alueella on 74 pitkäaikaista kausipaikkaa ja 30 lyhytaikaista vaunu- tai autopaikkaa.

Caravan-alueen omassa huoltorakennuksessa on saunat, suihkut ja wc-tilat. Niiden lisäksi alueen vierailla on oikeus käyttää hotellimme yleisiä saunoja ja kuntosaleja.

Hotelli Pikku-Syöte palvelee karavaanareita myös monipuolisena ravintolana. Katamme aamiaisen sekä lounaan ja päivällisen buffetpöytään. Meiltä löytyy myös pizza & snack- ja à la carte -listat.

Syötekeskuksentie 126
93280, Pudasjärvi
Main building

Laukanranta B&B

Laukanranta B&B tarjoaa perinteistä B&B- eli aamiaismajoitusta Muhoksella, kauniissa Laitasaaren kylässä. Laukanranta B&B sijaitsee Oulujoen rannalla hyvien kulkuyhteyksien varrella, vain parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Oulusta. Laukanrannassa yövyt kotoisasti vanhan hirsitalon suojissa tai idyllisessä luhtiaitassa.

Laukanrannan päärakennuksen yläkerrassa on hyvinvarusteltu huoneisto, jossa on minikeittiö ja kylpyhuone, ilmastointi ja langaton nettiyhteys. Luhtiaitassa on lisäksi neljä erikokoista huonetta sekä WC- ja pesutilat. Asiakkaiden käytössä ovat myös kanootit, soutuvene, polkupyörät ym. Oulujoella on lisäksi kalastusmahdollisuus.

Yli-Laukantie 1
91500, Muhos
montta, oulujoki, muhos

Active camping Montta

Perinteinen leirintäalue Oulujoen rannalla Muhoksella, metsän, rauhallisen tunnelman ja kauniiden luontomaisemien ympäröimänä. Voit värittää lomaasi aktiviteetteilla patikoiden, kalastaen, vuokraamalla SUP-laudan, kanootin, kajakin tai veneen. Alueemme kesäsesonki on täynnä tapahtumia.

Leirintäalue koostuu 40 asuntovaunupaikasta ja 13 mökistä. Viihtyisän loman takaamiseksi meillä on saunat, lasten leikkipaikka, tanssilattia katon alla, vuokrasaunoja jne. Kaikki nämä tilat tekevät lomastasi lämpimän, rentouttavan, hauskan, kodikkaan ja iloisen.

Kieksintie 209
91500, Muhos

Syöte Camping, kausipaikka

Syöte Campingin ympärivuotisella vaunualueella on yli 200 kausipaikkaa sekä viihtyisät sauna- ja huoltotilat. Syötteellä asuntovaunulla tai -autolla pääsee majoittumaan aivan rinteiden juurelle.

Vaunualueelta on suora pääsy Iso-Syötteen rinteisiin, hiihtoladuille sekä pyöräily- ja vaellusreiteille. Syötteen luontokeskukselle ja Syötteen kansallispuiston reittien lähtöpisteelle on vain 400 metrin matka. Syöte on erinomainen paikka myös kalastusta tai moottorikelkkailua harrastavalle karavaanarille.

Syöte Campingin kausipaikan hintaan sisältyy automatisoitu paikkakohtainen sähkönkytkentäjärjestelmä sekä sauna- ja huoltotilojen käyttö. Talvikaudella käytössä on suksien ilmanvaihdollinen huoltotila. Kaksi tilaussaunaa lämpiävät tilauksesta myös omalle porukalle. Kausipaikkojen lisäksi Syöte Campingin vaunualueella on 60 vuorokausipaikkaa päiväkävijöille.

Takarinteentie 4
93280, Syöte

Syöte Camping, päiväpaikka

Syöte on monipuolinen ja ympärivuotinen kohde asuntovaunun tai -auton kanssa liikkuville. Syöte Campingin 275-paikkaisella vaunualueella on vuorokausikävijöille 60 paikkaa aivan laskettelurinteiden ja retkeilyreittien vieressä.

Vaunualueelta on suora pääsy Iso-Syötteen rinteisiin, hiihtoladuille sekä pyöräily-, vaellus- ja kelkkareiteille. Syötteen kansallispuiston reittien lähtöpisteelle on vain 400 metrin matka.

