Lännentilan kotieläinpiha

Kotieläinpiha avataan 5.7. ja on auki joka päivä elokuun alkupuolelle asti!

Lännentilan kotieläinpiha tarjoaa erinomaisen kohteen päiväretkeilylle Oulun seudulla. Lisäksi tilan päärakennuksessa, lähes 350 vuotta vanhassa savupirtissä on idyllinen kesäkahvila, johon kannattaa pistäytyä kauempaakin! Kotieläimet; kanat, ankat, lampaat sekä kanit löytyvät maatilan keskipihalta. Poniajelulle pääset pihapiirin laitamilla kulkevalla peltotiellä. Tämä aktiviteetti on kotieläinpihan välittömässä läheisyydessä.

Yhtenä aktiviteettinä Oulusta ja muualta lähiseuduilta saapuville on siis poniajelu, joka on kaikille ilmainen. Niin lapsilla kuin aikuisillakin on mahdollisuus päästä poniajelulle tullessaan vierailulle maatilallemme. Poniajelua järjestämme ponien jaksamisen mukaan, mutta pyrkimys järjestää ajeluja maanantaista lauantaihin kello 11-15. Sunnuntaisin ponit lepäävät, mutta lähietäisyydeltä niitä pääsee silloinkin ihastelemaan.

Kotieläinpihan ja kahvilan lisäksi pihapiirissä on myös muitakin pieniä aktiviteettejä, jotka liittyvät useimmiten maalaiselämään. Polkutraktoriradalla lapset pääsevät ajelemaan huippuluokan traktoreilla. Hiekkalaatikko ja keinut tarjoavat myös mukavaa ajanvietettä lapsille. Vierailulla pääset myös tutustumaan vanhanajan traktoriin, maatilamme historiaan sekä peruna-, sipuli- ja mansikkapeltoihin. Parasta on tietysti nauttia herkullinen pehmisannos, jonka saat kuorruttaa tilan omilla tuoreilla mansikoilla.

Kesällä 2022 maatilamme pihapiiristä löytyy myös 9 väylän minigolf-rata, jota saat tulla pelaamaan veloituksetta. Haluamme tarjota Oulun alueen ihmisille mukavia kesämuistoja ja toivottavasti tämä aktiviteetti on ilahduttamassa sinua. Mailat ja pallot voit noutaa kesäkahvilan kassalta. Nautinnollisia pelihetkiä ystävien ja perheen kanssa!

Osoite: Lännentie 43, 91980, Lumijoki. (Lännentila Oy)

Lisätiedot