Päiväpaikan vuokraan kuuluu sähköistetty vaunupaikka sekä viihtyisien huolto- ja saunatilojen käyttö. Talvikaudella käytössä on suksien ilmanvaihdollinen huoltotila. Yleisten saunatilojen lisäksi alueella on kaksi tilaussaunaa, joista voi varata oman saunavuoron.

Takarinteentie 4
93280, Syöte
Riihikummun mökit Syötteen keskusvaraamo

Riihikumpu

Riihikummun mökkialue Syötteellä

Rauhallisella Riihikummun alueella kohdevalikoimassa on niin mökkejä, paritaloja kuin rivitaloja. Tavallisimmin vuokrakohteissa on 1–2 makuuhuonetta sekä parvi, joten alue sopii hyvin perheille ja kaveripariskunnille.

Noin 3 kilometrin päässä Iso-Syötteen hiihtokeskuksesta sijaitseva Riihikumpu on moottorikelkkailijoiden ja hiihtäjien suosiossa, sillä alueella kulkee useita kelkka- ja hiihtoreittejä. Myös kesän retkeilyreitit risteilevät kuusimetsän kupeessa.

Syötteen keskusvaraamo välittää valikoimassaan Riihikummun mökkialueen kohteita.

Riihikumpu
93280, Syöte
Kelosyöte

Kelosyötteen mökkialue Syötteellä

Kelosyöte on Syötteen ensimmäisiä mökkialueita, joten täällä Syötteen tavoittaa aidoimmillaan ympäri vuoden.

Kelosyötteellä majoittuessa Syötteen retkeilyreiteille on helppo liittyä. Lapsiperheitä ilahduttavat Peikkopolku ja Kovalammen uimaranta. Kalastajat pääsevät narraamaan Kovalampeen istutettuja kirjolohia ja hiihtäjille Kelosyöte tarjoilee erityisesti alkusesongin parhaan sijainnin.

Syötteen keskusvaraamon kohdevalikoimassa alueella on runsaasti perinteisiä kelomökkejä, joissa on tupakeittiö, 1–2 makuuhuonetta, sauna ja kylpyhuone. Etäisyys Pikku-Syötteelle on 3 kilometriä ja Iso-Syötteelle 6 kilometriä.

Kelosyöte
93280, Syöte
Väinämöinen talvi

Syötteen Mökit

Suositut Syötteen mökit sijaitsevat rauhallisella paikalla, aivan Syötteen matkailukeskuksen sydämessä. Hirsimökeissä (6–10 hlöä) on ulkoporeammeet ja tilaa isommallekin perheelle tai kaveriporukalle.

Joukahainen, Vanamo, Väinämöinen ja Wellamo ovat useamman makuuhuoneen mökkejä, joissa on hyvin varusteltu keittiö, takka, sauna, terassi sekä ulkoporeamme rentoutumiseen. Lapsiperheille mukavuutta lomaan tuovat lastensänky ja syöttötuoli.

Syötteen mökit palvelevat aktiivista lomalaista ympäri vuoden. Suomen parhaat maastopyöräreitit, 120 km hiihtolatuverkosto, Syötteen kansallispuiston retkeilyreitit sekä Hiihtokeskus Iso-Syötteen rinteet ja Luppoveden uimaranta ovat aivan vieressä.

Mustikkapolku 7
93280, Syöte

Syötteen Mökit / uudet Tapio- ja Tellervo-mökit

Tapio- ja Tellervo-mökit Iso-Syötteen hiihtokeskuksen tuntumassa ovat hyvä valinta mukavuutta ja keskeistä sijaintia arvostaville. Vuodepaikkoja perheystävällisistä ja moderneista mökeistä löytyy 4+2 henkilölle.

Vuodenvaihteessa 2021/2022 valmistuneissa ja hyvin varustelluissa mökeissä on kaksi makuuhuonetta, tupakeittiö ja wc. Erikoisuutena kohteissa on erillisrakennuksessa sijaitseva sauna ja katetulla terassilla luksusta lomaan tuova oma ulkoporeamme.

Rauhallisella paikalla sijaitsevista mökeistä on helppo pääsy Syötteen maastopyöräreiteille, hiihtoladuille ja moottorikelkkareiteille. Luppoveden uimaranta on lyhyen kävelymatkan päässä.

Näädänpolku 16
93280, Syöte

Syötteen keskusvaraamo

Syötteen keskusvaraamon kautta saat helposti kaikki tunturialueen palvelut: majoitukset, aktiviteetit ja vinkit onnistuneeseen lomaan.

Käytössäsi on alueen laajin majoitusvalikoima mökkejä, lomahuoneistoja ja hotellihuoneita. Lähes 200 majoituskohteen valikoima kattaa hyvin Syötteen eri mökkialueet ja hintaluokat. Syötteen keskusvaraamo välittää myös alueen aktiviteetteja, safareita ja LumiAreenan tilavarauksia sekä räätälöi kokous- ja ryhmämatkailijoille toiveiden mukaiset matkapaketit.

Syötteen keskusvaraamon ammattitaitoinen ja Syötteen alueen hyvin tunteva henkilökunta palvelee LumiAreenan tiloissa, Iso-Syötteen rinteiden juurella. Online-varausjärjestelmän kautta mökki- ja aktiviteettivarauksia voi tehdä 24/7 ja vaikka kotisohvalta käsin.

Romekievarintie 2
93280, Syöte
Pikku-Syöte mökkialue keskusvaraamo talvi

Mökit Pikku-Syötteellä

Syötteen tunturialueen Pikku-Syöte on rauhallinen ja perheystävällinen mökkialue. Valtaosa kohteista on uudehkoja, 2000-luvulla rakennettuja hirsimökkejä tai paritaloja. Pikku-Syötteeltä tavoittaa myös kelomökkien tunnelman.

Moni Syötteen keskusvaraamon välittämästä kohteesta on aito ski-in-ski-out -kohde, josta sujahtaa suoraan pihalta Pikku-Syötteen hiihtokeskuksen rinteisiin tai hiihtoladuille. Pikku-Syötteen luontopolku ja pyöräilyreitit tarjoavat ohjelmaa lomapäiviin.

Yksi Pikku-Syötteen mökkialueen ehdottomista upeuksista on rinteeseen paistava ilta-aurinko, joka pidentää ulkonaliikkujan päivää talvikaudella. Mökkialue sijaitsee Hotelli Pikku-Syötteen palveluiden ja sisäaktiviteettien äärellä.

Pikku-Syöte
93280, Syöte
Pytkynharju mökkialue keskusvaraamo kohde

Mökit Pytkynharjun ja Arolan mökkialueella Syötteellä

Kaunista harjumaisemaa tarjoileva Pytkynharjun ja Arolan mökkialue on hyvä perhekohde. Kodikkaissa mökeissä ja paritalohuoneistoissa on useimmiten 1–2 makuuhuonetta sekä parvi.

Mökkialue sijaitsee Syötteen retkeilyreittien varrella: pihalta pääsee hetkessä niin hiihtoladuille, moottorikelkkareiteille kuin pyöräily- ja vaellusreiteille. Läheinen Kellarinlammen luontopolku on yksi perheiden suosimista reiteistä. Vieressä ovat myös Pytky Cafe ja Pytkynharjun hiekkaranta – talvisin avanto.

Iso-Syötteen ja Pikku-Syötteen rinteisiin on lyhyt ajomatka, noin 7–8 kilometriä. Tutustu Syötteen keskusvaraamo välittämiin Pytkynharjun ja Arolan vuokrakohteisiin!

Pytkynharju
93280, Syöte
Hulhava mökkialue Syöte

Mökit Hulhavan alueella Syötteellä

Hulhava on yksi Syötteen suosituimmista mökkialueista. Ja ihan syystä! Monen kohteen terassilla poreilee ulkoporeamme ja Iso-Syötteen tunturin juurella sijaitsevalta alueelta on helppo siirtyä loma-aktiviteettien pariin.

Alueen mökit ovat hyvin varusteltuja ja tilavia perhemökkejä. Valikoimassa on myös täysin uusia 2020-luvulla rakennettuja kohteita. Syötteen valaistu ensilumenlatu kulkee Hulhavan kautta. Syötteen kansallispuiston retkeilyreitit alkavat vierestä. Kesäkaudella tekemistä tarjoaa Luppoveden hiekkaranta.

Hulhavan mökkialue sijoittuu Iso-Syötteen eturinteistä katsottuna tunturin vasemmalle puolelle. Syötteen keskusvaraamon välittämissä vuokrakohteissa lomasta saa nauttia matkailukeskuksen paraatipaikalla.

Näkymä Iso-Syötteelle Luokkavaaran mökkialueelta

Mökit Syötekylän tuntumassa

Etsitkö tilavaa 3–4 makuuhuoneen perhemökkiä tai pientä kelomökkiä veden ääreltä? Syötekylän mökkialueella on mistä valita.

Syötekylältä on lyhyt ajomatka (7 km) Iso-Syötteen ja Pikku-Syötteen keskuksiin, joten lomasta nautitaan luonnon rauhassa. Isoja mökkejä löytyy pienemmälläkin budjetilla. Mökkialueen tuntumassa kulkee talvisin hiihtolatuja. Alueella on pieniä lampia, ja monessa kohteessa varusteluun kuuluu vene.

Syötteen keskusvaraamon valikoimassa on hyvin varusteltuja vuokrakohteita Syötekylän tuntumasta. Täällä nautit lomasta omassa rauhassa!

Ollukka mökkialue Syöte rinteet

Mökit Ollukan alueella Iso-Syötteellä

Ollukan mökkialue Iso-Syötteen tunturin juurella, eturinteistä katsottuna oikealla puolella, tarjoaa erityisesti moderneja ja uudehkoja hirsimökkejä vuokrattavaksi. Useamman makuuhuoneen mökeissä on tilaa isommillekin perheille ja kaveriporukoille.

Mökkien nykyaikaiset ja hyvin varustellut keittiöt tuovat helppoutta lomaan. Monessa kohteessa terassilla komeilee iso ulkoporeamme. Valaistut hiihtoladut, moottorikelkkareitit sekä Syötteen kansallispuiston retkeilyreitit kulkevat lähettyviltä. Vieressä ovat myös Iso-Syötteen hiihtokeskus, kauppa ja ravintolat.

Ollukan mökkialue on hyvä vaihtoehto ilman autoa lomaileville, sillä kaikki tarvittava on kävelymatkan päässä. Syötteen keskusvaraamo välittää Ollukan mökkialueen kohteita.

Iso-Syöte huippu kelomökit talvi

Mökit Tunturimajakylän mökkialueella Iso-Syötteellä

Perinteisistä kelomökeistä tunnettu mökkialue Iso-Syötteen huipulla tarjoaa tasokkaita ski-in-ski-out -huoneistoja optimaalista sijaintia hakeville lomailijoille. Tunturimajakylän mökeistä, rivitaloista ja paritaloista tavoittaa rinteiden ja aktiviteettien lisäksi ensimmäisenä myös taivaalla loistavat revontulet.

Sijainti Iso-Syötteen huipulla tarkoittaa, että Syötteen pyöräily- ja retkeilyreiteille pääsee liittymään majapaikan vierestä. Talvikaudella tykkylumipuut, valaistu hiihtolatu ja Hiihtokeskus Iso-Syötteen rinteet avautuvat mökkialueen reunalta. Tunturihotelli Iso-Syötteen palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Syötteen keskusvaraamolla on Tunturimajakylän mökkialueella lukuisia hyvin varusteltuja ja aktiivisten lomailijoiden toiveisiin vastaavia majoituskohteita. Mökkialue sopii hyvin niin perheille kuin pariskunnille.

Tunturimajakylä
93280, Syöte
Nallikari Lomakylässä on yhdeksän idyllistä kesämökkiä

Modernit Messi Kesämökit Oulun Nallikarissa

Messi Kesämökit astetta mukavampaan leiriytymiseen!

Messi Kesämökit sijaitsevat Nallikari Lomakylässä lähellä Oulun keskustaa, kauniilla ja luonnonläheisellä paikalla lähellä Nallikarin kuuluisan uimarannan vieressä.

Kesämökissä voit aistia leirintäalueen tunnelmasta perinteistä telttaa mukavammissa puitteissa. Kesämökit ovat käytössä toukokuulta syyskuulle.

Modernit Kesämökit ovat 1-2 hengelle ja mökissä on vuodesohva tai 2 erillistä vuodetta. Varustukseen kuuluu jääkaappi, pöytä ja tuolit, sekä kiva pieni terassi kalusteineen. Huomioittehan, että wc-, suihku- ja keittiötilat sijaitsevat viereisessä leirintäalueen huoltorakennuksessa.

Lemmikit ovat tervetulleita lisämaksusta.

Leiritie 10
90510, Oulu
Fell Top Cottage

Tunturimökit / Iso-Syötteen huippu

Iso-Syötteen huipulla sijaitsevat Tunturihotelli Iso-Syötteen tunturimökit ovat tilavia ja tunnelmallisia majoituskohteita. Mökin kuistilta sujahdat hetkessä Iso-Syötteen rinteisiin, pyöräilyreiteille tai hiihtoladuille.

Perheille ja kaveriporukoille hyvin sopivasta kohteesta löytyy majoitustilaa 6+2 henkilölle. Kaksikerroksisissa tunturimökeissä (75 m²) on kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, tupakeittiö ja sauna. Suksille, pyörille ja muille harrastusvälineille on paikat mökin lukollisessa varastossa.

Tunturimökissä vietät loman täysin omassa rauhassa tai viereisen Tunturihotelli Iso-Syötteen palveluita hyödyntäen. Majoitukseen kuuluu sisäänpääsy hotellin Arctic Spa -kylpylään.

Isosyötteentie 246
93280, Syöte
Aten mökit/Satu 31

Kelosyöte/Aten mökit

Perinteistä mökkimajoitusta

Aten mökit tarjoaa viihtyisää ja luonnonläheistä majoitusta Kelosyötteen matkailualueella. Kalasaalistaan tunnetun Kovalammen ympäristössä mökeistä on vaivatonta lähteä ulkoilemaan jokaisena vuodenaikana.

Hyvin varustellut aidot hirsimökit ovat kohtuuhintainen ja konstailematon valinta perheille ja pariskunnille, joille luonto on parasta luksusta. Kelosyötteen rakentaminen alkoi ensimmäisistä, kolmen veljeksen, Aten, Eeron ja Paulin mökeistä ja niiden tarina on merkittävä osa koko Syötteen matkailuhistoriaa.

Kesällä rikkaaseen metsämaisemaan johdattaa UKK-vaellusreitti ja helppokulkuiset polut. Talvisin Kelosyötettä kiertää lapsillekin sopiva valaistu latu, joka yhdistää alueen koko Syötteen 120-kilonmetriseen latuverkostoon.

Kelosyötteentie 9
93280, Syöte
Hotel Iso-Syöte Kelomökki kesä

Kelomökit / Iso-Syötteen huippu

Vietä lomaa pyöröhirsisten kelomökkien tunnelmasta ja Syötteen tunturialueen aktiviteeteista nauttien. Tunturihotelli Iso-Syötteen kelomökit (40 m²) sijaitsevat tunturin huipulla Tunturikylässä.

Kelomökissä majoittuu mukavasti 2+2 henkilöä. Saunallisessa mökissä on yksi makuuhuone sekä tupa, josta löytyy levitettävä vuodesohva ja upea luonnonkivitakka. Keittiönurkkauksessa valmistuvat niin aamupalat kuin illalliset. Mökkimajoitukseen kuuluu sisäänpääsy hotellin Arctic Spa -kylpylään.

Majoituskohteesta on lyhyt kävelymatka hotellille (300m) ja Hiihtokeskus Iso-Syötteen laskettelurinteisiin. Tunturikylän läpi kulkeville hiihtoladuille tai Syötteen pyöräily- ja retkeilyreiteille liittyy helposti mökin pihalta.

Isosyötteentie 246
93280, Syöte
Olohuone ja keittiö

Paritalomökki omalla pihalla

Saunallinen paritalomökki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Hiekkasärkkien palveluista, ja sijaitsee aivan hiihtolatujen ja ulkoilureittien vieressä. Mökissä on 4 vuodepaikkaa, 40 m2 + parvi.

Lähin ravintola sijaitsee 600 metrin päässä (Hotelli Rantakalla).

Loma-asunnossa on sauna, kylpyhuone ja wc, keittiö, terassi sekä auton lämmityspistoke.

Isokoukku 24
85100, Kalajoki
Villa Kalajoki

Villa Kalajoki

Sijaitsemme Kalajoen Hiekkasärkillä, Golf-kentän palveluiden ja ulkoilureittien vieressä. Pääset kävellen myös lähimpään ravintolaan ja uimarannalle.

Kotoisassa huvilassa on oma sauna ja kotalaavu, jossa nautit tunnelmallisista nuotiohetkistä ympäri vuoden. Majoituskapasiteetti on 7+2 henkeä.

Kolmen makuuhuoneen lisäksi huvilassa on tilava parvi, wc, kylpyhuone ja lisä-wc, sauna, takka sekä keittiö ja olohuone. Mukavuuksiin kuuluvat myös mm. tiskikone, pyykinpesukone sekä vauvan matkasänky.

Tiipolku 48
85100, Kalajoki
Pooki Cottages are yellow and very idyllic outside.

Perinteiset Pooki Lomamökit Oulun Nallikarissa

Pooki Lomamökit sijaitsevat Nallikari Lomakylässä lähellä Oulun keskustaa, kauniilla ja luonnonläheisellä paikalla lähellä Nallikarin kuuluisan uimarannan vieressä.

Nämä perinteisen tyyliset Lomamökit ovat varattavissa ympäri vuoden. Jokaisessa mökissä on keittiö, WC ja suihku. Mökkejä on yhteensä 16 kappaletta, joista 10 on studiomallia ja 6 on isompaa yhden makuuhuoneen mökkiä.

Leiritie 10
90510, Oulu
Masto Studio mökin tupakeittiö on viihtyisä

Perinteiset Masto Lomamökit Oulun Nallikarissa

Masto Lomamökit sijaitsevat Nallikari Lomakylässä lähellä Oulun keskustaa, kauniilla ja luonnonläheisellä paikalla lähellä Nallikarin kuuluisan uimarannan vieressä.

Nämä perinteisen tyyliset Lomamökit ovat varattavissa ympäri vuoden ja suosittelemme niitä 1-5 hengelle. Jokaisessa mökissä on keittiö, WC ja suihku.

Leiritie 10
90510, Oulu
Poiju Villat huokuvat ulkoapäin merellistä tyyliä ja niissä on iso oma terassi

Modernit Poiju Villat Oulun Nallikarissa

Poiju Villat ovat moderneja saaristolaistyylisiä rakennuksia, jotka sijaitsevat kauniilla paikalla lähellä Nallikarin uimarantaa.

Alueella on 24 modernia ympärivuotista huvilaa. Villoja on eri kokoisia 1-12 hengelle. Kaikissa huviloissa on keittiö, ruokailutila, sauna, kaksi makuuhuonetta, tilava tupakeittiö oleskelutiloineen, takka ja iso terassi.

Leiritie 10
90510, Oulu
Sauna

Pärjä Ski Suites

Syötteen takarinteiden laadukkainta majoitusta

Vanhan ravintolaosan tiloihin on remontoitu neljä Suites-huoneistoa. Suurin huoneisto tarjoaa mukavasti tilaa isommallekin perheelle tai porukalle, sillä 80 m² tilaan yhdistyy 60 m² parvi. Lisäksi valikoimassa on kolme 42 m²:n lomahuoneistoa, joista kahdesta löytyy myös parvi.

Jokaisessa huoneistossa on muun muassa kattavasti varusteltu keittiö sekä sauna, kylpyhuone ja kuivauskaappi. Kaikissa huoneistoissa on myös ulkoporeammeet, mikä tuo tietysti mukavaa luksusta lomaan. Huoneistojen kuistilta pääsee suoraan rinteeseen ja myös Syötteen muut aktiviteetit ovat Pärjältä helposti saavutettavissa.

Takarinteentie 4
93280, Syöte
Old pilot building Torni

Torni

Uniikkia majoitusta historiallisessa ja Majakkpihan vanhimmassa luotsirakennuksessa. Kaunis merimaisema ja tunnelma kauniin majakan juurella.

Marjaniementie 783 E
90480, Hailuoto